Не знам што ми е злато Толку ме сакаш, толку пазиш на мене, ме чуваш.... а јас те нервирам, и викам преку телефон , и пак остануваш смирен, и ми кажуваш дека не е така... ме смируваш трпеливо Те сакам бе копуче мое! Извини Ама оти те немам видено затоа сум напната, плус во пмс сум... Сакам да те гушнам и се' ќе ми помине Ааааа ме гуше нешто, ми стои на грлото... Ми требаш вечерва злато мое http://www.youtube.com/watch?v=cEu5TBdSagM
Ај бе купи ми тоа што ти побарав Ај те сакам многу, купи миииииии... Ќе биде интересно Идиотче, те сакам, ајт те чекам со подарок
Знам дека претерувам некогаш мачор,и фала ти шо ме трпиш вакво разлигавено. Срце си Многу те сакам златце Извини многу!!
дечко ајде оладии http://www.youtube.com/watch?v=hAFjYYm7 ... re=related морее како што те немам видено одамна незнам дали сакам да оладиш (барем тогаш за тогаш)
Отсега така ќе се понашаш а? ОК биди ладен, јас не попуштам. Гајле ми е, не сум глупава ни наивна. Те сакам ама тоа не значи дека ке ти преќутам. Носисе и ти и твоите дома...
Секоја минута без тебе ми е како вечност...многу ми недостигаш и дојди побрзо каков дечко си ти кој не доаѓа да ме стопли? знам дека имаш работа ама заврши ја побрзооо ....неможам повеќе -збеснувам
Срце мое. Пред се фала за нјубавиот ден. Иако ова веќе го повторувам за секој ден поминат со тебе. Ама мене ме фаќаат бубачки. Ме фаќа некој страв. Како ке реагираш кога ке ти кажам дека не сакам да славиме Нова година заедно. И по цена да си спијам дома доволно е порака да ми пишеш. Јас филмови ке си гледам. Знаеш дека ке уживам и така. Ако сме сами во ред ке славиме заедно. Ама знаеш како ни влијае неубаво друштво. Некој ке се скара некој ке се начука некој ке се придерува ... грда музика -ужас ... Не можам и оваа година како лани. Ако не сакаш да бидеме сами баш таа вечер оди со другарите, не се лутам ... верувај ми. Еее исто како и секоја вечер. Ке се видиме наредниот ден и ке си ја започнеме годината весело со романтики и еротики. Ке ти приредам убава вечер. Како ке рагираш?? како ке ме погледнеш со тие очиња твои ? Дали ке се натажиш или уште повеќе ке ме цениш ? Кога би го знаела одговорот без да го превземам потребниот ризик. Ах ...