Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.946
    Falis mi I kada si samnom :wasntme: :D

На Спасееееее, Crna Dama, purple..m и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    11220129_959042290834575_8121070856148086766_n.jpg

На Crna Dama, Soncka :), Adi888 и 3 други им се допаѓа ова.
  3. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Крши глава!

4. Purelove92

Purelove92 Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2015
    Пораки:
    1.026
    Допаѓања:
    3.571
    I loved you. I will always love you. Get away from me thou.

На blond.bunny му/ѝ се допаѓа ова.
  5. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Знаев дека не треба да се заљубам во тебе. По првиот сигнал на моето срце требаше да бегам и да не се свртам назад. Веќе да не ти го видам лицето, можеби така ќе се спасев. Прво мислев само да потрошам време со тебе. Останав само од љубопитност. Ми се допаѓаше и тогаш, да бидам искрена. Но не планирав да загазам волку, се колнам. Не планирав да те засакам. И секогаш си викав, ајде уште денес, од утре веќе нема ни да те погледнам, ќе се вратам на животот што го имав пред да се појавиш ти.
    Ама не одело тоа така. Од ден на ден, ми беше се поблиску до срцето. И на крај си се всели во него.
    Вчера пак плачев за тебе и се мразев себе зашто не можам да бидам доволно силна и зашто секогаш се препуштам на чувствата.
    Требаше да си одам, а јас секој ден се подолго останував. Започнував се подолги разговори со тебе. Успеав да те запознаам. Успеав да поминам многу време со тебе и покрај гласчето во мене што ме предупредуваше да бегам додека не е доцна. А мене ми беше толку убаво. Ти се однесуваше многу мило. Не можев да верувам што ми се случува. Летав од среќа, не бев при себе, иако знаев дека денот во кој ќе се разочарам е толку блиску.
    Замина, но чувствата останаа. Иако знам дека отсега поретко ќе те гледам, не те обвинувам. Заслужуваш среќа и заслужуваш да го следиш твојот сон. Јас ќе преживеам некако. И нема да те заборавам, ни тебе, ни еден од моментите што ги поминавме заедно. Се надевам дека следната недела, кога ќе бидеш тука, ќе најдеш време да се видиме. Иако знам дека со тоа уште полошо ќе си направам...

На purple..m и Rama им се допаѓа ова.
  6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    душичке моја злато мое не беше само рокање верувај
    арно што дојдов до твојот број -преку другар ти инаку незнам што ке правев
    немој те молам да се заљубиш во сегашната девојка оти за тебе и за еден друг дечко со краток престој во мојот живот гинам :hug::*
    љубови имало има и ке има во мојот живот-се допагаме со двајца колеги ама по вас двајца моето срце лудува;(

7. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.210
    Допаѓања:
    4.419
    Abe konju eden... da znae taa zenska ti sto i pravis sekoja vecer, koj se ne izleguva od tvojot stan ne mislam deka ke stavi sliki so tebe na naslovna i sekade. Od takvi kako tebe mi e preku takvata dojdeno... ama od mene poke nisto ne dobivas ti... sega sum srekna i ispolneta nemoj da te lazi umot pak da mi rasipes nesto so deteto, loso ti se pisi ;) krckaj si sega pozz

На Crna Dama, India, anichka94 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. bombona23

bombona23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    1.817
    Нема да се видиме викендов, ни случајно, ни намерно... А колку сакам да те видам, помина една недела откако ги видов тие очи срамежливи... Нека не ме бараат, но знаат каде да ме најдат наскоро.
    П.с случајно дознав дека ме манијачиш по инстаграм и фејсбук. 8)

На Crna Dama, crazylady и natemila им се допаѓа ова.
  9. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148

На Mishela, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, rose60 и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Ќе снема нет баш кога пишам со тебе |( :l:

11. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.907
    И како иде песната: Porque es amor, porque es amor, amor amor amor :D Мачкар исто како мене, а највеќе од се бидејќи прво се насмевнуваш со очите :sun:. До врвот, ама заедно.

На crazylady, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, kjukli и 3 други им се допаѓа ова.
  12. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.757
    Ден по ден се ближат и нашите 5минутки ;) :clap: Остана уште малку љубави :inlove: со полно срце чекам (waiting) :l: Те сакам злато мое :hug::hug::hug:

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и purple..m им се допаѓа ова.
  13. Lilianna

Lilianna Популарен член

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    281
    Допаѓања:
    3.725
    Ти простив.
    Искрено, вистински, од срце ...иако не ми побара прошка.
    Ти простив што ме отсака, зашто мислам и самиот не виде кога се случи тоа.
    Ти простувам што се дружиш со неморални, зашто знам дека ниска ти е самодовербата.
    Ти простив и што не знаеше да ме чуваш и да ме цениш.
    Ти простив што немаше желба да бидеш со мене.

Сѐ ти простив... И ако можам некако да ти помогнам да се вратиш на стариот "ти", би била тука за тебе, но ти требаат овие грешки. За да созрееш и научиш што е вредно во животот.

Ми требаше време и многу солзи за да престанам да те мразам. Да те обвинувам. Да ти се лутам што ме испушти.
    Стигнав до ниво каде не ни сакам да дознаеш што сѐ можев да ти пружам ако ме чуваше како што треба. Затоа што не сакам да патиш, не сакам да ти е тешко.
    Не сум била за тебе и обратно и тоа е сосема во ред. Ти немаше расипана душа, само многу ти леташе паметот.

Ќе ти го вратам и ланчето и ќе стои - ова ланче припаѓа на некоја која ќе сакаш до самиот крај. Девојка која ќе сакаш да ја држиш за рака, да ѝ кажуваш убави зборови, девојка за која ќе сакаш да издвоиш време. Девојка која ќе ја гледаш како мене во првите денови. И сосема е во ред што јас не сум таа девојка :).

На Crna Dama, deskarada, Tatjana95 и 8 други им се допаѓа ова.
  14. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    3.769
    Вчера се согласив без размислување да излезам вечерта. Не си ни дадов време за двоумење затоа што знаев дека ако малку размислам, ќе се предомислам и нема да отидам.
    И ете, излегов, убаво си поминав и се смеев пак од срце како пред две недели со тебе.

Ама... Не се чувствував така сигурно како што се чувствувам со тебе. И додека седев таму, пак не ми излегуваше од мисли ни на 5минути.

Ме болиш, онака до срж! :u:

На Crna Dama, deskarada, Tatjana95 и 5 други им се допаѓа ова.
  15. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.757
    Ехејјј стара љубави :hai:па где си ти?Знаеш ли дека има два месеци од коа не ме занимало ни шо правиш ниту пак дали си жив?Чудно ти е што не патам?Хах па да ти кажам и на мене ми е,но да знаеш дека ти ми помогна во тоа ФАЛА ТИ! Толку ме испамети со тоа што ми даде до знаење колку сум била проста шо сум те трпела 8 месеци,докажа дека си големо животно кое не заслужува искрена љубов која ја имаше од мене,но толку си и простичок и суров(како прво за самиот себе не си)што убавите нешта кои ги имаш на дланка ги пушташ да ти одлетаат...Хахх жално!Твојата преголема строгост према мене,ти текнува?Тоа што ништо не ме разбираше,тоа што кога плачев дека ќе дојдеме до тука каде што сме сега се поради твоето глупаво понашање не те засегаше,епа ете сега дојдовме ти стана јасно?!Сега ти текна да ги признаеш некои нешта од мене кога ги трупаше во себе цели 8месеци и ме измачуваше?Епа не фала не го сакам сега твоето сакање престани да ми праќаш пораки,заборавиме како јас што те заборавив тебе..Него не..неможеш сега ти да ме заборавиш мене,личноста која искрено те сакаше и ценеше,секогаш ти даваше збор прв да се искажеш и се обидуваше да те разбере,личноста која и беше доволно само да те види за да е среќна и да и држи се до следното видување,личниста која најмногу ти простуваше и се жртвуваше за тебе,личноста која те гледаше само мили насмеани очи и ред други работи....Ехх добрите нешта не се забораваат така лесно и знам дека сето ова што ти го нанесов не се заборава лесно и секогаш ќе те копкаат и тупаат по глава моите зборови бидејќи никоја нема да може да го завземе моето место,можеби ќе биде на мое место но никогаш таа нема да биде ЈАС...А што се однесува до моја страна јас те исплакав мн порано од тебе и тоа пред твои очи кога се однесуваше недолично без да ги цениш моите искрени солзи;( Сега ти е на тебе редот да страдаш...Се сеќаваш кога ќе се налутеше на мене и ќе ме блокнеше на фб?(а јас толку пати ти простував)...Си реков..добро нека е така но јас тебе кога ќе решам да те влокнам тоа ќе биде еднаш ама засекогаш!И фала богу сеуште од тогаш не ми паднало на ум да те деблокирам и нема да го сторам тоа!Ти за мене засекогаш си блокиран од листата на живите во реалноста не па на фб-то!8) И што е најтрагично цели 8 месеци додека бев твоја дозволи бившиот попрв од тебе да ми каже ТЕ САКАМ и сваќам дека згрешив према него(при тоа што бев свесна дека губам нешто вредно но морав и тоа не беше лесно :() мислејќи дека треба да свртам нов лист на животот,но животот ми докажа дека само тој ме сака искрено и покрај се(и некои лоши работи кои се случија меѓу нас) тој не ме дава така лесно а поготово не нанекој како тебе,ми надомести за сите страдања кои ги доживував со тебе и со полно срце чекам да го видам после толку време :inlove::party:

На purple..m и MilaP им се допаѓа ова.
  16. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Ме полуде. Ни на небо ни на земја сум. Имај милост... :inlove::@:doh:

На Crna Dama му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Kaj bas tebe da te vidam? (facepalm) Pocuvstvuvav se sto ne mi kaza,po nacinot na koj me pogledna,se nasmevna,mi ja stisna rakata...
    Abe koj baksuz sum znaci :x

На joy1, Crna Dama, Rama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. purple..m

purple..m Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    481
    Допаѓања:
    3.743
    Си се навикнав на тебе да ми се врткаш наоколу. Претешко ќе ми биде да те пуштам повторно назад :|

На Crna Dama, Rama и Adi888 им се допаѓа ова.
  19. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.907
    "Навечер кога легнеш и ги затвориш очите, го гледаш оној кој ти е во срцето"

На muchacha_a, joy1, mssuniquee и 18 други им се допаѓа ова.
  20. bombona23

bombona23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    1.817
    Од тебе зависи сега... Знаеш што треба да направиш, знаеш каде да ме најдеш.

На Crna Dama, Adi888, natemila и 1 друга личност им се допаѓа ова.