Те сакам, будалче... Премногу... Речи ми дека знаеш, да знам дека ми вреди сето што го правам... П.С. Престани да се инаетиш.
Nikogas ne go ocekuvav ova od tebe .. I nedaj boze da ti se povtori da dignes ruka na mene . Ke ti ja secem so tup noz , da umres od bolka I ne , ne me poznavas dovolno , ne si gi zapoznal psihopatot i gjavolot , koi mirno spijat vo mene , seuste ne si gi razbesnal dovolno za da se razbudat od dlabokiot son vo koj padnale . A veruvaj i ne sakas da gi zapoznaes . Nemoj da kazes ne sum te predupredila ...
Nikogas ne mi e dosta od tvojata pregratka. Sakam cela vecnost da ostanam stutkana vo tebe. Ti znajs sto e najdobro za mene. Ti toa I go pravis. Nekoi raboti ne sum ni znaela deka mi godat, ti mi pokaza I me nauci. Se topam koga ke me pregrnis I ke me gusnis. Ne gi sakam utrata koga ne si do mene. Dojdi mi sega, ne mi se ceka do utre. Dojdi I gusni me silno. Dobro ne tolku jazikot da mi izlezit. E taka
Најслатко суштество на светов си ми ти! леле... се тресам цела. Среќна сум, најсреќна. Како што понекогаш ми носиш солзи така денес ме направи најсреќна на светов. Душо! Те сакам!
Постојано ме караш, не ова, не она, не вака, не така... А јас си гледам во очи небо плави и си мислам дека никој не правеше така како тебе.
Не е ко тебе. Среќа... Секогаш ме става на прво место, а види - пак на тебе ти се обраќам место нему. Не е ко тебе. Среќа... Се би направил за мене, а пак не ми е доволно. Oд тебе и трошките ми беа слатки. Не е ко тебе. Штета... Се што имав потрошив на тебе. Вака уништена и искршена стојам пред него. А пак сум му најубава. Не е ко тебе. Штета... Ми кажува нови зборови, чудни фрази, говори на некој за мене неразбирлив јазик. Не го разбирам ја значењето на "до крајот на животот". Мене ми велеле "сам сум вечерва", "не се двоумам, ќе останам со неа". Не е ко тебе... Никој нема да биде. А јас сеуште не знам дали е тоа среќа или штета.
Денес ставив крај на нешто што требаше се уште да трае, нешто што требаше да се чува, но исцрпена сум веќе.Неможам љубов едноставно морам да те пуштам да си одиш засекогаш, знам дека ке боли, и ке боли секогаш, знам, ама вака е подобро и за двајцата. Секогаш ке те сакам
Ооо колку сум глупава јас , повторно и повторно заглавив со тебе по 100 ти пат ... Повторно ти паднав во раце , и нормално како и секогаш си поигра , ме изигра и ме распрчи ...Последно ми е сега што плачам заради тебе , повеке нема да дозволам...нема да дозволам повеке надежта да ме совлада ....Готово е!
Чув еднаш - некои луѓе можеш да ги сакаш само оддалеку. Ти секогаш ќе бидеш тука за мене, да те побарам во 2 и да ти речам да се најдеме, ќе прашаш само каде. Да ти кажам што сѐ сум зборела за тебе, да ти кажам дека сум слушала други и сум им верувала, нема да се разочараш што имам голема уста и што не научив тебе да ти верувам. Да ти кажам дека другар ти е расипан, нема ни да помислиш дека јас сум го навела. Да сум болна, не би избегал од мене како татко ми од мајка ми. Би ме носел на лекар, би ми правел чај, би ми мерел притисок или температура. Не си посесивен, не ме контролираш, напротив ме тераш времето да го посветувам и на други. Сакаш да успеам, сакаш да работам, да имам свои пари, сакаш да почнам да верувам во себе. Вака гледано, ме сакаш на најправилниот начин. Не е незрелост откако толку блиски другари ќе те повредат, да веќе не гледаш со кого излегуваш. Сфатив дека само гледаш да ти помине времето и повеќе никому не веруваш. Незрелост е што после толку време јас не научив да ти верувам. Незрелост е што секогаш се сомневам дека си со некоја дроља, а ти ќутиш дека те повредува моето мислење. Незрелост е што зборев толку лошо за тебе, као демек ќе ми олесни, а знам дека од твоја уста лош збор не излегол за мене. Зашто тебе мислењето не ти се менува како времето. Многу е лесно да те оставам, па да те побарам и да очекувам дека исто ќе ми го отвориш срцето. Колку лесно, толку неправедно. Се прашувам, што гледаш во нестабилна личност како мене? Те оставив, па дури се жалев дека ти не си прашал како ми е мене. За ова што ти го правам имаше една - ќе ти забоде нож во грб, па после ќе се преправа дека таа крвари. Треба да ми е доволно што ме примаш во прегратка, што ми веруваш мене, а не на другар ти, што секогаш, без оглед на глупостите кои ги правам, планираш иднина со мене. Не те заслужувам и мислам дека баш затоа ќе те сакам само оддалеку. Не ти треба некоја која има сомнежи за твоето добро срце, која им верува на твои другари, која те остава кога е тешко... Не ти треба уште едно разочарување...
Не бројам ниту денови ниту месеци затоа што секој поминат ден со тебе е прекрасен и посакувам до крајот на животот да остане така Си се разнежнувам секогаш на песнава затоа што ме потсеќа на тебе -на нас ...I can see it in your eyes I can see it in your smile You're all I've ever wanted And my arms are open wide 'cause you know just what to say And you know just what to do And I want to tell you so much I love you...
Се сменив, не сум веќе истaтa и немoжaм дa бидaм тoa штo бев, a зa тoa си ти сaмиoт винoвен, ти ме прoмени.
Те сакам како што никогаш, никого не сум сакала. Иако разумот ме предупреди да бегам од тебе пред да се заљубам, јас не послушав. И не, не се каам, зашто ти ми го оживеа срцето, мислев дека веќе нема да сакам никого, а ти ми покажа дека сум способна. Поради тебе расположението ми се менува од секунда во секунда, овие два дена ми ги направи најубави, како од најубав сон, и нема да се плашам да им се радувам. Што сака нека биде, ти си ми во срцево!
Ех дете..... да да, дете. Ако си поголем од мене 2 ипол години, мораш да признаеш дека често обратно изгледа. Љубави једина моја ти.... Сфаќаш ти бе срце нешто од сето што го зборувам јас??? Значењето му го сфаќаш??? Или така, површно и немарно ги гледаш рабoтиве..? Свесен ли си ти љубави за љубовта што ти ја давам? И за тоа дека немаш многу подобро искуство од моето, дека и ти си имаш фалинки??? Ќе сфатиш, ваљда. Навреме, се надевам. Еднаш да сфатиш што имаш ТИ, а не да ми префрлаш мене дека не сум свесна. Е тогаш напредок ќе имаме. Ама знаеш што душо? Тоа бара желба љубави. Бара да го сознаеш, потребата да му ја увидиш, да го ПОСАКАШ! И реално да го согледаш... и да го споредиш со другите околу... за да знаеш. Е ајде де, на толку молитви, еднаш Господ ќе даде, и работата ќе се реши. И ај сега на крај ... кој те сака тебе, признај??!?!
Љубовче мое,посебен си,прекрасен си,искрен си и чувај ме до крајот на животот како што ме чуваше досега а јас засекогаш ќе сум таа која лудува само по тебе
Тоа што женати го напупчила газот и ги извадила градите, и тоа на фб, воопшто не е за Фалење. Грев си што неможеш да разликуваш згодна девојка и ку*виче. И наместо да се фалиш, скриј се некаде. Ама ако цел живот муштерии да си имате по дома, кој како си заслужил. Нека врти бизнисот. Така иде тоа.
Gotovo e,ne mi pisa.ne te cekam poveke nitu ke te molam.kraj e so nas,taka bilo pisano.a me citas,makar smajli da stavam otvaras da vidisenaci ti znacam nomozebi uste kako edna od tvoite sex avanturi,ili se plasis od cuvstvoto te sakam?ke ostanes sam eden den,ke vidis no ke e docna za se.te sakampokraj se,pokraj tvoite mani,nesovrsenosti,dalecinata...prokleto neka e se