Љубов моја. Кога се смееш ти, ми иде и јас да полетам од среќа. Што ми правиш... што и да е, не престанувај!!! Те сакам најмногу!
Твојата прегратка, дом е за мене. Таму сум своја, таму сум спокојна. Таму се чувствувам безбедна и среќна. Всушност, интересно е. Повеќе сум без тебе од колку со тебе. Ама ете, твоја сум. Дојди си да си дојдам дома, барем за миг. Бројам денови!
цЦцЦц или таа твоја женичка ти е глупа или ти си многу ,,паметен,, Ти стојат на профилот фотографиите со мене,но ти е прилагодено да гледа само означениот. Не фала, си ги тргнав ознаките.Ми звониш,да сме пијале кафе,не фала. а и немам намера да мењавам број поради тебе.!!!!!!!!!!!!!
Te молам ако ме сакаш остави ме на мир. Ние едносатвно не сме за заедно и нема потреба повеќе да се мачиме... Ми недостигаш, тешко ми е без тебe, aма душевниот мир и здравјето ми е побитно. Зошто да уживам во сивило, кога може да биде или бело или црно, или оди или не оди, трето нема, сиво не постои.
Денеска кога станав ми беше баш заникаде. Значи знам јасно ми е дека воопшто не треба ни да те помислам, ама нели јас баш кога сум решена да те заборавам,ти ке ми пишеш нешто и оп пак сум на почеток, ама се тоа траеше до денес. Решена да го деактивирам профилот на фб на некое време чисто како да те подзаборавам и кога гледам ми пишала твојата бивша!?Одеднаш сака да се видиме,дружиме? Хаха, а сите ја знаеме која и каква е, не дека имам нешто против девојчето само ради тоа што ти е бивша, ама до толку лицемерна, од кај и текна баш на мене и баш сега да пиеме кафе. И така денот ми стана интересен од неа, па уште сега кога и ти ми пиша. Уште велиш лутка сум била и тоа без причина, само ти се изнасмејав и игнорот повторно си го доби. Абе ти кажав онојпат дека последен пат се брукам во врска со тебе... Ахаа и да, кога ги изгледав сликите на твојата бивша, ајде што во еден момент ме фати срам што сум женско, па кога размислив ти само и таква заслужуваш. Штета што сте раскинале . И да, одјеби од мојот живот!
Просто невероватно какви лаги кажуваш, внимавај да не почнеш и ти во нив да веруваш. Ти се восхитувам.
Незнаеш колку само те мразам во моментов. Не ми се верува дека дозволи да испаднеш поголем клошар и серуња од сите други. Браво. Несакам да те видам веќееееееееееее гаду еден гадосан најодвратно суштество на планетаваааа
Дојди, гушни ме и избриши ми ги солзите. Кажи ми дека се ќе биде добро, биди ми подршка по незнам кој пат ... а не вака
Ako mislis deka ke poglednam nazat- se lazes Dovolno bese izmacuvanje, odam napred so iskrena nasmevka na liceto. Ne glumam, samo od vnatre, od dusata mi ide da bidam samo nasmejana. Redno bese zimi se.
Edvaj cekam da te vidamm. A deka ke pobegnam porano od rabota, ke pobegnam. Nek vikat gazdata kolku sakaaaaaat....jas ke vikam pokje od nego Aj pobrzo denov neka pominit pa misli mu ja
Кој сака бара начин како нешто да направи. Епа баш ми е жал ама ако после две недели ти не сакаш да дојдеш да се видиме поради твојата глупава гордост, за да докажеш нешто на други, седи си таму. Седи си не ме барај, и не ме прашувај зошто сум ладна, ти најдобро треба да знае дека кога ке се затворам јас многу време ке треба за да се врати се ко што било. Ради тебе и твојот инат, а ти сега уживај...
Ја криев цел живот својата "мана" - имам 'опасна', темна страна! Кога ќе ја дознаеш - одма ќе ја познаеш - и, си знаеш... ќе се каеш!!!
Најмило мое едвај чекам да те видам,нестрплива сумм...и да знаеш кај ќе стасамм ќе касаамммммм,образите ќе ти ги истегнам,искасам..и како патлиџанче црвено ќе бидеш хехх ии ќе те удавам од гушкањее..