Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. JustFun

JustFun Истакнат член

Не си играј со моите нерви, ќе зажалиш. Извини за тоа вчера, но морав, последен пат ти кажувам.
    Оти следен пат.. нема следен пат да ме слушнеш нит па да ме видеш ниту на слика.

2. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

sum bila nesto romsko-kakvo romsko be bruko nizaedna
    skopje sum rodena skopje ziveam
    3 pati te izbrisav tri pati me adna
    dva pati ti davam broj
    ubav si zgoden si ama po seksot si
    ti bev samo provod li na net ili???
    ti priznav deka sum zaljubena vo kolega i sega sto?
    toj e fin kulturen i mnogu pameten ne e ko tebe :!: ama aj dojdi do nego
    toa te povredi li? pa podobro nego otkolku tebe:)

Crna Dama likes this.
  3. kjukli

kjukli Форумски идол

Ќе мрчам, ќе мрмљам и пак и пак. Ама болиш, а не трпам веќе многу болка. Не трпам ни малку. Нема моето трпение уште многу да го имаш.

Се прашувам како дозволив така нечујно да ми се пикнеш под кожа и пополека да ми ги рушиш ѕидовите. Да ме натераш да се заљубам, срце да изгубам. И пополека да се менуваш. Не го очекував ова. Веќе бев тука и не сакам да сум.

Или ќе се поправи работава, или ќе си заминам.
    А, ако си заминам, и сам знаеш дека ќе го изгубиш она што најмногу го сакаш.

buba4e89, Rama, duffi and 4 others like this.
  4. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Пијам млако кафе
    Не пушам цигара
    Ама во емоциите сум ладнокрвна.

5. DizzyDancer

DizzyDancer Нов член

...Не знаев дека е волку тешко да стоиш пред екран и да си искрен пред себеси.

Убава е...
    И ќеркичката ти е убава.

Немој да се грижиш за мене. Сите зборови неискажани, ќе му ги кажам нему. Сите места непосетени, ќе ги посетам со него. Сите пијачки неиспиени, ќе ги испијам со него. И сите ќе горчат.

Биди ми жив и здрав. А ја се што ти преќутев, ќе го пишам тука.

Rama, Aschenputtel, MilaP and 7 others like this.
  6. Не знам

Не знам Активен член

-Ова како јас да сум го напишала!!!

Инаку остани си искрен и знај дека те сакам многу многу. Ги обожавам твоите очи што светкаат и твојата прекрасна насмевка.:$:$:inlove:

Anabelle.Amorette likes this.
  7. Libera

Libera Популарен член

Само едно треба да знаеш, никакви цркви, манастири, светци, икони, свеќи нема да ти помогнат да ме вратиш. А најмалку тоа што другарка ти, за која јас наводно си правев филмови дека сака нешто со тебе ја носиш на места кај што си ме однел само еднаш во долгогодишна врска.

Ќе успееше само со малку внимание, трпеливост, со работи едноставни како држење за рака или гушкање.

А дотогаш моли си се. Може бар кај неа ќе ти упали.

purple..m, kjukli and Winter Lady like this.
  8. Tatjana95

Tatjana95 Популарен член

Abe.. jas i ti kako ustvari??? Oti ne se gagjame nekako vo stvarive..? Tolku dolgo sme zaedno.. zar sega sfati ti kakov si?Sega sfativ jas kakov si? Sega sfativ jas kakva sum??? Kako... nekoj nov svet. Novi ulogi. Cudni... Znaes kolku cesto pomisluvam deka ne sme eden za drug? Deka jas ne mozam taka? Deka ne sum za toa??? I kolku pati se premisliv? .... Ama pak... ne odi.. ne znam..

A strav mi e da sum bez tebe. Pet godini me stitis. Naviknav.. Pet godini zaedno pravime se. Od utro do mrak. I op, kriza... ustvari, da ne se lazeme. Kriza imase stalno. I stalno sakavme da ja nadmineme. I dobro ni odese.. ama ova... ova ne znam... znaes zosto? Zatoa sto sme razlicni. Premnogu, ebano premnogu razlicni. Jas ne se veselam ako se kacam na masa. Ne mozam. Tolku. Tocka. I vidis, toa ne se menuva. Jas ne sum od tie sto cel den mozat da imaat nasmevka, ili sto mozat bez prestan da melat, da zboruvaat. Ne sum.. Taka majka me rodila. Sakam da filozofiram, sakam da se smeam, sakam da izleguvam, i da pijam, i da slusam preglasna muzika... se e toa taka, ama izlgeda jas i ti toa go pravime na skroz razlicen nacin...
    Tesko mi e ova da ti go kazam vo oci. A go znaes i ti. I ne znam. Dali tolku razlicni vredi da ziveeme zaedno??? Nekako toa ne mi vleguva vo glava.. A jas te zapoznav poinakov.. Mozebi pa bevme premnogu mladi.. Vekje ne znam..

Znaes sto e problemot? Sto si takov kakov sekoja posakuva. Nema sto da se lazeme, takov si! Devojki te namirisuvaat, te baraat, sakaat da te zemat na mig barem. Znaes da si prekrasen.. nemam zborovi za toa kakov znaes da si... so onaa koja toa go zasluzuva. A jas vidis, ne sum ti po mera. Se okej, ama ne sum takva. I sega... kako da te izgubam? Sekoja normalna bi skoknala za toa sto go nudis. A jas ne znam kako so tebe... ne znam... Budala... Srekja vo ne srekja.. Budala vo nebrano...

Zbrka golema mi e vo glavata. Predolgo vreme. Haos u glavi, haos u dusi, so bi rekla Ceca nasa...
    Ah be duso.. Kako i da bide, eden takov ke mi ostanes vo zivotov... eden.
    Da se nadevme na najdobroto....
    Izvinete me za latinicata, ne e do mene..

Last edited: May 4, 2016
  9. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Кај си бе муце?

10. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Где си фацооооооооо!:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

11. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Гад. Психопат си ти. Зошто некој би лажел дека има тумор бе? Зошто?!
    А јас пак, ќе сум плачела за него. Ќе сум запаѓала во депресии. Лажго.
    Те мразам.

12. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Само ако ме излажа, .. :devil:
    те мразам ]:)

13. purple..m

purple..m Популарен член

Не си фер, ниту малку.
    Повреди ме и овој пат и готова сум. Еве ме, душата веќе ми се кине од болка. А не знам дали овој пат ќе можам да застанам на нозе. Што е премногу, премногу е!
    Вразуми се, доста играш детски игри... Стварно не знам како можам уште да те сакам

14. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Добро бе жив си или не ?
    Има да ти го вратам ова тродупло. :@

15. zefkey

zefkey Активен член

idiotu! te sakam i posakuvam

16. Derby

Derby Истакнат член

Знаеш ли колку е тешко без тебе?Колку само посакувам барем на кратко да се вратам во минатото и да ти кажам дека те сакам,иако кога зборувавме за последен пат кога ме праша дали те сакам,во лутина реков не..Знам,самата сум си крива.Додека ти се обидуваше да ги средиш работите,јас со мојот бес ги растурав.И сега кога си со нејзе за мој инат,знај дека сеуште ме болиш и дека не мораше толку бргу да ме замениш со неа дури и кога тоа е за да ме направиш љубоморна.Знам дека не ја сакаш и знам дека не ти е сеедно кога и да ме погледнеш во очи,но јас цврсто верувам дека еден ден нашите срца ќе се спојат повторно,во некое подобро време,во некој подобар свет,со подобри јас и ти,за подобри ние.Лека ноќ мил мој.Те сакам.:u:

17. zefkey

zefkey Активен член

mornici me polazaa koga go procitav ova,se gleda deka go pisuvas so najgolemi i najiskreni emocii pozzz

natemila and Derby like this.
  18. bombona23

bombona23 Популарен член

Те посакувам, од ден на ден се повеќе и повеќе. Се гледаме во сонот за кратко.

natemila and zefkey like this.
  19. Ingvild

Ingvild Популарен член

Не ме заслужуваш! Знам дека и сам си свесен за тоа ама ме боли што ништо не превземаш.

И убаво ти кажав тогаш - ќе затворам очи пред една глупост, ти нареден пат уште поголема ќе напраиш.
    Па пак ќе се извинуваш и ќе бараш прошка, ќе кажуваш дека се каеш. Аман, до кога веќе?!
    Уствари знам, се додека не почнеш да размислуваш пред нешто да направиш или кажеш. Дај прибери се и среди се веќе еднаш, не си дете. Немам нерви ни јас повеќе...

20. kim.k

kim.k Популарен член

Ме смируваш. Ме враќаш во живот. Не си ни свесен, ама ако, мило ми е што е така.
    Сакам да ме гушкаш цел ден и да не мислам на ништо друго. :l: