Не можам да заспијам затоа што знам дека не спиеш ни ти . Не можам да се одморам затоа што знам дека ти е тешко на душата. Ме боли да те гледам тажен, ме боли да те гледам разочаран, ме боли секоја твоја солза. Ме боли што поминуваш низ ова, ме боли што си скршен, се ежам од помислата дека утре ќе биде лош ден за тебе,а јас не можам да ти помогнам. Твојата тага е и моја. Плачам со тебе, држејќи те за рака.
Верувам дека големите,а не малите, нешта го прават животот и среќата е во нив. Ти си една од тие големи нешта за мене. Како што ти знаеш денот да ми го направиш, така не знам ни јас самата
Со години беше дел од мојот живот, а сега со часови се мислам дали да ти пишам - Среќен роденден! Секогаш кога ќе помислам на тебе, годините поминати со тебе ме облева топлина. Понекогаш ми недостига да се смејам со тебе, да ти се јавам и да ти се доверам, да чекам со недели за да те видам. Иако јас сум таа што направи да прекинеме да контактираме секогаш ќе бидеш најбитниот дечко во мојот живот. Биди среќен!
Јас и ти ко да сме во криза, или грешам? Ко да не сакаш да зборуваш со мене, ко да ти досадив. Сакам да те прашам ама не сакам да избрзам, не сакам да избрзувам со заклучоци. Не сакам да го уништам ова, сакам да допрам до тебе, повторно. Сакам да ме имаш, да те имам, пак Значиш, многу значиш. Ајде...
So nekoj od Kina podobro ke se razberam otkolku so tebe . I kako ke te razberam koga kazuvas tebe sto ti odgovara a ne sto sum te prasala . Ni pak davas komentar na nesto sto jas sum ti go pisala Bas si smotanko Ama ako..i takov mi znacis,sigurno poveke od kolku sto misles
Пак бе стари игри ќе ми играш мило? Не ти се смачи? Мене да, и тоа од поодамна. Кога веќе со твоите постапки ми даде до знаење дека сум ти само опција во животот, имај на ум дека ти за мене си бил избор од многуте опции. Сита сум од се, жими мене. Те сакам премногу, ама немам намера со сила убавина да правам.
Ти благодарам што ме правиш среќна од денот кога те запознав,ти благодарам за преубавите поклони и доживувања,ти си љубовта на мојот живот знаеш...
Mi falis. Mi fali tvojot miris. Mi fali tvojot grubonezen dopir. Mi fali tvojot zdiv. Mi fali tvojata nasmevka. Mi fali tvojata pregratka. Mi fali tvojot baknez. Mi fali tvojot jazik. Mi falat tvoite usni. Dojdi mi pobrzo ljubov moja
lele covece ke poludam zosto izlegov posle godina i nesto so tebe zenkar nizaeden na kafe? ova da mi ja tresnes edna svetcite da gi izbrojam a paralelno izleguvam so drug sto mi znaci moeto medeno kolace covece da ne mozam od vcera da prestanam da mislam na nego mislam deka poluduvam ti si maco tip so magistratura i kariera-imas rabota;devojkite ti pagaat na kolena gi vrtis okolu maliot prst ocigledno deka dobro zarabotuvas a jas edna dusicka sirota sto se maci na drzavniot za vo idnina parce leb doma gi umrev site4 na 4 vida na lekovi sum isto ko vo romanot Marta-jas marta ti Vitan ama pazi Vitan imase motor jako fraeriste ama krsese staklo za nea a Marta sirota goltala lekovi i probala da se samoubie neka ni e na pomos Gospod bog majka bogorodica i site angeli
Znaes koga nekoj ke ti napise nesto pa i dobra nok neka e samo treba da mu vratis.. Ama ti ne si ti ako ne se napraves mutav..ili po obicaj nemas ni videno..ili imas pisano ama si zaboravil na prates..
Дали ти сериозно излезе од работа да ми донесеш мед само зашто ми паднал имунитетот Не ми се верува, периодов мислам дека сум во некој сон и чекам некој да ме штипне. Од такво кретенско, лажливо, психо понашање на кое сум навикната, твоево е ... не знам, нестварно. Не знам како те пропуштиле девојките пред мене, ама ја не би те сменила за ништо на светов. Мајмунче мое најсакано! p.s ТЕ САКАМ