Не, навистина незнам што ќе правам без тебе.. А и уште ако си отидеш Толку те посакувам, остани тука до мене, не си оди. Ми недостигаш и вака, и еден час да не те видам, а не воопшто да не те гледам ( па скоро.. ) Те сакам толку, сакај ме, биди со мене.. Потребен си ми. Едноставно.
Не ми менувај расположение Ме нервираш кога си таков. Од под најмалеткото прсте на ногата ме вадиш од такт Себичен Се' ти не си расположен, се' ти си молчиш, се' тебе нешто ти е.... Преку таквото ми е да ти кажам И не знам зошто ти се јавив, кога тебе ниту еднаш не ти текна додека бев испадната да прашаш кај сум
опасно сум вљубен(а) во тебе, не сфаќаш луд(а) сум без тебе http://www.youtube.com/watch?v=sI_2IQ1XHC8
Зошто Боже ?? Со што сум го заслужила ова ????? Зошто се повторуваат истите најпеколни моменти од летото кои ги доживеав .... Сега пак ... Не знам дали ќе издржам Биди со мене, секогаш ... Јас без тебе не умеам ...
Срам да ти е...јас што се правам за нас, а ти? Ме разочара, не ми е гајле повеќе за тебе, ти не си тоа што мислев и знам која ти е целта...Можам само да ти кажам да идеш у три пи*ди материни..
Едни стихови од една многу тажна песна.. ... You don't regret for your embraces, time will forget phrases and faces.. No more saying words no more crying tears, all that was before is no longer here. No more singing songs silent lips are dry.. All that was before, slowly passing by. No more singing songs just for you and I, Silent nights are long broken hearts are dry. No turning back...
Ќе биде, здравје, ќе биде,здравје...не сакам веќе да ги слушам овие зборови. разбери ме сакам почесто да те гледам , да ти се радувам.Јас те разбирам не можеш сега ама... сакам,сакам ми требаш бе мајмуне глупав.
ОооооФ. Колку само сакам да : Го треснам. Да му врзам две три. Да го лупнам. да го гушнам да заплачам да го бацам. да го силувам. да го гризнам. и да го исштипам и пак да го гушнам Извинете ама морам - Во пи*ку матер веќе. Глупаку што да ти кажам. терај инает и ке си бидеме лути. смотан. Смотан Ми недостигаш проклето многу. Веќе е алармантна состојбава. Превземи нешто зашто јас немам намера.
Ах колку ми требаш злато мое Не можам ни еден час без тебе а не цела недела Те сакам, те сакам... иако знам и да се изнервирам од тоа што те нема половина час да се јавиш Адиктед ту лав
Арен си? Како изгледаш,де потсети ме..? сум заборавила не сум те видела скоро 2 месеца,а не далеку сме колку??????? јас на едниот крај а ти на другиот крај на градот
Srce moe te sakam poveke od se , edvaj cekam vikendot da ja proslavime nasata godisnina, da bide nezaboravna, samo da znaes kakov iznenaduvanje ti smisliv ima na g'z da padnes ... te sakaaaaaaaam mi nedostigas
Јанко, Петко, Станко.....и пак јас на некој начин откачена. Втор пат неделава ееееееееееееееј.. Имај среќа и утре да не ме ставиш во агендата и да немаме секс и убаво ќе видиш!