Незнам што ми се случува деновиве.Ептен сум збунета. Ми се мешаат разни чуства и неможам да ги објаснам...не знам што значи ова искрено Кога не си тука ми требаш,кога си тука нешто незнам не ми е како што треба,како да не правам муабет со исиот човек од порано.Стварно незнам што ми е и што сакам од тебе а и од себе
Свиџаш ми се Свиџаш П.С. Се надевам дека ќе успее нашево ( Девојки држете ми среќа овој пат навистина ми треба )
Тебе, теле едно тебе! Да сакав друг со него ќе бев! Стравови, стравови од нос ти излегуваат веќе аман ! ! !
Епа не ми се искача сеа !!! Од цел ден тебе сеа ти текна да ме викнеш коа се расипа времто!И плус знаеш дека сум сабајле рано на факс!Гомно едно!
You make me smile like the sun, fall out of bed, sing like a bird, dizzy in my head, spin like a record crazy on a Sunday night. You make me dance like a fool, forget how to breathe, shine like gold , buzz like a bee. Just the thought of you can drive me wild, oh, you make me smile. смотан си..
Срцее мое, те сакам најмногу да знаеш.. единствена желба во моментов ми е да те гушнам силно, сами никој околу нас, тишина не ни требаат зборови.. само да те имам до мене, да не те давам никому.. Не ми треба друго.
Впрочем ме навреди, всушност ме повреди, претпочитам....вообичаениот ти стил на изразување, театраелен си во секој потег и гестикулација, со скаменет фацијален израз, каков Господин, која ли мајка те изроди толку софистицаран и култивиран, или гледаш многу Херкул Поаро, Мсје. Уф, сакам да ти кажам, ти, толко сложено, суштество со милијарди лица, со твоето длабоко “Јас“, егоцентрику, со манири поважни од моралот, јадењето не го гледаш ако ти се служи истинато иако е зготвено под највештата рака, а виното бедно ако не е постаро од 3 години.... Извини на изразот, кај си видел од покондурена тиква, сељачкото да излезе. Во најмала мерка градските манири ти изгледаат гротескно, мешавина на урбано и рурално, мирис на кал и асфалт, и да, топло ти препорачувам Head and Solders за твојот беспрекорен првут....... Заслужено те оставив некаде во минатото и заминав, ми беше плус еден чекор кон вистинскиот
Не знам срце, не знам што да ти кажам. Не си ти лош, деновиве се постави баш онака како што треба. И многу сум ти благодарна што беше уз мене сега кога беше најтешкото. Може и не ни е судено, но ти сепак испадна човек. Немам зборови, ваков немам сретнато до сега. Среќна сум што те имав, и се надевам ќе те имам за пријател ако не поинаку.
Сакам да ти текне бар на момент на мене,барем на чат да пишеш или инбокс...дај некој знак дека не си ме заборавил...
Ееее смотан еден. Заради тоа што сме два прости инаети двајца ли ке плачеме. Теле мое. Се надевам ке бидам поприбрана наредниот циклус Знаеш јас се правам чисто од љубов. Не ми замерувај будалче мое ... Фала ти за незаборавната вечер полна со секаков вид емоции. Збудалев. Ај сега добра ноќ
абе по превртливо човече од тебе не постои, како знаеш да си го свртиш работите незнам што друго би ти кажала...многу ме нервираш деновиве