Значи 5 минути се смеам на сликава, урлам, на глас.... ахахаххахххаахаххаахаххахахахаха А он топик, да ми фалиш... али НЕ. ДОСТА ЈЕ! хахахахахахахах пак почнавв... неможаам хахахах
Самата помисла дека за брзо време ќе бидам во истиот град во кој си и ти ми предизвикува морници. Погледот не можам да го тргнам од телефонот, чекајќи те тебе да напишеш нешто од срце. Изгледа премногу сакам и прмногу мечтаам за тоа што веќе било. Ти ми рече нешто, не знаејќи дали навистина го мислиш.... премногу сакам да го мислиш. Ако те видам и ако не успеам да си ја исконтролирам радоста што стоиш пред мене, ќе ти скокнам во раце како мало дете. После најубавата прегратка во цел универзум ќе ги отворам очите за да се осигурам дека не си фантазирам. Ќе мора и косата да ти ја растурам зошто знам дека ќе се подналутиш малце и многу ми си смешен таков кога се трудиш да си ја наместиш. Ако те видам и ако се контролирам не знам ни дали ќе те прегрнам. Можеби ти ќе глумиш коцка мраз, а јас ќе бидам како пламен, спремна да те скротам. Сакаш да си играш како мало маченце. Сакам и јас, но со јазикот кога ти ги допирам усните и со прстите кога ти го обликувам лицето. Ајде не глуми, разбери дека треба да се потрудиме малку повеќе за да биде поубаво, јас сакам, сакаш ти ?
Најубав мој,дали ќе те заборавам некогаш? Секако дека не... Длабоко си во мене,течиш во вени измешан со крвта,во секој дел од кожата те осеќам..твојот мирис никогаш нема да избледе!!
Абе знаеш ли колку сакам да се истопам во твоите прегратки, на твоите гради и рамења, немора да зборуваме очите сами ќе се разберат, БеБе Мое !!! *****
Цела ноќ ми помина во плачење... зошто ветуваш работи бадијала, зошто се понашаш како најголемо ѓубре? Како може да си толку бесчувствителен не ми е јасно? МИ СЕ ГАДИШ! Немам сретнато у животов толку покварено створење. Се надевам еден ден ќе прочиташ се, зашто ниедна навреда ти немам кажано во лице. Зашто се надевав дека повторно ќе станеш истиот што го запознав некогаш. А тоа било маска само....... Колку ми е криво што изгубив време на тебе...Ќе си останеш сам цел живот со овој карактер скапан, стоко една стокосана лажлива и покварена
"Let’s continue this conversation in bed, she whispered, my legs can’t wait to hear what your hands have to say."
Уморен мој. Чувај се бе, чувај се. Ми требаш! Дај одмори се убаво. Наспиј се. Утре ке те видам, и гушнам и ке ме гушнеш... Да сме заедно и да сум до тебе сега ке добиеш една убава масажа, онака за опуштање... Сакам утре со тебе така подолго време на само да бидам...
Црнокос убавец мој,те сакам сеуште наспроти се,наспроти толку години,13 поминаа од нашата прва средба и бакнеж така ?! Не е важно што не ме сакаш ти и што не сме заедно повеќе,секогаш ќе останеш некој кој ми бил се во животов... Знаеш кога почна се меѓу нас и се заврши брзо,бевме деца и јас тогаш си ветив дека и кога ќе застанам со друг покрај олтар и кога ќе имам породилни болки,и кога ќе му раѓам дете на друг,во мислите ќе ми си само ти...знам звучи како фраза од некој филм,како излитено клише,ама неважно... Судбина...животот не спои пак,ни даде втора шанса како на позрели личности,ама по втор пат ти заеби се !! Уште сум сама,и ти си сам,ама што менува тоа ?? Вака требало да биде,ме болиш и ќе болиш уште долго бе...
ти си моја личност, иако можеби јас не сум твоја и да... жал ми е што мора да е вака, и мене ме убива. А ќе фалиш, боже, само јас знам колку ќе ми фалиш...
...Obuci cu sve bijelo, cisto bijelo providno uz tijelo, a tvoje crne oci, oci crne gledat ce me vrelo...