Најмногу се нервирам кога некој уште од сам старт на муабетот не ми верува, губам волја да му објаснувам! Така да си знаеш..
Ајде ќе олабавам, нема да те напнувам па да видиме како ќе биде. Можеби сепак јас сум параноик, иако никогаш не ме изневерила мојата интуиција. Нема да реагирам, но ако случајно испадне дека моите претчуства биле точни тогаш нема да одговарам за моите постапки.
Ропацине нека си најдат женски веќе Јас се изнаседав со баба ти, а тие локаа ко мрднати, срам ме фати, затоа си заминав рано Не си ти крив за тоа, ама не можев веќе, ќе ти дојдам утре
Глуп си! Кантар не те тргаТ! Добро бе, не можеше да се досетиш и да ме допратиш на ладното, таман ќе ме стоплеше... ти брзо брзо таксито да не ми избега...
i'm not weak on you anymore...all the dreams i had,they are all gone...the smile i got everytime i thought about you is gone...you don't make me smile anymore...the love is gone...
Ништо не би му кажала само би му го пуштила ова видео да го види http://www.youtube.com/watch?v=FpewxrMw ... re=related
Ама знаеш некогаш да ми ги погодиш тие точки. Тие точки кои највќе болат. Ќе ти вратам бе, ќе ти вратам за се! Чекам само пак да се заљубиш! (во мене де секако )
Фала ти душичке што ми се јави и ми кажа дека ти недостигам.Тие мали гестови многи ми значат и ме прават среќна.Сакам да ти кажам дека те сакам таков каков што си,со сите твои маани и недостаци,ма за никој друг не би те менувала.Па кај би можела да најдам таков како тебе Не,нема шанси го знам одговорот без никој да ми каже
Ne valjam I kad tvoje grešne ruke ne sklanjam, ti si tu da mrtav hladan kažeš da ne valjam, da su moje žrtve male. da su sve uzalud pale… I kad tvoje greške redom ispravljam, ti si tu da pljuneš mi u lice da ne valjam. Da me sečeš kao mačem i da ne daš mi da plačem. Znam, ne valjam što ti kroz prste uvek progledam, I što sam manja od makovog zrna, I što pred tobom drhtim kao srna. Znam, ne valjam što te na kolenima uvek čekam i crven tepih bacim ispred tebe. Znam, ne valjam, al po sebe. A ja ti oprostim na svoju štetu Kad kažeš mi onu najstariju na svetu laž… Izvini, neće se ponoviti… Znam da ne valjam...
Добро, овој пат не ти се дерам само ќе ти испеам една песна...ти си мочко малиот мочко, те сакам најмногу...