Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. bombona23

bombona23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    1.817
    Колку само сакам да знам што се случува со тебе!

На Ingvild, Bitter-Sweet, natemila и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.790
    Допаѓања:
    9.956
    Остани на сигурно. Те мислам, знаеш! Мило ми е што знам дека си на сигурно срцуш мој плав :* Едвај чекам да дојде денот кога ке се имаме и кога ке се гушкаме, а до тогаш чувај ми се :* :l:

На angelche16 и kjukli им се допаѓа ова.
  3. marija1907

marija1907 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2013
    Пораки:
    875
    Допаѓања:
    2.858
    зошто ме бараш? нели имаш друга? и видов дека имаш друга... ЗОШТО МЕ БАРАШ?
    Ме боли и ми фалиш...;(;( се надевам дека брзо ќе те преболам..

На crazylady и natemila им се допаѓа ова.
  4. Punk girl

Punk girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 февруари 2015
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    436
    Зошто ме осеќаш ко другарка а се лапаме ?

На fallenangel и natemila им се допаѓа ова.
  5. NARKO[vska]

NARKO[vska] Активен член

Се зачлени на:
    5 август 2016
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    26
    Би му кажала да не ми верува кога ке кажам дека не ми значи,дека не сакам да го гледам повеке, дека го мразам..бидејки нaшата љубов беше изгасена од гордост, закопана од его и заборавена од инает, иако постоеше двострана љубов!! Ова ке му го кажам и тоа очи во очи, да не бев толку горделива, ама бегај може ако признаам дека ми значи ке си ја прегазам гордоста, подалеку од искреност,затоа ке си ќутам и ке си патам :devil:

*И на крај ке завршам со:''Ке слушнеш од мене уште многу пати одмини ме,не ми пишувај, не ми се јавувај,не те сакам во мојот живот ,но треба самиот да знаш дека тие зборови во себе носат САКАМ ДА ЗНАЕШ ДЕКА МОЖАМ БЕЗ ТЕБЕ, НЕ СИ МИ ПОТРЕБЕН, НО САМАТА СЕ КРШАМ КОГА НЕ ТИ ГО СЛУШНАМ ГЛАСОТ. ТОГАШ КОГА НАЈМНОГУ ТЕ ИСФРЛАМ ОД МОЈОТ ЖИВОТ Е ТОГАШ НАЈМНОГУ МИ ТРЕБАШ. И дај научи ме еднаш, горделива, инат, таква сум, се ке ти плеснам во лице, ама нема да признаам дека сум зависна од тебе. Ова ке биде прв и последен пат сигурно.''

Последна измена: 8 август 2016
    На ninja35 и angelche16 им се допаѓа ова.
  6. Дугокоси Швалер

Дугокоси Швалер Активен член

Се зачлени на:
    2 август 2016
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    303
    Epa bravo. Zatoa nie maskite si stradame. Oti ste preevise gordelivi, potvrdi i od kokos. Si igrate toplo ladno i posle se cudite zosto mazite tesko se otvaraat. ETO, ZATO.

На fallenangel и Bitter-Sweet им се допаѓа ова.
  7. NARKO[vska]

NARKO[vska] Активен член

Се зачлени на:
    5 август 2016
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    26
    е зато ке си бидеш маж за кој вреди да се прегази гордоста

8. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.946
    Dusata mi ja izvadi :sweat::lol:
    Ima ko jagne sa spijam sega, a veruvam I ti :*

На purple..m, Sesil, Tajnaotrovna и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Дугокоси Швалер

Се зачлени на:
    2 август 2016
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    303
    A da , samo po gazinjata sakate da vi odeme kako kutrenca. C c c

10. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Кукле ма! :rofl:

Те сакам. Многу ми фалиш. И би сакала да сум таму до тебе. Далеку од се' што ме измачува тука.

На purple..m, Viktorijaaa5 и Kukla994 им се допаѓа ова.
  11. Дугокоси Швалер

Се зачлени на:
    2 август 2016
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    303
    :bandit:

12. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.735
    Допаѓања:
    6.727
    Само мене може да ми се случи некој што не сум го фермала година ипол, магично да ми се допадне во рок од една недела. И сега, нормално дека истиот тој некој на многу пристоен и фин начин, ќе си го игра ку*от со мене. Цело време си велам дека сум заслужила и си ја лупам главата во ѕид, зошто за се' ми текнува прекасно. Ама од друга страна го мразам тоа што се правиш дека се е во ред, дека не си лут, јас погрешно сфаќам, и дека јас правам ТИ да се чувствуваш бедно?! Не, баш напротив, јас се чувствувам така. Единственото нешто што го барам од тебе е да играш со отворени карти, до сега забележа дека се' ти кажав директно колку и да сум се погазила себе си. Кажи ми само да или не, да не си играме веќе, доволно е.

13. Дугокоси Швалер

Се зачлени на:
    2 август 2016
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    303
    Auf devojce bre! Zaso se izmacuvas tolku vreme filmajki se sama sebe? Vistinata e mnogu jasna koj saka da ja vidi. Ama the big question is: Kaj gledame i sto sakame da vidime?...Moze da ne treba da se replicira tuka, ama morav kako masko, kako sovet (iako ne pobaran) od maska strana.

14. angelche16

angelche16 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    2.420
    Допаѓања:
    9.612
    Едноставно.. ТЕ САКАМ, МИ ТРЕБАШ, МИ ФАЛИШ:inlove::inlove::inlove:
    Те сакам...

На the drummer и natemila им се допаѓа ова.
  15. *Amethyst*

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.790
    Допаѓања:
    9.956
    Ок, сфаќам дека треба да бидам поопуштена со тебе. Ке се трудам повише, ок :) Глеам дека и ти не си, јарчиште мое.
    Ајде, јас ке се потрудам ама стварно ке се потрудам да бидам поопуштена, ти само гушкај!
    [​IMG] п.с. место на твоите раце се тука, ок?

На Ingvild, deskarada, blueeparadise и 4 други им се допаѓа ова.
  16. kolumnistot

kolumnistot Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2012
    Пораки:
    2.020
    Допаѓања:
    14.416
    FB_IMG_1470672885951.jpg

На purple..m, deskarada, Soncka :) и 7 други им се допаѓа ова.
  17. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.946
    Sakam pak :$

На purple..m, Ingvild, deskarada и 5 други им се допаѓа ова.
  18. Girly90

Girly90 Популарен член

Се зачлени на:
    26 септември 2013
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    1.109
    Иако е до мене како да не сака да ме разбере кога му зборувам и затоа некои работи ги преќутувам само за да не се карам. И пак би му кажала:Зарем не гледаш дека и невозможното го направив за да бидам со тебе, сите други ги отфрлив само за да успееме во нашата врска и успеваме заедно веќе 2ипол години но и покрај се ти сеуште ли немаш доверба во мене и мислиш дека со секоја машка особа што ми е другар нешто треба да се деси?! Не можеш ли да прекинеш со таа твоја болна љубомора дека нешто ти правам позади грб кога всушност ти самиот ме тераш да се оддалечувам од тебе? Премини преку тој твој инает веќе биди нормален како што си нормален во одредени моменти а ппсле кажуваш нешто и ми ја рушиш целата замисла за нашата заедничка иднина. И сфати дека не сакам да живеам во заедница иако ти идеализираш каква ќе биде нашата иднина. Не може да биде најсјајна кога целата слобода што моментално ја имам ќе замре со денот кога ќе се преселам кај тебе. Разбери го више ова со таа твоја глава ти морону еден скапан како ли више да ти објаснам дека за мене постоиш само ти?!?!?

На blueeparadise и esperansa777 им се допаѓа ова.
  19. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Се наоѓаш на раскрсница со срцето и умот.
    Самиот ќе мораш да одлучиш по кој пат ќе продолжиш. Ќе се вратиш назад во минатото или ќе продолжиме онаму каде што застанавме чекорејќи кон иднината.
    Благодарна сум ти за вистината, добро си ме познавал. Се докажа дека си ми бил пријател и љубовник истовремено.
    Нема да се трудам да те спречам, да те задржам со сила туку напротив ќе ти оставам простор да размислиш, да премериш и да пресечиш.
    Како и да одлучиш ќе бидам на твоја страна затоа што сакам да си среќен.
    Не можам да те осудувам затоа што и самата сум свесна дека не се знае како би постапила јас кога би ми се вратил некој кого долги години го љубев .

На deskarada, ninja35, MilaP и 2 други им се допаѓа ова.
  20. *Amethyst*

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.790
    Допаѓања:
    9.956
    Досадна сум на темава знам, ама се дур не добијам шанса од универзумот тебе лично да ти кажувам како се осеќам, тука ке си пишувам. Јер срцево мало, а ти голем, тесничко ти е? :D
    Шала на страна, еве година одкако се запонавме, не верував дека вака ке се чуствувам за тебе. Ко сега да ми е кога се убедував дека не си ми убав, дека не си за мене, дека не си ми привлечен, дека си го сакам тој бившиот сега што ми е... Ама не, пукна срцево у ладниот јануари.
    Верувам дека си свесен што чуствувам за тебе, може не сигурен ама свесен си, знам. Вака никој не успеал да направи да се чуствувам, некако не постои ќоше у мој мозок или срце кое ми кажува да се откажам од тебе. Не знам, може има нешто. Знаци, од космосот.... Ке покаже времето Сале, ке покаже . Сакам само да ти покажувам колку силно те сакам, да те гушкам секогаш у секое време, да си до мене , да сум со тебе...
    Сакам да знаеш дека те сакам, читај поубаво бе чоек, не си дете, читај. Се плашиш од нешто?
    Посебен си у мој свет. Не сум до толку храбра вака да ти кажам дека те сакам, ама сакам да читаш од мене од мои погледи и све...
    Уште некој ден и ке те гушнам. :)

На Ingvild, blueeparadise, ninja35 и 1 друга личност им се допаѓа ова.