http://www.youtube.com/watch?v=UW6v0GC0HPg овај свет је створен за нас двојеее.... кад те пољубим ја се растопим очи затворим, па полудииим
Срценце мое, сакам да го шетам Санкт Петербург со тебе И Кјото, и Париз, и Виена... Наредната дестинација одбери ја ти Ахххх соништа
вечер има да дојдеш со мене и оро да играш, ама буквално, ваљда не се скаравме до толку за да не дојдеш ни на свадба со мене??? да знаеш колкава грутка имам во градиве.. уфффф
Душичке моја ми недостигаш,многу повеќе од што мислеш.Знам мака ти,ми се жалиш не сме гушкале 5-6 дена,ах а кога ќе помислам дека треба да поминат уште толку косата ми се крева.Ајде доаѓај си ваму што побрзо,не не, мислам дека подобро би било јас да дојдам таму нели?
Би му кажала дека поради него живеам, дека поради него дисам, дека колку и да се праам силна он е мојата слаба точка... дека колку и да се караме сепак не мозам да му се налутам и дека ми е најубаво кога се наогам во неговите прегратки, и дека обожавам да потонувам во тие небесно сини очи. Иако доволно би било само да му кажам TE SAKAM!!!!!
ти си ми единствена светла точка во животот се` друго ми е резерва, во случај да ти текне да ме оставиш
Си имаш и ти твои моменти А јас ги мразам тие моменти Ама затоа, те сакам кога си нежно и сакаш да се галиш со мене и да спиеш и да ме чешкаш
ма мрш у п*** мајчину..!!! јас тука се мачам препотувам,срамам,пресрамувам а ти оффлајн ....ахххххх да си тука што би ти направила
Ми фали дури и тишината со тебе! Сакам да се вратат тие моменти кога спиевме заедно гушнати, кога ќе се разбудеше на секунда и ќе ме бакнеше во чело и продолжуваше да спиеш и да ме гушкаш, зар не беше тоа љубов? За ништо на светов не би ги заменила тие моменти, толку многу ми фалат и не ми даваат спокојство. Кога спијам перницата ја гушкам и се обидувам да те замислам тебе
пред некое време ти пишав шо би ти кажала, ама сеа коа конечно те видов онлине добив желба пак да се отворам.. хмм... шо мислиш зш уште не го избришав фејсбукот?а? клошару еден... ма ке те имам јас тебе па шо сака нека бидиии... ке видиш....