Некогаш ти иде да ми кажеш "Еј освести се, што правиш со себе си, за мене си најдобра, најубава, за мене си се" Учествуваш во моето будење, ама што да правам кога сум заспана, правам мали чекорчиња кон моето будење. Свесна сум јас за тоа, само ете душата е уморна. Ќе се смени и тоа, битно си тука, битно јас сум твоето се.
Сакам да те видам! Сакам да гушнам и да не те пуштам. Сакам да ти кажам колку ми фалиш и колку беше погрешна одлуката. Не можам повеќе вака. Се гушам без тебе. Дај да си дадеме уште една шанса. Те сакам. Боли, ме уништува од внатре. Не можам...
Ти си најлошиот човек што некогаш во животот го запознав, ти си бил демек толку добар со мене само што јас бев добра и фер , никогаш не те искористив во ништо никој!!! дојде времето кога остана сам и парите и улицата не ти можат ништо кога во денешно време немаш некој кој ќе те ислуша, помогне, кој е тука за тебе во добро и лошо!! ќе се каеш цел живот како што се каеш секоја секунда,,,,,, ама за џабе!! толку направи да те мразам и тоа што имаше малку нешто во мене за тебе сам ти си го извадил со твојот карактер..
Вечерва останува во сеќавање! Твојата насмевка кога стигнавме тука ми кажа многу. Твоите очи не знаат да лажат...тие вриштеа ТЕ САКАМ. Биди околу мене, фино е да те имам во животов Сега спиј убаво и запомни дека и јас те сакам
@kjukli dusava me bolit koga vaka te citam Ke bides srekjna, samo trepenie. Od iskustvo ti kazuvam Dolga e nokjta koga ne si pokraj mene :/
ke si najdam stranec...nekoj sho e nekjarliv za da nikoja od negovata maticna zemja nejke da mi go ukrade, se dodeka ima pasosh i finansiska sostojba pogolema od prosecnata u makedonija. ke go ogovaram so drugarkite kolku e nesposoben u seks pred nego deka e premnogu glup za da proba da uci drug jazik, a vo sleden moment ke go gledam so flirty oci i ke mu zboram nezno. deka sum mrzliva psihopatska kurva sho se nadeva deka eden den nema da mora da rabotam nishto (detalen opis na edna situacija od vcera na pivofest...shteta sho neuspeav da gi izbrkam orospiite)
Што би му кажала?! Хмм... би му кажала многу нешта, цела книга би составила кога би почнала да запишувам што сакам да му кажам, но нема да разбере повторно ниту збор
Ако ти дојдам таму да те затепам. Немалa надеж...извини kjukli, бабо стара од 70 години. Немој да ми се правиш другарка ми, болна легна затоа што раскинала врска во која не била среќна. Може и ќе звучам грубо, ама на моменти имав впечаток дека ти приредува нервози кои не ги заслужуваш воопшто, па така да, биди среќна што животот ти дава можност да си најдеш некој на кој ќе му значиш многу повеќе. Па боже мили, штом можев јас да се заљубам пак после сите перипетии кои ми излегоа попат, можат сите. Немале надеж, леле имате среќа што не ве познавам, би ве изнатепала по тоа газовите.
Ама јас не сум другарка ти. Среќна бев. Не е дека немаше нервози, повеќе беа мои преувеличувања кои прекасно ги сфаќав. Кој знае. Ама веќе и сеедно ми е. Може ќе биде, може нема.
Ќе видиш дали си била среќна или не кога ќе му дојде времето. Слушај и памти. А сега не се оптеретувај дополнително со „немам надеж“ муабети, затоа што никогаш не можеш да знаеш што ќе те изненади во блиска иднина.
Имам личност покрај мене што се би направила да ме усреќи, ама јас не можам, не можам кога те сакам тебе.. се изгубив, не се препознавам. Го слушам крикот од болка на срцето и душата. Ова ме повредува, многу. Ти ме повредуваш, свесно.