Хааа,се лажеш дека можеш да ме излажиш, другаите ти се ептен на прво место ...кога нема со кој да одиш некаде,на мене мислиш па и за секс.ЦцЦАлоо нема секс нема ниту да ме видиш. Оваа темава супер ми иде,да си кажам колку толку што ми лежи на душа.
Неверојатни 29 314 зборови сум потрошила за душата заљубена да ја опишам... За копнежот... за мигот... за болката... А никако не успеав да стигнам до овие последните... До овие кои ги признаваат светлосните години со кои сме оддалечени јас и ти... Светлосните години исполнети со сокриени стравови... проголтани солзи... Светлосните години дефинирани со твоите забрани...инаети...самоконтроли... Светлосните години во кои сјаев како ѕвезда, додека облак црн беше ти... Светлосните години исполнети со молчење... со криење... Светлосните години ставени во твоите кутии, претешки за моите крила слободни... Светлосните години во кои тебе не ти беше гајле, а мене не требаше да ми биде гајле... Светлосните години на нашите разлики... на поезијата која ја сакав, на неспособноста твоја која ја мразев... Светлосните години обоени од твоите глупи филмови и моите предебели книги... Светлосните години проткаени со пркосот на моите соништа, и твојата истрошеност... Светлосните години во кои чувствителноста моја претешка ти беше... Светлосните години во кои твоето молчење камшик ми беше... Светлосните години оптеретени од твојот разум, и моето бесно срце... Светлосните години кои твојата скромност и мојата амбициозност на мегдан нема да ги стават никогаш... Светлосните години кои ни ги осветлија очите... ни ја смирија душата... Светлосните години во кои се грешка беше... кои покажаа дека нити ќе бакнуваш, нити ќе милуваш, нити за тоа скроен си... кои покажаа дека нити ќе молчам, нити ќе се покорам, нити скромна ќе станам... Светлосните години кои приказната ја завршија, зошто знаеја „јас и ти не сме еден за друг...светлосни години разделени сме ние“
Таму ветрот да ми носи шум на лесна руба Таму душа да вилне, да колне, да пати Господ да ги бие тие што сал малку љубат. ГРОБ НА ВИШНА РИДА – Петар Т. Бошковски
Искрено, во првите пет минути откако видов дека пак се дружиш со неа, како што обично правиш кога сме скарани, се изнервирав. Сега само сакам да знаеш дека се помирив со тоа и сфатив дека ти всушност и немаш друга личност што ти е така лесна достапна и немаш со кого да излегуваш. Ако, нека ви е убаво . И посакувам еден ден да сфатите дека сте еден за друг. Патем, не мора веќе да ставате слики, не можам да ги видам. Искористи си ја слободата онака како што не можеше со мене.
душичке мила не свакам зошто си љубоморен всушност на што бе човече љубоморен времето ми е организирано и тебе ти посветувам време што не оди факс не оди + од одделенска мангушчана не ги можам жими мајка кинески ме гледаат шитаришчана па ај ке прекинам веке абе ке ме умрете веке фала им на другариве што сакаат да ме дружат
Јас те сакам доволно за да бидам со тебе,ама не и толку многу за да не можам да живеам без тебе remember that. И да знаеш дека ти губиш многу,јас само време изгубив,има разлика тука.
https://www.facebook.com/thechronic...0609090046535/969387259835378/?type=3&theater Не можам веќе по цели денови само да се истегнувам!
Вакви со националистички изрази и испади ко нејзе и Марик би ги одморила на подолго од форумов. А љубовните анегдоти што си ги раскажува секојдневно ко да е на норма, ич не ми сметаат. За другово мислев...