1. Ми се допаѓа како ги следиш моите сонувачки мисли и ми се допаѓа како размислуваш: чисто, без осуди и со поттикнувачка нишка. 2. Ти ја сакам остроумноста, очите, пааа и стомачните и раменцата така малце 3. Мама те обожава, а на тато си му ,,одбивно дечиште". И ај кажи сега како да им кажам? A и ти не мораше баш да трчаш да и` кажеш на мајка ти и сега јас што од сонце - што од неа да се црвенеам. Не е работа. 4. Страв ми е дека се залетуваме многу. А да одмориме едно три дена? Малце да подразмислиме? Знаеш, јас не планирав љубов. Си имав (уште си ги имам) долгорочни планови за себе. Како ќе биде сега? Ќе можам се`? Или да речам ,,ќе можеме"? Што ми направи бе? Ми го измеша паметот целосно. 5. Ама мене многу ми се важни плановите. Пак што: луѓе се вљубуваат и одљубуваат. А да прекинеме со повреме? Што мислиш ти? Вечер ова ќе ти го пеам цело! Ауу не цело, стомачни, очи не, не Само сериозните нешта што ме мачат. Па и ти малце да се помачиш и да подразмислиш.
Те сакам со цело мое срце. Среќа моја си, живот мој. Сакам да сум во овој момент до тебе, самото твое присуство ми е доволно да ме успокои. Колку само ми недостигаш и самиот не си свесен
Мисловна именка сум ја за тебе и твоите курви гадни!! Никад веќе немој да си ми се доближил. Од какви дечки, како сум те погледнала тебе бре гад!!
2 недели само за нас, абе ке те гушкам и бацувам онолку колку што не сум успеала последниве 2 месеци. Ми фалиш <3
Како ненормална со солзи се смеев прееска, да си ми жив, ми го разубаве денот еј! И да сум нервозна, и нешто да ме мачи, веднаш се расположувам покрај тебе, душа си. Не можам да поверувам дека имам некој ваков покрај себе. Такво мило суштество со предобра смисла за хумор, добар вкус за музика, забавен, откачен, зрел, паметен...Како може човек да не те сака ваков совршен? Многу те сакам, да знаеш.
Ако сакаше да ме повредиш ти успеа, ама повторно не реагирам, затоа што нели, игнорот е најголемата казна.
Tolku raboti ima sto sakam da ti gi kazam no ne mozam.. Sekoj moment si mi se podalecen .. Zosto ? Se nadevam vredi sekoj moj obid...
Се надевам дека ќе оди се според план па ќе можеме малку да се опуштиме...тешко е,а не верував дека ќе е така. Ако бидеме секогаш како и до сега ќе поминеме и надминеме се и ќе успееме Полесно ќе биде ако се мрднам од моменталната ситуација,се надевам дека наскоро ќе се најде нешто што ќе ми одговара и мене и тебе додека ти си ми подршка се ќе ми е полесно
Да знаеш само колку многу се воздржувам да не те побарам по не знам кој пат... Да знаеш само колку неиспратени пораки ми стојат зачувани... Само да знаеш...