Би си кажала - ЛУКС АЈДЕ СТАНУВАЈ,МРДНИ СО ЗАДНИКОТ И ПОЧНИ ДА СЕ СПРЕМАШ ! - Мишон акомплишед , со тешки маки се исклучувам и без да погледнам во друга тема ,Лог аут
и јас на себе би си кажала ова да го напраам ,ама толку е тешко на него да му кажам.. Морам денес да те видам! Гајле ми е што до 21h ќе окапам во школо,мора да те видам!
Те мразам, па сакам, па пак мразам, па потоа не знам што е што, кој е кој, како е...ко дете од пет годинки.
на мојот љубен? Дека го сакам највеќе на цел свет идека без него не би можела да живем. Сето ова е фарса, би му рекла дека сакам повеќе доминантност, енергичност и доверба тоа се трите клучни нешта врз кои се темели една врска.
Извини ... Извини што сум весела па намрштена. Извини што некако толку весели бевме за да се видиме вечерва и да уживаме на снегот а јас испаднав идиотка. Те сакам. Милион извини не се доволни за се што јас избрзувам понекогаш. Ама ајде. Барем ме изнасмеа на телефон додека зборевме. Мојот свет минус тебе во него. Она што ке остане малку е.
http://www.youtube.com/watch?v=6mVTzJkN ... re=related posso stare in apnea due minuti dopo tre secondi muoio se io non respiro te posso digiunare un giorno o anche tre ma non posso stare un'ora senza che io mangi te che è successo non lo so che mi hai fatto non lo so so soltanto che se te ne vai io morirò che è successo non lo so cha mi hai fatto non lo so so soltanto che se non ci sei io morirò d'amore ...
Жал ми е пораките што не успеваш да ми ги пратиш, ти треба нов мобилен, но текстовите се супер, ме оставаш без збор.
Веќе одамна ми е сеедно за се. Ти ме оставаш кога си ми најпотребен. Не те сваќам воопшто Јас ти викам збогум,ти на мене чао. Како не разбираш? Ако неможеме да бидеме заедно зошто сакаш да ме мачиш? Зарем после се имаш надеж дека ќе ти се вратам. Ми викаш дека се каравме цело време и дека многу сме исти карактерно. Сакам да те владеам, сакаш да ме владееш. Тоа ни беше проблемот наш. Збогум ќе ти кажам,а ти надевај се дека ќе ме видиш некогаш.Некој ден. " Некој ден " e шифра за НИКОГАШ !
Го најдов и го симнав Pi, ќе те чекам да се вратиш за заедно да си го гледаме. Те бакнувам и ми недостигаш.
Патеката на животот е една и мораме да ја изодиме. По таа патека која јас ја одев те сретнав тебе Ги среднав тие плави очи, топла насмевка, чисто и невино срце ТЕ СРЕТНАВ ТЕБЕ МАЖУЛЕ МОЕ. и ден денес чекорам и продолжувам по истата патека, но сега похрабра од било кога, затоа што знам дека те имам тебе кој секогаш си покрај мене, во сите победи и порази, среќни и тажни мигови. Потрагата по совршенството заврши ти си тој со кој ќе го поминам целиот живот. и единствено ќе кажам те сакам најмногу и ти си ми се мое мило
The way that we look, and the way that we touch, and the way that we love is something that we can`t deny! Only you boy can make me feel alive! So do it!
Te сакам најмногу душо моја! Фала ти за денес, секогаш знаеш да ме воодушевиш повторно и повторно.. Се посигурна сум дека ти си мојата награда за сиве овие минати години и стресови.Сега веќе ништо не важно, сега сме само јас и ти...засекогаш...
Не те препознавам.......... некој навистина се вљубил??? Мое сонце најубаво, најмногу те сакам на свет!