1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.757
    Љубовче,лепотанче мое,мило мое душичко,бебуше мое,сонце мое :sun: :hug: :inlove: :l:

На Crna Dama и Tatjana95 им се допаѓа ова.
  2. ***nekoja***

***nekoja*** Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    496
    Допаѓања:
    873
  3. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Преголема е желбата за да ти се јавам, да го слушнам гласот кој пред некој месец ми беше мелем за душата.
    Најмилозвучниот и најдобриот глас, на мојот посебен убавец... но знаеш што ? Страв ми е. Страв ми е од самата помисла дека јас повторно ќе се потрудам, а ти нема. Ти нема ни да погледнеш во екранот на твојот телефон, а можеби онака само ќе ги намрштиш влакненцата на челото, кога ќе го здогледаш мојот број.
    Се трудат да ме вразумат и ми кажуваат секакви најлоши можни сценарија, за тоа како може да се однесуваш и како може уште повеќе да ме повредиш со твоето идиотско однесување.
    Сега ништо друго не можам да кажам освен дека ми е страв да пробам да стапан во контакт со тебе.
    Можам да сметам само на случајноста.
    Ако случајно се сретнеме некој ден, се надевам дека јас ќе бидам со некое момче и дека во тој момент ќе се смеам гледајќи во неговите очи, додека ти се трудиш да го измамиш мојот поглед.
    Здраво не очекувам, само наеднаш да си ја наведнеш главата или погледот да го упатиш на спротивната страна.
    Мал е светот, тоа знам, сите од минатото се враќаат по неколку години, не во смисла за повторно да бидеме со нив,, туку заради случајноста.

На Rama, buba4e89, marija1907 и 7 други им се допаѓа ова.
  4. ***nekoja***

***nekoja*** Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2015
    Пораки:
    496
    Допаѓања:
    873
    ко јас да сум пишувала ооа нај најреално......

На ninja35 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148

На Nane2356, joy1, mula и 6 други им се допаѓа ова.
  6. Tatjana95

Tatjana95 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2014
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    1.115
    Се сеќавам, на почетокот на врската кога прочитав твое мислење на еден форум во тема Сакам да кажам... Велеше: прекрасна си, остани таква... ;)
    Епа денес, по 5 години сакам јас да ти го кажам истото... Прекраен си најмил! Остани таков!
    Те сакам!

На Sesil, buba4e89, mula и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    967
    Допаѓања:
    4.036
    Ми фали твојата прегратка :hug:

На Ingvild, purple..m, Crna Dama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. elenaeli22

elenaeli22 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    396
    Поголема кукавица немав сретнато до сега, секоја чест.

На LadyInTheDark, joy1, Crna Dama и 4 други им се допаѓа ова.
  9. Doris123

Doris123 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2016
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    543
    Знаев дека си без чувства,но до толку ли бе немаш осет?? Поголем идиот нема да сретнам на планетава,глупо суштество !!

На LadyInTheDark, ninja35, joy1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. jasna83

jasna83 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2016
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    5.782
    Сакај ме како пред 10 години,како денес,како секој ден нема да се родиме повторно ни јас ни ти

На Sesil, Ingvild, alica keys и 7 други им се допаѓа ова.
  11. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    967
    Допаѓања:
    4.036
    Јас сум веќе спремна одамна да ти кажам да :l:

На Rama, Ingvild, jasna83 и 6 други им се допаѓа ова.
  12. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.174

На jasna83, MilaP, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 6 други им се допаѓа ова.
  13. marija1907

marija1907 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2013
    Пораки:
    875
    Допаѓања:
    2.858
    не мислев дека 4 години вака ќе заврршат.... дека ќе ти здосади....

На Priroden, H.VAGA и ***nekoja*** им се допаѓа ова.
  14. mula

mula Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2016
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    2.443
    Оти си легнуваш со κоκошκине? Ич не можам да заспијам.
    Си пуштил меше. :D

На Avokado, LadyInTheDark и ninja35 им се допаѓа ова.
  15. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.946
    Nikogas ne mi ja pustaj rakava. Sekogas drzime za raka. Niz se vo zivotov ke pomineme zaedno, drzejki se eden na drug. Ne sakam da go izgubam sjajov vo ocive so go imam otkako te imam tebe.
    Nikogas ne sakam da te izgubam ne dajBoze.
    Sakaj me sekogas kako so me sakas sega. Ke te sakam sekogas kako so te sakam sega. Tvojata ljubov e moe bogatstvo...zivote moj ♡

На Avokado, jasna83, YoungandBeautiful и 7 други им се допаѓа ова.
  16. purple..m

purple..m Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    481
    Допаѓања:
    3.743
    Ќе те споменам и овој 23-ти. Иако се е поинаку, ќе те сетам.
    Далечни сме, на секој начин. А пред некој месец бевме толку блуску до `засекогаш`.
    Ќе ми го трепериш срцето до дека сум жива. Ќе те сонувам, ќе се прашувам како ќе беше ако беше... А знам дека е залудно и непотребно.

Денес сум среќна во нечија друга прегратка. Ме чува онака како што ти не успеа да ме сочуваш.
    Сам ме истурка од себе, не се жали.
    Толку многу шанси имаше, штета што не ми дозволи да те сакам како што умеев.
    Болиш на овој ден. Камо таа среќа да умеев да ги заборавам ваквите датуми...

На Rama, galapce, Adi888 и 3 други им се допаѓа ова.
  17. La.loca

La.loca Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    7.815
    Ех, мој бивши убавецу и овде си присутен и овде ќе те спомнам... Ти беше дечко со голема гордост, а јас девојка која згазив све за да ти ги задоволам сите твои стандарди кои ми ги бараше... Секоја вечер кога тајно те гледав со друга во прегратка, знаеш трпев, простував и се распарчував одвнатре, бев силна се залажував себе си дека тоа не си ти... да, тоа не си ти... И ден денес ТИ НЕ СИ ТИ, бидеќи тоа девојче кое мислеше дека ќе те сака, ќе биде подготвена на СЕ за тебе,ја нема ти ја погреба уште одамна...Ги заменивме местата, те гледам понекогаш седиш на истата клупа каде што пред неколку месеци седеше со други, а јас од страна гледав и не верував... Боли, знам многу боли... Ајде убавецу знаеш дека сум среќна покрај друг, кој знае да ме сака, ме сака толку многу... Осетив дека си многу беден човек.., Ќе седиш на таа клупа ќе се сетиш на све , а јас ќе поминам со мојот сакан, ќе ме видиш среќна и со тоа ќе се задоволиш. Само знаев дека секогаш ти бев таа слаба страна што мислеше дека никогаш нема да те оставам. Заврши твоето време, сега почнува она ново време каде што ти ме гледаш, а јас се забавувам..

На BoyL, ***nekoja*** и Doris123 им се допаѓа ова.
  18. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.757
    Уште колку ли ќе ми бидеш сенка која гази зад моите петици секаде?Денес еден во теретана ептен ми личеше на тебе (facepalm) неможев да го погледнам во фаца,очите,насмевката исти :tmi: Цело време ме потсеќаше на тебе бивши мој :x :worried:

На Doris123 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Ne sum tolku jaka da ne me zaboli dusata sekogas koga ke dojdam na mestovo. Pet godini pominaa ama kako vcera da bese. Pogledot mi odi bas na taa masa. Ednas tamu sedese i za race se drzese eden sreken par. Pravea planovi za idninata. Zborea za toa kako se vo zemjava cudni lugjeto. Parovite sedat i nisto pomegju sebe ne zborat. A nie usta ne zatvarame. Togas se ni bese smesno. Se sneevme glasno,se guskavme na sred ulica,vo tolpa narod me krevase vo race.
    Boli,kako vcera da bese...

PhotoGrid_1469308750118.jpg

На Rama, Sunnny, Sesil и 5 други им се допаѓа ова.
  20. awayfromyou

awayfromyou Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2012
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    299
    Две ипол години поминаа како не сум те видела.Видов си почнал нов живот.Нова девојка, нови спомени, ти сменет или можеби не? Кога имавме 16 години кога наполнивме 20.Мојата прва љубов.Искрена и невина љубов.Чудно е како после толку години уште не престанав да те сакам.Не знаев дека толку ќе ме погоди тоа што имаш девојка.Мислев готово е , мислев заврши,мислев небитно било ...

Биди среќен и ако ти тоа знаеш дека не го заслужуваш.Не се гради среќа врз туѓа несреќа.
    Нека те сака.Нека ти е најдобра.

На Rama, Tatjana95, buba4e89 и 6 други им се допаѓа ова.