Војна не се води преку деца бе,недораснат злобнику!Како можеш,како можеш да поттикнуваш негативини емоции во дете,како можеш да ја валкаш чистата детска душа?
Не сакам луѓе кои умеат со празни зборови. А сум една од нив. Добро составена реченица може да поправи се. Може да значи љубов, утеха и поддршка. Јас сум вљубена во тебе но сега не можам да те поддржам. Не можам да гледам како си одиш и да те охрабрувам со убави зборови. И јас сум човек од крв и месо. И јас сум човек со чувства. Не сум машина која постојано ќе биде во состојба да те оправдува и знам што е тоа тага, нејсе, ја чувствувам и живеам токму во овие моменти. Не можам да ја прикријам својата празнина само за ти да бидеш посреќен. Ако сакаш да си одиш, оди си. Но не обидувај се да ја исцицаш сета љубов од мене пред да тргнеш за да ја чуваш како ужинка за по пат.
Штом ти си спремен за било каква глупост на мајка ти да се караш ,епа ќе те оставам пред олтар мајкино синче
Дома мисли на тебе,на работа мисли на тебе,искочи мисли пак на тебе,аман више до кога вака само се прашувам ах.....
Цел ден си ми во мислите излези бре стоко една невоспитана по цел ден се седи ли кај некој во мозокот ?
Zosto te sakam tolku?cuvstvuvam tolkava praznina i tolkava bolka.Bez tebe ne e isto,a so tebe ke bese polosotvojot prezir boli najveke,a tvoite zborovi se kako otrov .nema da ti pisam nitu da te pobaram ,samobendisano kopile gubre edno
Нареднава недела кога ке се видиме, не заборавај да ми ги ставиш рацете на врат и да ме доближиш до тебе за да ти кажам два-три збора ми е...
После неколку недели, повторно воспоставен контакт, како јас да сум на Венера ти на Марс. Не се потруди да напишеш многу, ама и тие неколку реченици за тебе се успех. За мене не знам што би биле. Дали се трудиш повторно да запливаш во старите води или само сакаш да ги разбраниш и да ми влееш ронка надеж? Знаеш ли ти некогаш што сакаш ? Јас совршено добро знам, секогаш ! Штета што дозволив една ваква ситуација да ми ги поремети плановите, ах колку сакам да ти го поцрвенам убавото лице и дланката да си ја ставиш на него заради болката. Ако имаш храброст ти ќе се соочиш со мене во реалноста, зошто знаеш дека јас имам, но сепак те разбирам и да не можеш, јас сум во прашање.