Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Љубов моја.
    Како лета времево... Се наближува "нашиот ден".
    Едвај чекам. Се надевам дека барем ќе имаме сила да се погледнеме во очи, да си кажеме барем нешто.
    Се плашам од тишината што може да завладее помеѓу нас.
    Но сепак, си ветив дека, ако заради ништо друго, барем заради тебе ќе ги бркам негативните мисли. Нема да дозволам да завладеат веќе со мене, ни минута.
    Те сакам најмногу! :inlove::l:

На purple..m му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Точно дваесет и еден ден не си прашал како сум. Или бар да се пожалиш како си ти. Не да ме молиш, не да ми ветуваш дека ќе се смениш, само да се јавиш глас да ми чуеш.

Горда сум на себе како го издржав овој месец, почнав да менувам многу нешта за кои досега само се жалев, почнав да учам да се сакам себеси за да не ми требаш ти да ме сакаш и сеуште учам да бидам среќна.

Велат, на нештата за кои зборуваш и размислуваш, им даваш сила. А јас повеќе не планирам ти да си центарот на мојот свет. Како што нели јас не бев на твојот. Не ти благодарам на тебе што ме направи посилна, себеси ќе си се заблагодарам за најхрабрата одлука во мојот живот. Не ме интересира ни каде си, ни дали си фатил друга, ни дали си среќен. Зашто мојата среќа и здравје ми се поважни.

Последен пост посветен на тебе.

На martine, mila1111, anichka94 и 16 други им се допаѓа ова.
  3. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.846

На mila1111, buba4e89, natemila и 2 други им се допаѓа ова.
  4. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.474
    Допаѓања:
    34.081
    I need a second to breathe
    just keep coming around
    hey what do i want from you?
    ступидо,тебе!

5. Marojo budalO

Marojo budalO Активен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2015
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    133
    Dobro uste li ne primekjas deka ako tvojata raka na ramo ne me drzi dodeka odam deka mozam i da padnam?!
    Uste li ne svfakjas sto se slucuva so mene ili pak odbegnuvas da vidis...
    Gubam ramnoteza, gubam sila a ne sakam da me izgubis.. toa ne!
    cuvaj me i od sega ko do sega..
    leka nokj malo malo covece :*

6. Jean-Baptiste

Jean-Baptiste Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    2.868
    Зар сеуште помислувам на тебе?Премногу време помина...слаб сум повеке отколку што мислев

На mila1111, crazylady, Svetulkaaaaaa и 6 други им се допаѓа ова.
  7. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.171
    Како можеше да го растуриш нашето гнездо? Еве малото пиленце почна да расти, секој ден се повеке ме потсеќа на тебе. Ти и кога не си тука, преку него - тука си. Толку си проклето присутен. Јас не престанав да те сакам и на секоја прилика да ми одлетуваат мислите по тебе. А тебе? Тебе ти е баш сеедно. Ти уништи гнездо кое не го сакаше, а јас го немам повеќе гнездото кое толку многу го посакував. Само нашето пиле, нашето мало пиленце кое е толку беспомошно и толку ме потсеќа на тебе

8. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Мислењето ми се промени денес, не сакам повеќе ништо со тебе. Умееш само да ме повредиш, штета.

На LittlePinky, Svetulkaaaaaa, S.o.F.i и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Marojo budalO

Се зачлени на:
    30 ноември 2015
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    133
    Добро што сум јас октопод!!??
    Алоо немам јас милјон раце и нозе сегде да постигнам.. Немам ни нерви веќе да се замарам со факултетот маме му.. Паметот ми е растргнат од се и сешто и дај молим те барем ти разбери ме да г е**м.. А не ти како намерно да ме труеш со нервози за факсот.. Што ако не го земам овој семестар цел светот ќе пропадне?!? Преку тасе веќе знаеш?!? ќе ми скурчиш и ти покрај сите околу мене!

10. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.474
    Допаѓања:
    34.081
    Првиот симпатија
    сегашниот меркач
    безименкото
    аднувачот
    уште некој да се придружи да ме збуни и сврти паметот за 360 степени?
    Кој е правиот копук бе?

11. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.589
    Допаѓања:
    5.936
    Сo тoa штo ги дoдaвaш сите девoјчињa зa пријaтел,мислиш ме прaвиш љубoмoрнa?
    Oбјaвувaш фoтoгрaфии, си рaскaжaл нa другaрите декa сум винoвнa,a ти си крив зa се. И сегa никoј не ме пoгледнувa,пa oдoзгoрa ти кoментирaaт пo фoтoгрaфиите. Гoспoд гледa.
    Некa ми дaде трпение,времетo лечи кoлку тoлку. Кaкo сум мoжелa дa бидaм сo вaкoв скoт.

На MilaP, natemila, kjukli и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.418
    еден ден доаѓаш ме гушкаш кога ќе ме видеш, другиот пак не се познаваме, оЌеј.
    не знам шо филм играш, ама добро знам дека нема да ти бидам споредна улога.
    чао.
    (facepalm)

На purple..m, anichka94, crazylady и 5 други им се допаѓа ова.
  13. S.o.F.i

S.o.F.i Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    4.021
    За мнооогу малку фалеше да ти пишам дека ми недостасуваш, онака без многу размислување,
    Среќа се подразмислив малку и сватив дека само ке ти ги дигнам акциите и ке се избрукам многу!
    Па ти ништо не заслужуваш бе од мене, ни мене не ме заслужуваш!
    Барем да беше маж па да го расчистевме сето оваа, а ти одлучи само да се скриеш цц..И сега
    само ке ми ги лајкнуваш сликите исто како на почетокот? Па кога размислам никогаш не си се ни однесувал како маж, аха да,нели ми кажа дека ти си научен сите да те молат и да ти одат по кеф :puke:
    Незнам зошто уште се замарам со тебе, стварно незнам зошто! Ах, оваа моја глава (facepalm):@

На martine, crazylady, SunnyGirl2 и 4 други им се допаѓа ова.
  14. ***nekoja***

***nekoja*** Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    496
    Допаѓања:
    873
    од тебе поголемо губре нема;(;(;(;(губре си големо;(;(;(;(;(

На SunnyGirl2, ~disappointed~, Crna Dama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Многу рани имам на душава. Рани кои што чекаат да бидат излечени. Рани заради кои поставувам ѕидови околу мене. Ѕидови толку големи што едвај некој и дозволувам вистински да ми се приближи. Не можам да ја соголам се' уште душата пред тебе. Многу е поедноставно телото да ти го предадам. Сакам, но се плашам. Се плашам да љубам бескрајно, безусловно. А, толку си прекрасен и единствен. Се' што отсекогаш посакувам. И сега кога си ми до мене, јас сум груба и ладна, само затоа што имам рани така длабоки да ни верба пред тебе немав.

Ми се крши срцето и сакам неколку шамари себеси да си удрам кога сум таква со тебе.

На purple..m, S.o.F.i, crazylady и 7 други им се допаѓа ова.
  16. Marojo budalO

Се зачлени на:
    30 ноември 2015
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    133
    Znaev be deka ke se iznenadis, znaev!! :D
    Pa od sega vaka ke praam sekogas, prvo ke se zakacuvam namerno pa ke te iznenaduvam na bitni datumi!
    Znam i deka ne me ocekuvase da ti dojdam so kolac v soba i da peam HEPI BRDEJ TU JU dur vo drugata soba majka ti i tatko ti spijat, a znam deka gi razbudiv.. Ne mi e gajle!
    Znam i deka te usrekjiv i toa go osetiv.. Toj sjaj vo ocite .. Taa silna pregratka..
    Samo od inaet vikas deka si znael deka ke napravam nesto znam deka ne znaese! Znam deka ne pretpostavuvase!
    Gjubre edno malo! <3
    Te sakam i znam, sigurna sum deka so tebe sakam zivot da minam.. I ti si toj na koj sakam deca da mu rodam!
    :^::inlove::party::beer::sun:

Se izvinuvam za lat ama morav xD

На S.o.F.i, MilaP и natemila им се допаѓа ова.
  17. Svetulkaaaaaa

Svetulkaaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2015
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    1.457
    Шо да ти кажам будалче си бе будалчееееееееее и идиотче и кретенче и глупчо и се!]:)

На martine, S.o.F.i и natemila им се допаѓа ова.
  18. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    Знам дека те нервирам многу некогаш (од инает мој магарешки) ама па затоа те сакам и најмногу!
    Никој не ме трпи како ти!
    Никој не ме сака ,мази и пази како ти!
    Никој не успева да ме изнасмее како ти!
    никој не ме разбира како ти !
    Никој не успева да ми ги направи секоја стотинка,секунда,минута,час,ден,недела ,месец,години најсреќни како ти !
    Те сакам :l:
    п.с знам дека нема да го видиш ова , пошо се пушташ на 5 месеци овде :D :mm:

На martine, crazylady, MilaP и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.846
    Упс.вечерва ќе направев глупост за малце фалеше да ти пишам да ти кажам колку многу ми фалиш,колку многу ми недостигаш,колку многу ми фалат твоите бакнежи, твојата прегратка онаа во која секогаш се осеќав и бев сигурна,и знам дека сеуште ке бев до ден денес ама ете се случи тоа кое не го сакав никогаш,она од кое се плашев секогаш тој крај ,тој проклет крај,и што сега, што се случи,човеку неможам да те заборавам никако.За мене секогаш ке бидеш најсакниот и ке останеш се додека сум жива.:l::l::l:

На Svetulkaaaaaa, S.o.F.i, crazylady и 3 други им се допаѓа ова.
  20. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    створу! :)

Последна измена: 6 април 2016
    На S.o.F.i, MilaP и natemila им се допаѓа ова.