Те сакам како што мислев дека нема да засакам по вторпат. Ме боли и најситна кавга. Те молам не ме повредувај. Јас немам сили веќе да засакам и да се приврзам за друга личност.... p.s Сакам некогаш да ја слушаме песнава у живо ...љубов моја.
Се радувам кога 'небитни' луѓе ја коментираат љубовта помеѓу нас двајцата разбирањето и довербата... Кажа си се заљубил во мене по незнам кој пат ама јас те сакам секој ден се повеќе.
Твојата мистерија ме убива, а сепак знам што чувствуваш, те чувствувам... Дојди, стави ја главата на моите гради за да го слушнеш најубавиот ритам на моето срце. Дојди, стави ги рацете на мојата половина за да ја видиш уметноста на моето тело.
Колку и да се обидуваш да ги скриеш чуствата џабе е.......твојот поглед и допир кажуваат многу повеќе. Ти згрешив многу овој пат а ти и ако водиш инат сакаш да ми простиш. Го чекам следниот повик за нова средба и долг разговор.
Само Бог знае каде си... Сепак, таму кај што си, нека те чува, нека ти дава ум, да никогаш не заборавиш од каде тргнуваш и каде да се вратиш...кој тука те чека...
Спремна сум да направам све за само уштe eднаш да те видам па макар ми било тоа и последен пат.Макар и ме болело уште повеке. Нека боли. Навикнав на секоја болка веке од тебе. Зашто сеуште се надевам длабоко во себе за нас двајцата, зашто сеуште се надевам дека пак ке ми се вратиш. Никогаш не помислив на тоа дека еден ден ке биде стварно крај вистински крај. Јас не сум јас без тебе, се чуствувам празно, изгубено, ти ми беше се во животот и сеуште си ми се. И знаеш ли шти ме боли највеке,тоа што никогаш повеке нема да бидеш мој, и што никогаш повеке нема да те видам, и да бидеме пак заедно како што бевме некогаш. Боли е тоа боли многу. Секој ден ми фалиш све повеке и повеке. Имам преголема желба да ти пишам ама се плашам да не направам некоја глупост за која после ке се каам цел живот. Незнам што да правам незнам како да продолжам понатака без тебе. Те молам кажи ми кажи ми како се забораваш. Затоа што од глава некеш да ми искочиш. Те мразам го мразам денот кога те запознав, се мразам себеси што почнавме. Никогаш незнаев дека до толку многу ке те сакам, и ке ми фалиш.А знам декс си срекен и дека си добро, го чуствувам тоа длабоко во себе, а јас што правам неможам да продолжам понатака од тебе, тапкам само во едно место. Што ми направи кажи ми, зашто дојде до тој проклет крај само тоа прашање ми се врти во глава секој ден. Ах..... Незнам незнам до кога вака ке биде. И само едно знај дека и ако никогаш повеке нема да бидеме заедно јас секогаш ке те сакам и ке ми останеш во срце и никој нема да те замени ама баш никој.
Edvaj cekam da te vidam. Gi brojam denovite, casovite, minutite I sekundite. Kolku I da e toplo vremeto, mene sepak mi falis ti da mi ja stoplis dusava. Se plasam deka ke pocnam da placam od sho mi falis, ke mi se smejat xD Ajde dojdi mi. Ela da si gi smirime hormonite I strastite Ela da se ljubime. Ela be.
abre bubale.odamna te citam.ne znam kakva ti e situacijata i deca imas ama zosto ova da go trpis?sreka li e ova?nema li nekoj drug izlez?
Ме губиш. Полека но сигурно, а не си свесен. Незнаеш да ме цениш. Преку глава ми е од твоето променливо понашање.
Да не се секира за она што поминало да вредело уште би траело, не личи на маж да се лигуши.Има многу кои ја заслужуваат твојата нежна прегратка. Жени имало и ќе има ама ниту една нема да сака маж плачи пи*ка, кој кука по некоја која не го ни заслужува.
Krevet postaje hladan a ti nisi ovde Budućnost koju držimo je tako nejasna Ali nisam živa dok ne pozoveš I kladiću se protiv svih očekivanja Sačuvajte svoje savete jer neću da čujem Možda ste u pravu ali nije me briga Postoji milion razloga zašto bi trebalo da te se odreknem Ali srce želi ono što želi