Srekjen neka ti e rodendenot. Ti posakuvam da bides mnogu srekjen. Znam deka tvojata srekja bev jas, no ne bese ti srekja za mene ,za malku ja zezna rabotata. Ti posakuvam mnogu zdravje I ubavini vo tvojot zivot I sto pobrgu da si najdes devojka so ke se sakate mnogu I ke bidete srekjni. ...cestitka od srce
Гордоста можеш само во гаќи да си ја набуташ!! Немаш баланс со годините и зрелоста. Патем, ми докажуваш дека џабе ти е се' кога не знаеш за почит, најосновна. А јас пак, научив и шанса да им давам на луѓето. Ете така, и на оние кои не заслужуваат. Да се докажеле, демек. Пример си ми и дека не вреди ниту тоа. Џабе нервозите и преиспитувања. Каде згрешив ? Ќе се запрашам и повторно. Созреал и он, мхм жими глушецот. Монолози ќе водиш! Онака, чисто и ти да се преиспиташ со која статуетка повеќе ти одговара да разговараш.
чудно ама не ми фалиш. Си мислм што ќе беше да беше, ама знам дека најбољи си одлучив,не си ти за мене. А си мислам и како ти мислиш за мене. Може не мислиш. Не е ни битно, вака си е најдобро
Vide kako te pozdraviv? Od zad tebe. Imeto kako ti go izgovoriv, so polna usta so se veli I sakav I ne sakav da te vidam. A znaev deka ke te vidam zatoa I trgnav nakaj toj pat. Po grbot te poznav deka si ti. Od 10000000km. Srceto mi zatreperi. Znaev deka I ti taka ke reagiras zatoa I te pozdraviv. Neka te boli. Neka te pece. Neka ti falam. Neka gorissss. Neka umiras sekoj den po malku....kuce. Kuce si ti. Neka robuvat zena ti doma ti frckaj se so sekoja vtora. E pa taka e koga ke krsis srca. Da taka bolit. Vidis kolku e loso? Neka te boli gjubre!!!
Da me ostajs na mira. Ne sakam vrska so lazenje! Mnogu si glup. A i ne te sakam vise sakam da bidam singl nekoe vreme
Za 3ipol meseci 3 pati me predade. I posle ne sum ti veruvala... Stvarno neam namera da se raspravam za pominati raboti. Vozrasen si. Treba da znaes granica. Ako prodolzis ke se pomiram so toa. Nemam bas mnogu opcii. A bas bi sakala se da si kazuvame kako porano.
I wake up every morning not sure of where I stand a little bird told me that you can't find your way home a little bird has shown me that you can't run away.
Па дојди си не можам веќе вака. Издржав цели 5 месеци.. Знам дека сакаш да ме изненадиш ама не сакам такви изненадувања го знаеш тоа .. Дојди си побрзо. ТЕ САКАМ и те чекам
Зафркнав ствар... Пак... Го оддалечив од себе. Иако не сака да бидиме заедно, јас ќе бидам упорна.. Тој ми спаси. живот, а јас исплашена го оттурнував.Страв. Пусти страв. Ме блокира и се ми изнарече Нема граници повеќе. Одам кон победа. Ако треба и дома ќе појдам кај него. Да, да. Господе, помагај.
Големо его, голема гордост имаш, не знаеш ни да даваш ни да примаш.... Што ќе правиш сега, ќе се гушиш во сопствената тврдоглавост, а знаеш дека сакаш да си со мене... Да ти *** карактерот што го немаш, моето однесување беше рефлексија на твоето. Ајде можеби ќе дадеш некој знак, нешто, било што кога повторно ќе сум таму...