Незнам дали ми остана нешто да ти кажам... Незнам ни дали воопшто те сакам?.....Леле бе незнамммм... Ама те сакам знам дека те сакам.... Незнам, до кога вака?! Понекогаш ми фалиш премногу,ќе се сетам на времето поминато заедни и фалиш... Понекогаш си викам дека мора да те заборавам ЦЕЛОСНО! А ти не сакаш или неможиш да ме заборавиш? Де си ме преболел,де сеуште малце ме сакаш,де ти сум дрга и мила де неможиме да сме заедно! Дајјј прекиниииииииииии одлучи се кој пат го фаќаш....неможи поќе вака бе,аааааааа Доста е дрдорење,џабе е се,џабе пишам и викам и зборувам дека те заборавив...ко и двајцата знаеме едно... Те сакам.........знам дека и ти мене,чувствувам
Знам, ти го уништив изненадувањето. Будала јас, не требаше толку прашања да поставувам. Ама што да правам, знаеш дека со нетрпение те чекам. Како и да е, ме израдува. Сега се минус два дена на календарот. Блиску сме, се бројат часови веќе. Конечно.
Те молам и овој пат, како и многу пати досега да не си стоиш на зборот... Немој да ме бараш... Во спротивно, знам дека нема да можам да ти кажам не...
Среќа телефонов на сајлент да ти бил. Рацеве ми се тресеа кога видов. Мислам дека почнувам да се заљубувам...
Еј ти МАЛО ЧОВЕЧЕ,сакам да ти ѕирнам во внатрешноста,да видам од каде доаѓа твојата голема скржавштина,од каде доаѓа твојот голем инает,твојата расипаност,нискост,да видам имаш ли душиче во трагови, онака како за МАЛО ЧОВЕЧЕ, или воопшто го немаш.Да видам какво срце имаш и како тоа го движи твојот поган јазик,да видам како во тоа малото мозоче се развил само делот за осуда на другите,делот за кукање,лажење,несамокритичност,самобендисаност. А глумец си,глумец директно за во Холивуд,како знаеш да глумиш бре,сите ќе ги прелажеш,наивно се прелажав и јас,си зае..в доста години со тебе,но те видов каков си,ти си едно ГОЛЕМО НИШТО,спаковано во форма на МАЛО ЧОВЕЧЕ.Еј ти МАЛО ЧОВЕЧЕ,таквите како тебе треба цел живот да се сами,да не образуваат семејство,а јас требаше да ја послушам интуицијата пред да мешам гени со тебе.
Хм што би му кажала? Епа.. Фала ти што си ми првенствено другар брат,па дечко. фала ти што ја заменуваш секоја другарка што најпрвин би ме издала одколку да ми посака среќа. Фала ти што постоиш. Љубов си ми,љубов
Знам дека денес е празник но можеше да одвоиш време и за мене,5 минути барем. Немам време за твоите игри, премногу се опушти, ајт.
Маж се слуша кога ќе зборува. Не ја прифаќам ситуацијава, ќе се барам до крај. Ќе те направам горда шо ќе ме имаш. Знаеш дека ќе те слушам... Ти си тој што знае што е најдобро за мене. Бев непослушна, но овој пат... Ќе ти дозволам да ме штитиш. Мала бев К, 14 имав. Да даде Господ да ни се посреќи. И нас и на сите..
ti se izvinuvam za sekojpat sto te imam iznervirano, sto te imam rastazeno i povredeno se kaam premnogu zosto znam deka ti toa ne go zasluzuvas ti si najdobroto nesto sto mi se slucilo vo zivotot i nesto koe go sakam povekje od se i nemozam da zamislam.da bidam bez tebe. te sakam❤
Немаш појма колку ми е добро без тебе , конечно имам мир. Фала ти што ме остави на мир Конечно после толку долго време се видовме во живо, искрено поинаку те замислував.
ни се примети по погледите колку ни беше непријатно и на двајцата ти не доведе до таа ситуација, требаше да оставеме се како што си беше, вака потешко е, верувај...