Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    6.336
    Допаѓања:
    16.683
    Ти го видов Like-от на ова....
    i.jpg
    Иле,I still care....
    Секогаш ќе се грижам дали си добро и како се чувствуваш. Сакам само малку да се смириш,таа твојата дивина да се скроти малце оти знам дека длабоко лежи добар човек,знам. Алхохолот те упропастува разбери ! Нема да решиш ништо со тоа,само избегаваш. Се сеќавам кога те видов прв пат пијан,ме погледна со сините очи и ми се насмеа некако заљубено,пијано.Музика трешти ти пијан како и секоја саботна вечер.
    Јас: Иле,шо прајш?
    Тој: Еј ( се движи без контрола,очите му засветија) здраво
    Јас: ( душата не ми даваше да го гледам така пијан,разбафтан низ кафич.Тие плави очи,изгубени) Зошто си толку пијан секоја вечер? (се загрижив)

Молк.Се слуша само гласната музика и гужвата околу нас. И само ме погледна уште подлабоко,целиот збунет. Најверојатно го збуни моето трезвено прашање.За миг се вкочани и ме погледна и се насмевна некако поинаку.Замина.
    Ѕверу,мис ју и се грижам да знаеш.
    Сакам само да знаеш,а се надевам ќе знаеш еден ден
    Или можеби многу се грижам......

На Rama, kjukli, Bozica1980 и 7 други им се допаѓа ова.
  2. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.846
    Спремна сум на се за само уште еднаш да те видам очекувај ме за кратко......

На Bozica1980, buba4e89, MilaP и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    А, да, и ова -

Престани да ги доминираш моиве мисли, бе! Не ме сфаќај погрешно, сакам да си дел од нив, но само јас имам право да диктирам кога и колку... Ќе ја повратам целосната контрола на она што се случува во мојата глава, си ветувам сам тоа!

На crazylady, kjukli, Bozica1980 и 4 други им се допаѓа ова.
  4. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.174

На kjukli, Bozica1980, galapce и 11 други им се допаѓа ова.
  5. Ane-Goki1

Ane-Goki1 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    2.307
    Допаѓања:
    29.033

Cada latido de tu corazon,cada suspiro tuyo me pertenecera(нема да разбере,ама ако треба ќе преведеме :lol:)

На Bozica1980, mula, Crna Dama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Sahlene

Sahlene Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2015
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.222
    ...со оние сум кои сакаат да бидат со мене и коишто ме сакаат. Но, ете користам прилика и тебе да ти кажам, некој којшто јас го сакам, дека се е минливо и ќе дојдат и моите 5 минути :D

На Crna Dama му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Kala.

Kala. Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2015
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    319
    Би ти кажала дека ми е криво за сѐ... Дека ми е стварно жал дека работите завршија така како што завршија. И да, ти должам огромно извинување. Ќе го искажам, но не знам дали воопшто ќе го прифатиш. Не е ни битно. Сега дури сфаќам низ што сѐ си поминал. Знам, бидејќи сега јас поминувам низ тоа. Те оставив, бидејќи не сакав да поминуваш низ истиот пекол по кој јас одев. Беше малку сурово од мене, не ти дадов шанса да ми помогнеш, но јас сакав тоа да биде битка само за мене. И ми се крши срцето што сега те гледам почесто, а воопшто не разговараме. Би ти кажала дека ми фалат разговорите со тебе до 7 саат сабајле, твојата отвореност, добрина и топлина. Не знам дали сега имаш друга, но внимавај при изборот. Не дозволувај да бидеш искористен поради твојата наивност и добрина, тоа нека останат доблести кои таа би ги почитувала. Но, ниедно нешто нема да биде како нашето, знам. Нашето беше, како што велеше, legen- wait for it- dary :lol:. Уживав со тебе, да си знаеш.

На mula, Crna Dama и GirlLove им се допаѓа ова.
  8. Catnight

Catnight Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2016
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    724
    Би ти кажала да ми донесеш бурек со јогурт, но знаејќи каков си, можеш и без тоа да наминеш.:^)

На Priroden, mula, Crna Dama и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Oleeenka

Oleeenka Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2012
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    524
    И ти мене ми фалиш :l::l: Уште малце и ќе бидеме заедно :*

На kjukli и Crna Dama им се допаѓа ова.
  10. kolumnistot

kolumnistot Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2012
    Пораки:
    2.020
    Допаѓања:
    14.416
    И не ги гледам веќе најнежните очи...
    И не , не те милувам со трепките...
    И не, нема сјај кога се погледнеме...
    Страв....страв ме облева кога те гледам....
    Страв од се што си...
    13872742_540644792792390_3213728821263891917_n.jpg

На Crna Dama и H.VAGA им се допаѓа ова.
  11. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.735
    Допаѓања:
    6.727
    И после речиси две години, јас пак тебе ли ти "пишувам"? Хах... Ме фаќа некоја носталгија, општо за тоа време, не само за тебе. 17 години, четврта средно, сеуште сметам најубавиот период на еден млад човек.. Да можев да се вратам бар на ден во тоа време. Се прашувам дали тоа што го гаев за тебе беше некој вид илузија, заљубеност, не може да било љубов. И дали тој нереален спомен за тебе сеуште ме држи... Не можам веќе да ти се сетам на ликот, бојата и интонацијата на гласот, што сме зборувале, како сум се чувствувала кога бев со тебе. Ме боли тоа на некој начин. Си велев, како можам да заборавам се' за првата "љубов" а сеуште да ме допира! Те видов во декември, и знам дека беше изменет од она кога бев со тебе, но веќе не се сеќавам и на твојот нов лик.. Знам дека ги извади каналите, ја смени фризурата, можеби порасна, можеби и уште повеќе пропадна..?
    Ме плаши помислата дека никој после тебе не ме повреди, насмеа или доближи на начинот на кој што тоа го направи ти. Се фаќам дека секогаш кога ќе завршам нешто со некој, јас си го враќам филмот за тебе, ја споредувам болката со таа болка, си велам никогаш нема да биде поголема... Од една страна тоа е добро, но од друга, јас две години немам доживеано ништо вистинско.. И тажно е.
    Полека, гледам дека ни она нашето изгледа не било вистина, туку некое мое убедување дека сепак таа наша "љубов" постоела.
    Сакам засекогаш да те снема од мисливе, или ако не врати се..
    Не, не, не...

На Rama и Crna Dama им се допаѓа ова.
  12. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.189
    Допаѓања:
    23.256
    FB_IMG_1469751973419.jpg

Miss you like crazy!! :(

На Rama, kjukli, Crna Dama и 5 други им се допаѓа ова.
  13. johnnys.girl

johnnys.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2016
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    83
    ми фалиш највеќе ;(;(;(;(;(

На kjukli, Crna Dama и Doris123 им се допаѓа ова.
  14. bombona23

bombona23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    1.817
    Ти го будиш најубавото во мене. Сакам да допрам до тебе преку сите стихови, преку секое парче уметност, сакам да те допрам затоа што ти си уметност, ти си муза, ти си инспирација. Сакам свет во кој ќе ја слушам мелодијата на твојата воздишка, во кој огледало ќе ми биде сјајот на твоите очи... Сакам да водам љубов со твоето тело и со душата твоја... Дозволи ми јас да бидам светлата страна на месечината и единствената звезда на небото, да бидам првиот сочев зрак кој ќе те буди.
    Ајде да избегаме!

На kjukli, ceca-1, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 4 други им се допаѓа ова.
  15. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Враќај се побрзо маме ти јебем, ми фалиш во 6 наутро да ми го масираш голото грбче и да ми дишиш во врат.

На kjukli, Ingvild, Crna Dama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.946
    Pak te sonuvav proklet da si.
    Pak gi sonuvav tie pogledi od realnosta.
    Proklet da si.

На Tajnaotrovna, Bozica1980, Crna Dama и 2 други им се допаѓа ова.
  17. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.252
    Допаѓања:
    50.840
    На моменти колку многу те мразам не си свесен :@ душата ми ја изеде душата. Немам веќе сили со тебе, ама неможам и без тебе...

На EminemsGirl и Crna Dama им се допаѓа ова.
  18. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.846
    Зарем можеше да го завршиш ова нашево? Зарем можеше да си заминеш без ни малку да те гризе совеста? Кажи ми како да не мислам на тебе,како да не те гледам на места каде што бевме секогаш заедно,како едно? Како можам да бидам цело кога зема дел од мене и го однесе во бестрага,заедно со твоето его? Како можам да те избришам како никогаш да не си постоел во мојот живот? Во животот имаме само молив без гума,можеме да пишуваме но никогаш да бришеме.Така е и со тебе,те запишав во моето срце сега не знам како да те избришам.Пробав да го скинам тој ден,да го оделам од мене,но боли.Боли секоја помисла да сме едно големо ништо,а порано бевме СЕ.Боли тоа што кога ке се поврзеш со некого емотивно,тешко дека ке можеш да продолжиш понатаму,возможно е но не и лесно.Зарем достигнувањето во животот ти е некоја емотивна девојка да се затреска во тебе па да ја оставиш? Зарем тоа е твојата цел? Кога влегуваш во нечив живот, тоа не е исто како да влегуваш во продавница,си земаш што тие потребно и излегуваш,таму барем плакаш.Овде идиоту ти ништо не плати а зема се.Проклет да е денот кога те запишав со моливот без гума на моето срце.........

На Tajnaotrovna, girl__20, natemila и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.174
    ми избега набрзина, не успеав да ти го кажам најважното...
    ама...знам дека знаеш...

На kjukli, Tajnaotrovna, Bozica1980 и 5 други им се допаѓа ова.
  20. girl__20

girl__20 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    535
    Допаѓања:
    1.594
    Љубоов се разделивме пред 20 минути а ти почна да ми фалиш.. Кој ке чека утре за да те видам повторно ти си моја среќа знаеш? Те сакам повеќе од се. :inlove::l::inlove::l:

На kjukli, ninja35, Crna Dama и 1 друга личност им се допаѓа ова.