И кога ќе речам дека ја одбегавам темата секогаш наидувам на нешто шо пак и пак одново сакам да ти го кажам, ме скрши да знајш само..... http://www.zivamegjumrtvite.com/ke-te-cekam-dodeka-ne-mi-stane-seedno/
Кoлку би сaкaл нoќвa сo тебе дa јa пoминaм, дa те oсвoјaм нa прв пoглед, дa имa стрaст вo секoјa секундa oд нoќтa...a сaбaјле дa се рaзбудaм и дa нaјдaм писмo сo твoјoт пoтпис"ТИ БЛАГOДАРАМ"
И секој пат истото. Таман малку ќе ми тргни во животот,таман ќе се решам да му дадам шанса на некој друг И оп ете си,како загар пред мене зад мене,штипни ме бакни ме. И нормално на другиот му викаш чао.
Em tatko, em ozenet, em nisto ozbilno.. Ne te licit be "dete" .. Daj ne me gnjavi, nit me interesiras, nit imas sansi za prijatelstvo, ne se trudi, ne sakam... I da, si pocnal da kelavis..
Какво губење на време ми беше, кај ми биле очите си мислам? Џабе било се, и твојот и мојот труд паднале во вода. Ајт дотури уште малку од гордоста, нека догори и тоа малку што останало..
фала ти што ме "просветли" дека ми треба нормален дечко и супер работа НА ДЕБИЛ ЛИ ТИ ЛИЧАМ БЕ и аман за аман ОДИ СИ од мојот живот! не ми треба ни букет изненадување -вчера ни ништо човече бе ми ја дупна главава со своите работи па тиква да беше ке пукнеше МОРЕ ФАКАЈ МАГЛА!!!
Vcera te sonuvav posle tolku vreme. Ne e ni cudno. Koga pominuvav niz tvojot grad se potsetiv na se. Me zaslepija svetlata na ovoj golem grad. Se setiv kolku pati samo go zamisluvav,posakuvav da sum bar na pet minuti tuka. Mi se cinese deka bi go nasla patot do tebe. Iako ne znaev ni adresa,ni kade mozes da bides. Srceto ke me vodese. A sega,mozam da sum tuka koga ke posakam i kolku ke posakam. No,sega e se poinaku. Kako ni se smeni zivotot. Jas se osudiv da ziveam vo grad koj me potseka na tebe,a ti so nekoj koj go nosi moeto ime. Ne mi nedostasuvas,ne te sakam nazad,mojata sreka e do mene. Ponekogas spomenite doagaat koga najmalku ni trebaat. No,tie se del od nas. Ubav del od moeto minato.
Бев навистина среќна со тебе но ти не се потруди да успее нашето толку лесно ме пушти ,долго време ми требаше да те преболам послем тебе неможев да бидам вистински среќна .Во секој те барав тебе но залудно .. После толку време кога конечно се променија работите и сега кога сум заљубена во друг и во долга и среќна врска со него зошто сега ме бараш? Зарем сега сфати ? Се плашам дека е предоцна ..