шо ти е финтата шо од време на време ќе ми лајкниш на некоја слика демек да знам дека уште си жив? не те мразам тебе, мразам шо те сакам... од кај излезе ти во мојот живот? преубо ми беше без тебе од кај никна незнам јас и зошто? ..
Пет години, мило. Јубилеј... Казна или задоволство? И ден денес мачиме маки. Ќе не биде ли веќе еднаш? Тежок си во последно време. Тежиш од депресија, сомнежи, одмазда, злоба, нервоза, грди мисли.. и така ме убиваш, полека... ме убиваш дури држам насмевка на лице и ја исцедувам последната сила за да ти објаснам дека се ќе биде во ред, за да ти покажам дека се ќе направам. И се прашувам, себичен си ти или стварно не можеш да си помогнеш во однос на едно прашање, што продолжуваш да ги бараш стварите што ме повредуваат??? Јас сум флексибилна секогаш... а ти? Не можеш да бидеш ни еднаш???? Хммм.. којзнае.. Енивеј, среќна годишнина! Боже помогни, белки ќе биде...
Ауф, кој ѓавол ме тераше да отворам стари муабети... останав без сон вечерва. Спојлер Од секогаш си знаел како да се понашаш со мене, пи*ка ти матер! Ме уништи...
Навистина не ми е јасно како успеа да ми го растрепериш срцево... Пред тебе не знаев што е копнеж, а сега го чуствувам... по тебе
Штом со насмевка почнав да го поздравувам секој твое немо минување низ мисливе, додека тонеш во споредба со се, со секој, ја научив лекцијата, ја преболувам грешката... Полека, полека... Убаво вечеше ти, „времето ќе покаже се“... а најдобро веројатно мислеше ќе те покаже тебе Фала ти
амаа си најде причина да ми пишиш денес, знам дека сакаш да ме слушаш секој ден, да ми пишиш, да ме гледаш ама немаш храброст да ми признајш.. ајдее има напредок прв пат да ми пишиш од кога не сме поќе заедно секогаш јас пишев.. паа со среќа да ни е на двајцата..
Mrazam vakvi denovi koga starite cuvstva se vrakaat,no poveke ne mozam da sum kako porano. Togas ke go zemev telefonot i poveke ne razmisluvav. Ke napisev se sto mi lezi na srce ne razmisluvajki ni na gordosta ni posledicite. Ama poveke ne mozam.Ponekogas se cuvstvuvam kako ptica vo kafez. Zarobena vo sopstvenite cuvstva.
Срцка си, ми го направи денот поубав. Навистина сме биле многу слични, и тоа ми одговара. Чудно е чуството..навистина чудно ми е кога некој се грижи за мене, но јас доживеав неубави случки. И сега сфатив, тоа ме променило како личност.
Кога само би можела да ти кажам во лице се што пишувам тука,подобро ќе беше нели? Многу неискажани зборови ми тежат на душава,ме гушат,ме притискаат..