Ко да претчуствував дека до ова ќе дојде.. Во ред, уживај си ти, јас не сум важна повеќе, никогаш и не сум била, биди среќен ти, ќе бидам и јас. Кога ќе се вратиш, нема да ме најдеш, mark my words
Не можам да поверувам... Исто ко јас да сум пишала од збор до збор. Ме наежи. Се надевам барем твојот ќе сфати и ќе бидете ок... Со мене веќе е касно. Јас се борев, не чекав тој да се бори ама залудно било се. Се уште го сонувам, ме прогонува насекаде. Само се надевам дека ќе бидеме и ние среќни некогаш, вакви напатени души... Напатени од погрешни личности. Боли ама биди силна што и да се случи.
Кога ми ја прати сликата таков пренајубав пред да заспиеш, ме обли еден налив на чувства што ни сама не знаев да си го објаснам. Посакав да сум покрај тебе во моментот, да те гушкам, да заспиваме заедно, да се будиме заедно, да ти родам син...
Ajde dojdi mi, ostaj ja toa kolata, ke ja naprajs drug den. Mi se cini deka 100 godini te nemam videno iako posledno zavcera se vidovme. Vremevo ne pominuva. Tolku sakam da te gusnam, da se potopam vo tvojata pregratka najubava
Пусто мое срце само тебе те сака... Толку време помина, толку расправии, тешки периоди, глупости, среќа, лудости, спомени, и ти, ти, ти, и само ти си ми во него.... Кажи ми, што ти требаше ова денес??? Зошто со збор не се разбираме?? На јапонски зборувам? Дај покажи малку воља, малку флексибилност, прифати нешто. Си окрутел многу... а така мали мој нема да може... Да знаеш.
Поминаа скоро 5 месеци, а јас уште не можам да сфатам и да поверувам дека одиш со моја бивша другарка. Не можам да најдам допирни точки помеѓу вас и уште мислам е лага, не сакам да поверувам ама кога ќе видам на фб косата ми се крева...Ми кажа дека намерно е ова, дека ќе ми дојдеш блиску до мене, дека не знам што, не сакав толку да се замарам ама тешко ми беше...Верувај одбегнувам да влагам на фб заради тебе, пошто срцето ми се стега кога ќе видам слики случајно излезени од вас...те немам тебе на фб, ама неа ја имам и другари заеднички имам, па секаде те гледам и тебе. Таман ќе заборавам малку, таман ќе се смирам малку ОП гледам слика, а сега таман заборавив малку на вас, заборавив малку на тебе оп ПОРАКА од тебе, после толку време, после толку месеци ми пиша... денес си крстил девојче по мене??? стварно ова ми го пиша? Знаеш како се почувстував кога видов порака од тебе? Знаеш кои чувства и спомени ми ги врати? Знаеш како ме уништи за момент? Знаеш кои чувства ми ги разбуди? ЗНаеш дека и мала доза на среќа почувствував кога го видов твоето име? Вечер ќе си пиел, ќе си славел си станал кум на девојче што си ја нарекол по мене. Што мислиш ти вака да правиш? ДО кога ова вака? ЗОшто не ме оставиш веќе, ете имаш девојка биди среќен со неа, остави ме. Што да ти пишам јас на тоа? Не ти е страв дека ќе и кажам на девојка ти дека уште ми пишуваш? Готово исклучувам интернет, исклучувам телефон, преку глава ми е од вакви игри и луѓе што ме повредуваат. Знаеш дека не може да бидеме веќе заедно а ти ми тураш сол на раната. Кој идиот си ти, кое ѓубре си ти...ми се плаче, ама НЕМА...нема веќе да плачам за тебе стоко една. Ми иде да и пишам на ДРУГАРКА МИ се што си ми пишал, ама зошто? Вреди ли да се замарам со вас? вреди да го уништувам расположението, испитите, и животот заради вас? Слави, весели се, пиј и онака само за тоа те бидува. Гад. Знаеш да уништиш расположение не викам не. Од дното на душата те мразам. МАлку среќа да имав, само малку да имав, немаше ова да се случува.
Стави им unfollow и на „другарката“ и на заедничките другари и ич да не се замараш. А него чим ти пишува стави му блок. Воопшто НЕ заслужува да се замараш со него. Keep your head up and go on. Тешко е и несфатливо и можеби никогаш нема да разбереш, ама не ни треба. Сакам да те гушкам, и најсреќна сум во таа твоја свилена прегратка. И не ми фали ништо друго кога не сме заедно. И се надевам дека конечно ќе сфатиш.
Uste Od sega mnogu najmnogu mi nedostogas. Najmnogu od se sega so sakam e brzo da pominit vremevo I pak da se topam vo tebe.
...на бившиот би му кажала дека е многу кукавички тоа што мислеше дека ќе ме повреди и ќе ме врати со тоа што и ја зеде невиноста на мојата најдобра другарка поради тоа што со мене незнаеше како за да ме задржи и да го добие тоа драгоцено нешто од мене и го направи тоа од инат .. сам се заеба, и никогаш нема да му простам ни нему ни неа .. а на мојот моментално сакан сегашен дечко би му кажала и му кажувам секој ден - Дека тој е најдоброто нешто што ми се случило во мојот живот, мојот заштитник, чувар на моето срце, мојата нај голема Љубов и дека ГО САКАМ НАЈМНОГУ НА ЦЕЛ СВЕТ -
Одма во нервоза им ставив unfollow на сите луѓе што имам допирна точка со него, пошто не можам да издржам веќе, ми излегоа и сликите и објави од крштевката кај што биле сите, и стварно девојчето се вика ко мене...срцето ми се искина. Таа до него, тој насмеан, бебето во раце и долу коментари ајде побрзо и за вас, многу ви личи...не влагам на фб ич готово, ми иде да го деактивирам ама чекам колешка да ми пише за материјали. Цел ден ми е уништен, и цела недела ќе ми биде така... не да е тешко туку ми гори нешто во мене...претешко е. Немам сила да му го блокирам бројот. Не знам зошто почувствував среќа кога ми стигна порака од него на тел, се почувствував за момент среќна дека тој помислил на мене, ама кога ми текна која е реалноста се скршив... Треба да соберам огромна сила ама никако да ми дојде. Уште не ми е во главата расчистено со него. Фала за поддршката, се надевам ќе соберам сила да му го блокирам бројот, и да не паѓам во искушение да му пишам нешто. Малку ми фали да се напијам нешто пожестоко и одма ќе пишам, знам. Наместо да учам, еден тон имам за читање, јас со него се замарам само ја читам пораката што ми ја прати, ги слушам НАШИТЕ песни и полудев. Бесчувствителен идиот. Едноставно некои не сме родени под среќна ѕвезда, јебига.
Фала за се` што направи за мене. Фала за сите убави моменти поминати заедно и фала за сите солзи и нервози. Нема да те заборавам никогаш, па валјда и знаеш прва љубав заборава нема? Е таке, секогаш во срцево, и се надевам еден ден ќе те раскажувам како прва и најголема љубов, како оној кој ми беше се`, пријател, дечко, другар, љубовник...како оној што ми зеде се`, невиноста, карактерот, умот. Фала што се грижеше за мене, што ме покриваше кога бев отскриена, фала што ме штитеше, бранеше и ми мислеше добро, ме караше, ме почитуваше. Фала што денес за последно ми ја даде тренерката да не ми студи. Извини за сите мои грешки, ама никој не е безгрешен, нели? И пак ќе сме заедно. Горе. Невидливи. Ама ќе сме.
Ovoj epten psihopat bil.em druga vodi na krstevka em tvoe ime dava na deteto.moze mnogu mu se dopaga imeto a da te sakal ti ke si bila na mestoto na taa.nemalo preku poraki da te izvestuva.
Долга приказна е за него и не би да го тупам тука...завршено е одамна со него, ете да речеме јас сум повеќе крива за тоа што не сме заедно. Тој се закани дека ќе дојде многу блиску во мојот живот и ете му успеа тоа кога пред 4-5 месеци се "фати" со моја "другарка". И ете сега успева секое чувство и секое сеќавање што било длабоко во мене да ми го врати. Не сакам да ме сака, секако не можеме да бидеме заедно, нека си биде среќен со друга само да ме остави и да не ме потсетува на ништо. ......... Ај ќе помине.
Samo vo tvojata pregratka nema grizi nitu maki nitu taga... Samo kaj tebe se cuvstvuvam najsrekjno I najbezbedno. Jas samo sakam da zaspivam I da se budam so tebe. Do tebe. Vo tvojata pregratka. Vo tvoite najubavi race so istaknati veni sto me poluduvaat Ahhh kolku mi falis. Se plasam deka nema da izdrzam I deka pokraj se ke ti dojdam.