срцево ми бие,ќе ми излезе,имам огромна болка,благодарение на тебе. Се плашам и дека ќе ми пишеш.. Треперам,плачам..Се е круг.
Одлучив, денес нема да те чекам, затоа што не заслужи, не ти е обавеза да ми пишаш? Не ми е повеќе обавеза да те чекам.
Толку е комплицирано што веќе досадно ми стана, ајде дојди тука до мене, едноставно нека биде. Заедно да сме. Јебига.
Вчера вечер ти падна чудно нели,се однесував ко да те нема во кафичот,ниту еднаш не те погледнав. Ете да видиш дека и јас знам да игнорирам исто ко да не постоиш. И зошто се поздрави со мене дури ми пружаш рака и тоа прво на мене. Хах, нема потреба веќе,доволно е и едно здраво чисто ко од култура. И зошто ми пиша синоќа, да не сум те гледала до толку лошо сме можеле и само другари да бидеме ха ха. Не те ни погледнав алоо,а ти ми велиш лошо сум те гледала. Џабе и застана спроти мене,етр јас до толку знам да игнорирам. И дај те молам, не сакам ни другар да ми бидеш, ниту сакам да ми пишеш како само да ми го упропастиш денот. Кај мене се појавиа некои чувства, ама тоа беше во човекот во кој ми глумеше од почетокот, ваков ич не ми требаш. Работам на случајот да те заборавам, полека но сигурно и тоа ке биде. Мислам дека веќе нема да ми пишеш,не сакам дури ни сликите да ми ги лајкнуваш. Само исчезни и не ме повредувај веќе.... во бегањето си најдобар!
Дали ти мене ми се допаѓаш ? излези од мојот живот Не ми кажувај дека му љубомориш на де4ко ми, тргни се.
Зошто да излезе ако му се допаѓаш? Зарем веруваш дека денес толку едноставно се наоѓаат квалитетни девојки за да он си го дозволи тој луксуз? Ма само кога ќе ѓи проба колачињата што си ѓи ставила на фемина инстаграм ќе те изгрицка цела почнувајки од колачињата. П.С Зошто ме стрвиш со вакви работи ноќе, знаеш дека благото и љубовта се двете работи што најмногу ги сакам.
Душава ми ја изгори....овој пат онака убаво,сочно квалитетно. лута и бесна сум,не на тебе,туку на самата себе,оти ставав три точки,таму каде што одамна требаше да ставам една. Од сега па натаму,за мене си исто како да си умрел.
Полека, ќе почнам да се тргам од тебе. Знам дека ќе го почувствуваш тоа, но јас не можам повеќе да голтам толку многу лаги гледајки вистини. Не си ти виновен, виновна сум јас што дозволувам да ми лета паметот по тебе. Не си ти виновен што јас не учам од грешките. Воопшто не си виновен што не можам да ги контролирам чувствата кон тебе. Сакам да го почуствуваш моето отсуство, мојот молк и тишина. Сакам да те копка и да се прашуваш што ми е. Сакам да ме прашуваш а јас да одговарам со "не ми е ништо" а ќе знаеш дека е нешто. Да ги кријам сите тајни од тебе, сите кои до сега ти ги имам кажано. Да не ти се доверувам повеќе, како досега.