Љубов моја. Како лета времево... Се наближува "нашиот ден". Едвај чекам. Се надевам дека барем ќе имаме сила да се погледнеме во очи, да си кажеме барем нешто. Се плашам од тишината што може да завладее помеѓу нас. Но сепак, си ветив дека, ако заради ништо друго, барем заради тебе ќе ги бркам негативните мисли. Нема да дозволам да завладеат веќе со мене, ни минута. Те сакам најмногу!
Точно дваесет и еден ден не си прашал како сум. Или бар да се пожалиш како си ти. Не да ме молиш, не да ми ветуваш дека ќе се смениш, само да се јавиш глас да ми чуеш. Горда сум на себе како го издржав овој месец, почнав да менувам многу нешта за кои досега само се жалев, почнав да учам да се сакам себеси за да не ми требаш ти да ме сакаш и сеуште учам да бидам среќна. Велат, на нештата за кои зборуваш и размислуваш, им даваш сила. А јас повеќе не планирам ти да си центарот на мојот свет. Како што нели јас не бев на твојот. Не ти благодарам на тебе што ме направи посилна, себеси ќе си се заблагодарам за најхрабрата одлука во мојот живот. Не ме интересира ни каде си, ни дали си фатил друга, ни дали си среќен. Зашто мојата среќа и здравје ми се поважни. Последен пост посветен на тебе.
Dobro uste li ne primekjas deka ako tvojata raka na ramo ne me drzi dodeka odam deka mozam i da padnam?! Uste li ne svfakjas sto se slucuva so mene ili pak odbegnuvas da vidis... Gubam ramnoteza, gubam sila a ne sakam da me izgubis.. toa ne! cuvaj me i od sega ko do sega.. leka nokj malo malo covece
Како можеше да го растуриш нашето гнездо? Еве малото пиленце почна да расти, секој ден се повеке ме потсеќа на тебе. Ти и кога не си тука, преку него - тука си. Толку си проклето присутен. Јас не престанав да те сакам и на секоја прилика да ми одлетуваат мислите по тебе. А тебе? Тебе ти е баш сеедно. Ти уништи гнездо кое не го сакаше, а јас го немам повеќе гнездото кое толку многу го посакував. Само нашето пиле, нашето мало пиленце кое е толку беспомошно и толку ме потсеќа на тебе
Добро што сум јас октопод!!?? Алоо немам јас милјон раце и нозе сегде да постигнам.. Немам ни нерви веќе да се замарам со факултетот маме му.. Паметот ми е растргнат од се и сешто и дај молим те барем ти разбери ме да г е**м.. А не ти како намерно да ме труеш со нервози за факсот.. Што ако не го земам овој семестар цел светот ќе пропадне?!? Преку тасе веќе знаеш?!? ќе ми скурчиш и ти покрај сите околу мене!
Првиот симпатија сегашниот меркач безименкото аднувачот уште некој да се придружи да ме збуни и сврти паметот за 360 степени? Кој е правиот копук бе?
Сo тoa штo ги дoдaвaш сите девoјчињa зa пријaтел,мислиш ме прaвиш љубoмoрнa? Oбјaвувaш фoтoгрaфии, си рaскaжaл нa другaрите декa сум винoвнa,a ти си крив зa се. И сегa никoј не ме пoгледнувa,пa oдoзгoрa ти кoментирaaт пo фoтoгрaфиите. Гoспoд гледa. Некa ми дaде трпение,времетo лечи кoлку тoлку. Кaкo сум мoжелa дa бидaм сo вaкoв скoт.
еден ден доаѓаш ме гушкаш кога ќе ме видеш, другиот пак не се познаваме, оЌеј. не знам шо филм играш, ама добро знам дека нема да ти бидам споредна улога. чао.
За мнооогу малку фалеше да ти пишам дека ми недостасуваш, онака без многу размислување, Среќа се подразмислив малку и сватив дека само ке ти ги дигнам акциите и ке се избрукам многу! Па ти ништо не заслужуваш бе од мене, ни мене не ме заслужуваш! Барем да беше маж па да го расчистевме сето оваа, а ти одлучи само да се скриеш цц..И сега само ке ми ги лајкнуваш сликите исто како на почетокот? Па кога размислам никогаш не си се ни однесувал како маж, аха да,нели ми кажа дека ти си научен сите да те молат и да ти одат по кеф Незнам зошто уште се замарам со тебе, стварно незнам зошто! Ах, оваа моја глава
Многу рани имам на душава. Рани кои што чекаат да бидат излечени. Рани заради кои поставувам ѕидови околу мене. Ѕидови толку големи што едвај некој и дозволувам вистински да ми се приближи. Не можам да ја соголам се' уште душата пред тебе. Многу е поедноставно телото да ти го предадам. Сакам, но се плашам. Се плашам да љубам бескрајно, безусловно. А, толку си прекрасен и единствен. Се' што отсекогаш посакувам. И сега кога си ми до мене, јас сум груба и ладна, само затоа што имам рани така длабоки да ни верба пред тебе немав. Ми се крши срцето и сакам неколку шамари себеси да си удрам кога сум таква со тебе.
Znaev be deka ke se iznenadis, znaev!! Pa od sega vaka ke praam sekogas, prvo ke se zakacuvam namerno pa ke te iznenaduvam na bitni datumi! Znam i deka ne me ocekuvase da ti dojdam so kolac v soba i da peam HEPI BRDEJ TU JU dur vo drugata soba majka ti i tatko ti spijat, a znam deka gi razbudiv.. Ne mi e gajle! Znam i deka te usrekjiv i toa go osetiv.. Toj sjaj vo ocite .. Taa silna pregratka.. Samo od inaet vikas deka si znael deka ke napravam nesto znam deka ne znaese! Znam deka ne pretpostavuvase! Gjubre edno malo! <3 Te sakam i znam, sigurna sum deka so tebe sakam zivot da minam.. I ti si toj na koj sakam deca da mu rodam! Se izvinuvam za lat ama morav xD
Знам дека те нервирам многу некогаш (од инает мој магарешки) ама па затоа те сакам и најмногу! Никој не ме трпи како ти! Никој не ме сака ,мази и пази како ти! Никој не успева да ме изнасмее како ти! никој не ме разбира како ти ! Никој не успева да ми ги направи секоја стотинка,секунда,минута,час,ден,недела ,месец,години најсреќни како ти ! Те сакам п.с знам дека нема да го видиш ова , пошо се пушташ на 5 месеци овде
Упс.вечерва ќе направев глупост за малце фалеше да ти пишам да ти кажам колку многу ми фалиш,колку многу ми недостигаш,колку многу ми фалат твоите бакнежи, твојата прегратка онаа во која секогаш се осеќав и бев сигурна,и знам дека сеуште ке бев до ден денес ама ете се случи тоа кое не го сакав никогаш,она од кое се плашев секогаш тој крај ,тој проклет крај,и што сега, што се случи,човеку неможам да те заборавам никако.За мене секогаш ке бидеш најсакниот и ке останеш се додека сум жива.