1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Mi falis srce :l: mnogu mi falis.Edvaj cekam da se vratis,da te vidam i da vidis sto ubavo fustance si kupiv kratko i slatko :lol: bas kako sto sakas ti ufff edvaj cekam da se vratis da go oblecam pa da mi go sobleces :lol: abe sta da ti kazem kad sve znas :D Te sakam i cuvaj mi se :inlove: :* :* :*

2. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    mnogu mi nedostigas srcemoe, ne znam sto ke pravam ako te zagubam,sto se slucuva,zosto si tolku laden kon mene iako znaes deka te sakam mnogu :(

3. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ит маст би лав бејби каз итс килинг ми лукинг ин јоур ајс :inlove:

4. kit-katce

kit-katce Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Те сакам и тешко ми е што ни е вака.. И сам забележа колку ми беше убаво со тебе.. Но ме знаеш каква сум, на се мора да најдам мана..

5. Milena.n

Milena.n Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2010
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    ТЕ НАЈСАКАМ!!! И ПРЕМНОГУ МИ НЕДОСТИГАШ!!! :inlove:

6. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Е па нели ти реков да ме рaзбудиш, ќе дојдам да ти помогнам? :D Тогаш, ај вечер ќе ти удрам едно убаво гушкање, да ти помине и болката и премореноста ;) :inlove: :inlove: :inlove:

7. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    многу сум разчарана злато мое ;( ама не си ни свесен овој пат колку сум тажна :( и сакам само да ме гушниш и да ми кажеш дека се ќе биде ок :doh: те сакам мило, и во овој момент стварно си ми потребен да ми дадеш подршка :* :hug:

8. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    денес видов едно дете...премногу личеше на тебе и ми навратија спомени....како тогаш на времето пред 3 години кога те запознав...а знаеш немораше вака да заврши нашата комуникација...ама ти си идиотче...отсекогаш си бил СЕБИЧЕН! :x

9. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.600
    Ме правиш најсреќната девојка на светот... Немој да укакаш, аман... :D

На girl1985 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. strawberry18

strawberry18 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    25
    Те мразам највеќе на светот. Не знам што сторив да се однесуваш вака со мене. Не можам повеќе. Ме убиваш. Сфаќам дека сите твои те сакам не биле целосно искрени иако јас заради тие 2 збора 3 години потрошив со тебе...Само затоа што ги слушав заборавав на сите твои лоши навики и манири. Ти дадов 100 шанси да се поправиш а ти бараш џокер. Всушмост и не бараш. Не знам што мислиш, што чувствуваш. Знам дека се немамсе слушнато доооооолго време. Како и да е, гледам дека сум направила голема грешка со тебе. Ти никогаш нема да се смениш, ме лажеш и мене и тебе. Срам да ти е ! И пак ќе ти кажам- те сакам и ТЕ МРАЗАМ !!! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
    YOU and I-Nevermore!!!!!!! Ме боли, ама за жал така е! ;( ( :(

11. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.256
    Допаѓања:
    43.718
    Изгледа ми се враќа се’ што мислев дека правам правилно, а?

Карма, идиотска работа.
    Али ај. Ќе си титкаме, освен ако си премногу зафатен.
    Ме нервираш.
    Како може да си го зезнал полначот? Што ти се дешава таму? Што можам да напраам, јас па, овде, ко гуска некоја што реално е на 3000 километри од тебе одалечена и само јаде нешто како дебела тинејџерка за да си го смири ПМС-от и глупавите нерви?

Дефинитивно, дефинитивно не поднесувам кога луѓе се однесуваат како да се еднина, кога се множина.
    :envy:
    А што е најтрагично, знам дека ќе ми пишеш, и ќе се смирам, и сево ова ќе биде класично кенкање.
    Ама морав да ти кажам.
    Ме нервираш бр.2

12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.820
    Добро, еве.....
    Нененненнене, ајде одново.

Признавам дека згрешив. Знам дека не ти е и тебе лесно. Не ми е ни мене. Додуша тебе потешко ти е од мене. Нема повеќе. Ветувам дека ќе се трудам. Веќе почнав да се трудам, верувај. Знам дека тешко ти е да ми веруваш, но за ова на двајцата ни е еднакво тешко. Ако можам ЈАС да се трудам да ти верувам, можеш и ТИ.

13. Vodolija

Vodolija Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2009
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    12
    ме нервираш ама појма немаш колку... на моменти толку многу сакам да те истепам и да ти се изнаразвикам и сета лутина и бес да ја исфрлам на тебе...не биди толку чувствителен и патетичен како жена... млада девојка сум, ќе правам што сакам а не тоа ти што го сакаш и тоа што не те повредува само за да не се налутиш...
    престани да ми праќаш од тие досадни романтични љубовни пораки што веќе на глава ми се качија...
    мрш
    те сааакам! хахахаха

14. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    Zal mi e sto ne ti e dobro, zal mi e sto imas bolki, zal mi e sto jas ne razbolev a ne ti, zal mi e sto moram da odam na rabota a tebe da te ostavam doma sam, zal mi e sto ne sum lekar i da te izlecam vednas... no znaj deka jas sekogas sum so tebe ako ne so teloto, sigurno so umot...
    Te sakam

15. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    199
    Ти си мое злато и мое сребро, ако те видам со друга ќе ти скршам ребро :lol: :P

16. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    :clap: :clap: :clap: :clap: hahahahahahahaha

17. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Тиии , Тии до пред една година не забележував дека постиош, но кога седна до мене.... ех од тој ден се смени се, со твоите постапки несвесно се чувствував вака :^) :) :D :devil: :rofl: :inlove: ,а сегаа што глумиш добро? Ако и се појави таа , но сеуште гледам или ми се причинува дека ми значиш или ти значам? Ма си викам нема врска , јас не те ни сакам или ми се причинува дека те сакам, а ако ме сакаш ДА МИ ДОКАЖЕШ, е тогаш работите можеби ќе се сменат, а на крајот немора ни да ми докажуваш НЕСИ ЕДИНСТВЕНО МАШКО што постои , има колку сакаш само треба да се одбери онај вистинскиот......

18. Mila04

Mila04 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    68
    Welcome to my life! :inlove:

19. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ке ти кажам јас на тебе убавоо ..........

20. strawberry18

strawberry18 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    25
    like za ova, me ohrabri i jas ke si razmisluvam taka..inaku ke padnev vo teska depresija deneska.. :)