оној што ќе каже дека му е тешко женско да разбере би го пратила кај тебе, да виде што уствари е тешко... комплициран си, бетер жена
Ccc mi nema spas,se prasuvam kako bi bilo vo tvoi pregratki i po mojata koza tvoite baknezi,vo glava mi zvuci tvojot nezen glas koj silno me izvikuvase.zgresiv li togas,vecno li ke me macis?
Зoштo ме избегнувaш,се прaвиш кo дa не ме пoзнaвaш. Биди мaж кaжи,не те сaкaм и тoa е,a не дa се двoумиш и криеш oд мене. Ти изгледa педер стaнувaш,епa сo леснo и среќa вo твoетo рoзевo светче,ме рaзoчaрa.
Поминува веќе и третиот ден како не сме во никаков контакт, ако нека остане и така за да можам побргу да те заборавам. Имам многу прашања во оваа моја глава, си размислувам за тие убави моменти, ми изгледаше дека и ти уживаш додека си со мене. Но, потоа веднаш се навраќам на твоите лоши постапки, малку да ти значев ке се потрудеше! Зошто лајкот синоќа на постара слика, ме помисли? Мислиш дека како претходниот пат ке те побарам? Секако дека нема Ке издржам силна сум јас, ке те заборавам!
Мое внимание ќе заслужи само оној што вистина се труди да заслужи, ама ти не си тој дефинитивно. Многу ми е криво што ти посветив и толку внимание тебе. Ич не си заслужил, ама баш ич. Па уште seen ми остави, абе знајш каде да си го бутнеш...ајде да не ја наврдувам мајка ти, добра жена е, да фатам да пцујам сега, ама затоа сам набутај си го seenot. Ајде може ќе се видиме во поубави времиња. Ама стварно ич не се нервирам чао.
Браво бе ми пиша....са си маж. Ај само наоѓај изговори да ми пишиш,хмм незнам шо филм вртиш,ама сум сигурна дека сакаш јас да бидам главната улога!
Не мораш да ме испраќаш секој ден од работа мили па да си одиш . За два часа шетање сам по пола час пешачиш . Па стави го веќе тој прстен на рака и ќе ме земаш кај тебе, конечно тогаш сама ќе се прибирам. Те заебаам беее!! Те сакам! Мрш!
Доста е од тебе и од твоите глупости доста е се мразам самата себе што толку време те трпев , ти посакувам се најлошо, не сакам никогаш повеќе да те видам. Те молам престани да ме вознемируваш , ако некогаш си ме сакал замини од мојот живот така е најдобро. Ти не ме заслужуваш... Цркни Лудо е да сакаш некој кој те повредува...уште полудо е да мислиш дека тој што повредува може да сака !!! Збогум засекогаш.
Сакаш на девојка ти да и ги пратам пораките бе, хитано грекозо? Malaka wanker gamisou, vlaca poustis! AS TO THIALO!
Очекувај најсилна прегратка и најсилен бакнеж во образ. Очекувај еден тон искрени разговори кои како и обично ќе не остават без сон до доцни утра. Нека се и пријателски, не ми е битно. Битно ми е што после толку време конечно ќе те видам. Уште малку, уште многу малку. Четири недели, 28 дена или 672 часа. Ти текнува? Секогаш вака го сметавме времето до нашата следна средба.
Се извинувам за оф топик ама ко те прочитав одма во глава ми се заврте онаа. "Дојди си, дојди ми подај рака и не зборувај.. Гушни ме и само одболувај" : )))
Ајде што во денот многу често помислувам на тебе, па мора ли бе скоро секоја ноќ да те сонувам одкако те запознав!? Исчезни веќе од моите мисли, од мојот живот. Ахх...колку си бев раат пред да те запознаам тебе!