Убаво помини си вечерва, знам каде ќе бидеш. Јас нема да бидам таму, знам дека ти го знаеш тоа. Знам дека знаеш дека има нешто... само не знам зошто си толку таинствен? Ех, изгледа годините си го прават своето. Биди сигурен дека Убавата ќе ми каже се‘, затоа пази што правиш И... можеш да пратиш еден поздрав за мене по неа. А уште поубаво ќе биде ако се опијаниш и ми се јавиш. Знам дека немаш навика да се пијаниш, ама ајде... за мене? Твојата ученичка
Не ми се верува, ти да ми пишеш прв? Чудоо Ми годи муабетот од вчера иако краток ама сепак топло ми е на срце.. Ама и од друга страна се осеќам толку погрешно и виновно, знам дека не треба да го правам ова а и знам дека си дозволувам премногу. А и тебе ти дозволувам.. Но неможам да му одолеам на искушението. Те сакам. Ми недостигаш...
Не треба да си толку остар на зборови...те знам куче јас тебе дека ти патиш во душата и со такви остри,дрски зборови се браниш. Ми фалиш и ми требаш...ама љута сум тиииии
Толку сум ти лута, ненормално сум навредена од твоето однесување! Незнам зошто воопшто те трпам, и да знаеш од овој момент си избришан, не постоиш! Have a nice life a**hole!!
Значи, како не ти е срам беееееее со тебе бев кога ти беше најтешко и сега одеднаш оп шо ти е гајле за мене? е така ми е коа сум добрааааааааааааааааааааааааааааа и идиот си така да знаес арно ми реце леваце дека си идиот засо јас не слуса,мммммммммммммм ама пак те сакам стана дела од мене и да си одис одма од срцево слусна? одмаааааааааааа
Фала.. Единствено тоа.. Го обожавам начинот на кој се топлевме(гушкање)! Леле бе, што да ти кажам повеќе кога се ти кажав вечерва
Сонце моеее!!! Пресреќна сум! Уф кога разговараше до тато... двете личности што си ги сакам најмногу заедно... премногу те сакам! Ти благодарам! ПС: ептен беше секси... уф ќе те изедам!
значи после тебе ко од војна се враќам дома, рани насекаде.... е стварно годинава веќе нема секс......и изгледа ќе почнам да ти верувам..... те сакам
http://www.youtube.com/watch?v=91GuU8KE7b0 Сега јасно ти е што сакам? Т.е. ти најдобро знајш јас што сакам ама ме мачиш. Не само мене туку и самиот себе се мачиш. Попушти бе.
игнорирај ме,збесната сум,а и ако се обидеш да се буниш,пак ти лошо ќе завршиш,така што додека ми помине
Мочко не ми си дораснат ментално. Те читам ко селски буквар. Не знам дали да те трпам, или од некаде да најдам сили да ти покажам каде ти е местото.
Глупчо еден не ти личи да ми глумиш фраер ,после само еден бакнеж попушташ Ама ако сладок си ми таков коа се трудиш да глумиш јак демек