posle tolku godini mi gi razbudi peperutkite vo stomakot.mislev odamna umrele.pokraj tebe se cuvstvuvam zaljubena.cuvstvuvam mir i spokoj koj go nemav odamna.me nauci da sakam.mi pokaza deka ljubovta ne boli.
Те видов после 20 дена. Си се истрижил,на начинот на кој што отсекогаш ти викав,дека личиш на затвореник и никоја нема да те погледне,а ти знаеше да ми дадеш дегенски одговор на моето дегенско мислење (мене и онака сите ме сакаат) Срцето ми чукаше од секаде(што сметам дека е и нормално)само не знам дали од љубов или омраза... Не она чувство да дојдам и да ти се фрлам во прегратки,туку она другото да бегам додека ме држат нозете.
Ти дадов премногу шанси. Ти дадов шанса да ја исправиш грешката но ти.. ти никогаш нема да се промениш. А бев подготвена повторно да рушам зидови за тебе, се излажав.
Нездраво, несватливо, тотално, незамисливо, невозможно, ненормално, лудо, волшебно, крајно, неодоливо, фамозно, искрено ТЕ САКАМ.
Koga ke ja procitas ovaa poraka, ti pomisli na mene, kako srceto me stega. Otkoga tebe te znam, se me potseka na tebe, tvoeto ime vo srceto ke go nosam, I dodeka ziveam, tebe ke te sakam.
Навистина ми беше убаво со тебе и мислев дека си поразличен. После толку време се почувстував многу убаво, а ти што направи за еден ден се смени и те снема без објаснување. Никогаш нема да ги сватам ваквите личности. Идиот!
Ја гледам твојата слика и замислувам како ги обвивам рацете околу тебе. И ми возвраќаш, како што секогаш го правиш тоа, а јас липам поради тоа што повторно те чувствувам. Но, нема да се случи. И пак ќе кажам - најправилните одлуки се обично најтешки. Морам да го активирам мозокот за да го замолчам срцето.
Ljubov pomina i 18 Mart,i znaesh shto? Cel den bev opkruzena so luge,piev liker,se smeev,igrav so vnucite,i edvaj pomisliv na tebe,na nasheto vreme, pred neshto povekje od decenija mi se pojavi vo zivotov,surov e zivotot znam,brzo ne razdeli a sepak mi ostana vo dushava i pokraj se.... Ne sum ni pijana,ni luda,ama sepak...ako razmislam dobro,denes me boleshe dushata,tamu me stegashe cel den neshto... Ama na koj mu e gajle,tebe pa ich !! Bidi zdrav i ziv,mozebi ti i jas nekogash vo nekoj drug zivot sme planirani,dotogash zbogum A...