Не можам да ти објаснам колку ме нервира што ме игнорираш, ако ти е тактика ова, ти успева, но доста е... Уморна сум веќе, сакам почесто да те гледам и случајно и намерно. П.с. Изненади ме повторно!
Vistina si otkacen ili lecis kompleksi so mene?ljubovta na mojot zivot ccc neznam vo sok i neveruvanje sum ,da probudam samo niska strast kolku e bolno i zalosno,no rte vistina bilo tolku si covek
Се гушам од што ми е мачно, ни спијам ни функционирам, освен болка едно убаво чувство не знаеше да разбудиш во мене....спречи да ти кажам се што ми лежеше на душа вчера... Само кажи ми со што го заслужив ова?!!! За на крај да биде "најди си некој што те заслужува", за кој курац твоите крокодилски солзи кога таман продолжив и без тебе. Зошто секогаш го кажуваше истово, зошто не се обиде да ме заслужиш тогаш?? Се адаптирав на твојот абнормален начин на функционирање и покажување "љубов", и тоа не беше доволно, згази ме уште до крај бездушник еден. Ко да не беше доволно ебано гадно и пред да се појавиш, мораше ли да ме доуништиш?! Како успеа да претвориш љубов во омраза и гадење, гаду. Цела љубов ти ја дадов...
Без разлика на годините што ги имаш, убав си! А мене си ми најмил и најдобар. Фала ти што ми даваш до знаење дека ете ти значам нешто Убаво гушкање денес, баш како пар изгледавме, нели? А и убав пар би биле А да, ти го фатив погледот како ме гледаш. Чекам на тебе, на тебе останува се. Те сакам плав мој
Hello it's me I was wondering if after all this weeks you'd like to meet.. to go over everything ! Уште малку и во ист град, толку блиску ќе сме, но најдалеку. Како ќе знаеш дека сум таму, веројатно мислиш дека ќе ти кажам. Секогаш јас мора да почнам со се. Ајде јави се што чекаш ! Ќе се предомислам и ќе те пратам каде што те праќав цело време, ама овај пат it will be forever !
Ми треба да ми дадеш формула како до тебе да стигнам ама на оној друг начин... Знам, морам да идам полека и на сигурно ама поради тебе, не поради мене. Сега да ми се јавиш сега би дошла и би била твоја, ама тебе ти треба пополека се да одвива... Сакам да сум често у твоја близина, да се гушкаме, гледаме, да ме галиш онака неприметно како што ти знаеш само... Верувам дека ке биде, само треба време, јасно ми е. Те сакам. Те мислам
...If we go again all the way from the start I would try to change the things that killed our love Your pride has built a wall, so strong that I can't get through Is there really no chance to start once again? I'm loving you...
Од петокот не сме се чуле, а најмалку два пати се уклучуваш на интернет во текот на денот. Каде исчезна сета грижа за мене? Толку ли не можеш барем една куса порака да пишеш кога знаеш дека тоа многу ми значи.
Ти си кретен тоа го знам,а јас најголема глупачка на свет!!! Абе кој ѓавол ме натера да те аднам на фб?! Проклета да сум,па и уште упорна си бев,чекав да ме прифатиш повеќе од еден ден си давав изговори ај сега си зафатен,ај после,немаше доблест и храброст да ме прифатиш така ? Незнам што ми текна и на мене после толку години,момент на слабост беше,ама никогаш нема да се повтори !!!! Ако сум те сакала некогаш до месечина и назад,сега види колку сум бесна и огорчена на тебе... Што правиме со моите кукања и патетики за тоа колку те сакам ??? Срцето губи,а разумот добива,ќе биди работава... Ти не заслужуваш ништо,ни грам љубов...проклет да си...одново ми ги уништи соништата,одново ми го урна светот... Ха ха ха,глупавата јас,имав веќе и планови за нас ми доаѓа главата да си ја чукнам од ѕид...ах !!
Ако не сакаш да се јавиш на телефон, значи не сакаш ни да ме видиш. Не е тешко тоа да се каже, но зошто лажиш бе глупаку ? Како може толку глупав да си, тоа се чудам ? Ниту сакам да те видам ниту па да те слушнам, зошто со постапките сам си правиш да ми бидеш одбивен. Грозен си и ми се гади од помислата дека не сакаш да ме слушнеш, а викаш сакаш да ме видиш. Абе оди е** се таму, морону еден искомплексиран. Животот е краток за да го поминам во мислење на тебе и дали навистина сакаш да ме видиш. По постапките очигледно е дека не сакаш. Не ми излегувај пред очи, не сакам таа гадната фаца да ти ја видам, зошто ќе ти ја плукнам.