Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Змијата сама си ја изеде опашката на крај:)

purple..m, realGirl and ninja35 like this.
  2. realGirl

realGirl Популарен член

Ни солзите веќе не сакаат да излегуваат за тебе...

deskarada and Rama like this.
  3. anaja1

anaja1 Популарен член

Ама некогаш и не заслужуваат:D

deskarada, realGirl and fallenangel like this.
  4. mula

mula Популарен член

Знаеш што сакам? Ти, јас и некоја зелена ливада. Цел ден да се легачиме и да танцуваме... Рандом песни... :)Мхм, може.:mm: Да видам што те весели најмногу, плус да видам какви денс мувс имаш. Не дека не претпоставувам, ама друго е во живо.:lol:
    Еееее можам да те однесам на моено омилено место в село. Таман е: зеленило плус поглед кон езеро. Абе мераци... Каков сарпрајз ќе имаш во сабота ни сам не знаеш.:o

Ginger^ and purple..m like this.
  5. mila7

mila7 Истакнат член

Го молам Бога утрешниот ден да биде добар, да испадне се како што треба..Мислам дека тогаш ќе се преродам одново,ќе знам од каде да започнам, сега си ги сватив грешките и ќе се трудам да не ги повторувам во иднина..

anaja1 likes this.
  6. natemila

natemila Популарен член

Ми недостига секој дел од твоето тело...ми недостигат твоите раце на мене. Твојот поглед кој ме лекува. Ми недостигашшш....проклето ми недостигаш.

ku4ence, deskarada, realGirl and 2 others like this.
  7. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Мило мое знаеш дека не би напуштила ваква љубов никогаш,каков и да си и со што да се занимаваш и во што да си вмешан ти пак си мојот најсакан.Во моите очи си човекот кој доволно ми докажал дека ме сака,од ова повеќе ништо не ми треба.Секогаш попушташ и сам се нарекуваш клошар(без причина) само за мене да ме направиш над тебе принцеза.И многу ми е мило што си секогаш на моја страна и знам дека би убил за мене.За другите околу тебе си премногу горделив и строг,а со мене не си,си ја погазуваш гордоста и се покоруваш пред мене и си ја признаваш вината,ми веруваш,искрен си,добар си со мене,секогаш знаеш да се извиниш и да не е некоја голема грешка,никогаш немам осетено навреда од твоја страна,културен си,никогаш немам слушнато погрден збор да излезе од устата твоја,знаеш да цениш.И да! Ти си мојот херој за кој можам да сметам дека не сум сама и во каква било невоља!Не си свесен колку ме усреќуваш ама и не си свесен колку јас го ценам тоа и се радувам.Ме грееш :sun: со твоите љубвни и топли зборчиња љубовче мое,единствено мое.Биди секогаш достапен за мене како и досега а јас нема никогаш да престанам да те сакам,те сакам многу силно :l: :inlove: :* :hug:

ku4ence, Rama, Tatjana95 and 3 others like this.
  8. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Не ми се верува, е не ми се верува, дека од сабајле ваков шок ми приреди со тоа што те видов,после 5 месеци, дури после 5 месеци, ах истиот си оној што јас го знаев нема никаква промена на тебе, освен што си ми малце поправен,ама и таков си убав. Срцето исто чукаше, рацете исто ми се тресеа, што ли е ова се прашувам. Само едно знам дека сеуште ми значиш, и дека сеуште те сакам и имам преголема желба да те видам, да те гушнам. Фала што самиот се појави, бар те видов ако не ништо друго. И тоа мие доволно е ваква сум денес на работа (poolparty)и среќнааааа.

9. fallenangel

fallenangel Популарен член

А Богами не ми треба ни идиот како тебе!
    13921198_917858991693169_4247617584568928646_n.jpg

purple..m, corapce, realGirl and 5 others like this.
  10. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Дојди да си се гушкаме, да ми дојде душа на место :$

natemila likes this.
  11. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Знам, сакаш да си недостапен и ладен спрема други ама спрема мене не ти иде некако а? Гледам, ти се познава по погледот, допирот, гушкањето, муабетот.
    Ах тие очи твои, поглед твој длабок у кој се губам.
    Нежен си со мене, имам чуство како да ти е страв да бидеш погруб да не ме скршиш. Те приметувам онака кога ке го свртам погледот од тебе како ме посматраш, а срамежлив си кога ке ти го фатам погледот. Мил си ми, многу си ми. Створен си да се гушкаме, да бидам твоја и да бидеш мој. Тие нежни и “случајни“ допири твои ме греат и ме полнат со позитива.
    Здравје, ако имам за фалење нареден четврток ке ти пројдам да те почастам и изгушкам, најсилно ама :)
    Не знам какво искуство имаш зад себе ама со мене си таков нежен, срамежлив, тивок. Барам од тебе шанса онаква убава за да се зближиме уште повише, ми треба тоа.
    Те сакам.

12. Punk girl

Punk girl Истакнат член

Како и да е ќе се вратиш знам,сите бивши ми се враќаат на крај кога ќе видат која будала смешна загубиле,.

mila7 likes this.
  13. kolumnistot

kolumnistot Популарен член

Те молам продолжи да бидеш неуморен и бескрајно креативен
    додека ме потсетуваш кој е патот по кој треба да одам....
    Те молам не престаувај секој ден да ме потсетуваш колку те мразам,
    гориво животно ми е тоа сознание....

natemila likes this.
  14. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

За тебе, за тебе...

crazylady and Doris123 like this.
  15. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Знаеш ли зошто избегнувам да одам на места каде што знам дека ќе те видам?
    Затоа што мил мој, веќе не можам да ги поднесам тие твои погледи вперени кон мене додека таа е до тебе. Не можам да го поднесам тоа што ти не можеш да ја фатиш за рака или да ја гушнеш неа бидејќи не можеш да го тргнеш погледот од мене. Не можам да ја поднесам таа твоја лажна насмевка и заљубеност која ја делиш со неа.

Не знам што ти е фората ама во име на бога одлучи се веќе еднаш, ме сакаш мене или неа, помеѓу нема.
    Туку јас едно ќе те прашам: Кога твоето срце прескокнува отчукување, кога ќе ја видиш неа или мене? Биди искрен, не се лутам јас.

16. Tatjana95

Tatjana95 Популарен член

Што е тоа, која е таа сила што ме тера се да правам за тебе? Дури и да се уништам себе си, ако треба? Да се погазам? Да се замислам и функционирам онаму каде нигаш не сум претпоставувала дека ќе се најдам? Да го трпам и тоа што.. ма не сакам ни да спомнам!
    Што е? Љубов ли е? Лудост ли е? Наивност? Глупавост..???
    Успеваш со една насмевка да ме купиш.. цела... до гола кожа... се што имам да ти дадам...
    Колку сум само.... ......:doh:

Rama and natemila like this.
  17. bombona23

bombona23 Популарен член

Знам дека ти си тоа што го барам толку време. Но, ме нервира што те нема. Ме нервира што изчезна од мапата, од социјалните мрежи и што те гледам еднаш месечно.
    Се што правам, секаде каде што одам, има една причина...Да те видам, да дојдам до тебе, да допрам до тебе. Можеби никогаш нема да ти кажам. Не зошто не сакам, туку не можам и не смејам, слаба сум, и комплицирана...Но сепак се обидувам да сфатиш меѓу редови.
    Не знам дали е благослов или проклетство кога те видов за првпат, но знам дека ме маѓепса.
    Ти ја видов душата во твоите очи. Се видов себеси во нив.
    Ти си ми и лек и болка.

srhsejbsk, Rama and natemila like this.
  18. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се сеќаваш како дојде во мојот живот, кога најмалку очекував. Ми го разубави, ме направи да се чувствувам среќно, а знаеше дека само тоа ми требаше тогаш, да бидам среќна. Штета што се сретнавме во погрешно време, толку млади, полни со живот, ти несозреан, јас како и секогаш со преголеми очекувања од тебе. Многу барав ? Не. Многу добив ? Само моментално чувство на среќа и спокојство. Ти благодарам за тоа. Како ќе продолжи ова ? Не може да продолжи нешто што никогаш не почнало како што треба. За да продолжи треба да вложиш труд.Ти секогаш го вложуваш на погрешно место.
    Но знаеш што ? Сите се враќаат, порано и подоцна, некои по неколку месеци, некои по неколку години. Мој е изборот дали ќе дозволам да ми пријдат повеќе или не.

Rama, H.VAGA, ku4ence and 9 others like this.
  19. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Ох колку само сакам да си до мене ...

Rama, purple..m, ku4ence and 3 others like this.
  20. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

Жал ми е што не се видовме денес. Затоа едвај чекам утре. Те сакам :):l: