1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.012
    Допаѓања:
    328.000
    Ne si voopsto tolku strog kolku sto glumis :lol:

На deskarada, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Crna Dama и 6 други им се допаѓа ова.
  2. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.945
    Ti si lekot za mojata dusa.

На Crna Dama, Rama, Baby-bubu и 2 други им се допаѓа ова.
  3. korisnichka

korisnichka Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    607
    Допаѓања:
    1.394
    Оди легни си :D

На Crna Dama му/ѝ се допаѓа ова.
  4. kolumnistot

kolumnistot Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2012
    Пораки:
    2.020
    Допаѓања:
    14.416
  5. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Ќе дадам се од себе да те замразам.
    Си ветувам себе и на другите, ти ветувам и тебе.

На deskarada, Crna Dama, kolumnistot и 2 други им се допаѓа ова.
  6. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Зошто твојата прегратка е поразлична од сите други ?
    Зошто во неа наоѓам мир и спокој ?
    Како јас те возвишувам, зошто така ли те доживувам ?
    Страв ми е да те погледнам во очи. Чувствуваш изгледа и ти... премногу енергија која не спојува, премногу емоции кои ти ги доловувам.
    Моментално ништо не сакам, само да ме погалиш по косата и да ме бакнеш на главата како што секогаш правиш :)

На deskarada, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Crna Dama и 7 други им се допаѓа ова.
  7. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Идиот, кретен, кукавица, не заслужуваш љубов! Господ да т еказни за секое предавство и секоја моја солза!
    11059155_714179712021754_3730839674004785822_n.jpg

На Crna Dama, MilaP, natemila и 6 други им се допаѓа ова.
  8. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    32.472
    Доагај одма да ме гушнеш :hug:

На Crna Dama, natemila, Rama и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Wahnsinn

Wahnsinn Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2015
    Пораки:
    376
    Допаѓања:
    2.459
    Па ти си бил мизерија...
    каков си станал, за жалење.... најдобро е што подалеку од тебе..

На Crna Dama, crazylady, Beauchamp и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.790
    Допаѓања:
    9.956
    tanevski.png
    Него, сликава некако ме плесна онака.... Не сакам да се откажам од тебе, не сакам. Можеби те повредувам на некој начин што ете суптилно ти давам до знаење дека ми значиш, но сакам да пробијам низ оклопот твој и да ти докажувам секој ден колку те сакам и да те правам среќен секогаш.
    Заслужуваш и да си среќен и сакан, а јас сакам тоа да ти го подарам. :*

На Crna Dama, MilaP, crazylady и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. beautu17

beautu17 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2015
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    119
    Дали човек може да ве напушти засекогаш без ниеден збор, дали?

На Crna Dama и natemila им се допаѓа ова.
  12. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.148
    Nisto i onaka e premnogu zafaten da zbori so mene |(

На joy1, deskarada, Purplelilac и 5 други им се допаѓа ова.
  13. mileystar

mileystar Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    741
    Допаѓања:
    2.101
    Ми значиш,штета што не ти е гајле :(

На joy1, Purplelilac, Crna Dama и 2 други им се допаѓа ова.
  14. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    305
    Човече, ти незнаеш како се чувствувам, се сомневам дека ти некогаш си се чувствувал вака во животот..немаш поим колку ми е тешко, срцето ме кине, ама тоа е...јас бев тука за тебе кога ти беше најтешко, некако помина, ама мене ме маваат флешбекови, некако се осеќам празно и повредено, не сум го очекувала тоа никогаш, за мене ова беше и уште е еден многу тежок период што се надевам дека ќе го пребродам..сега кој ќе е тука за мене да ме гушне и да ми каже дека се ќе биде во ред? м? кога ќе се вратиш мислам дека се ќе ти биде океј како ништо да не се случило, но ова тешко дека ќе го заборавам иако силно сакам...што беше тоа среќа? незнам, можеби ќе дојде пак таа среќа ама дотогаш му давам време на времето, да заздрават некои работи, па се надевам дека за некое време кога пак ќе те гушнам ќе се вратат они стари чувства а дотогаш ќе те мислам..само те молам најискрено од дното на душата немој,немој никогаш повеќе вака... ми останува само да плачам без солзи, ме боли душата телото, се...

На natemila, Crna Dama и Rama им се допаѓа ова.
  15. Jasta

Jasta Активен член

Се зачлени на:
    30 јули 2016
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    370
    :lol::drunk:

На Minnie 1, Crna Dama, mula и 2 други им се допаѓа ова.
  16. smb asr

smb asr Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2016
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    9.578
    Бебенце мое, само да знаеше колку многу ми недостигаш! Не, ти немаш поим колку многу копнеам по твоите усни. Никогаш не очекував дека ти ќе ми бидеш најслабата точка и дека некој до срце ќе ме рани баш со тебе. А замисли поминаа 8 месеци на праг е 9 тиот, а каде сме ние? Блиску а толку далеку. Се надевам дека брзо ќе помине и овој месец, се надевам дека се ќе биде на крај во ред. Многу се плашам да не те изгубам, секој миг чувствувам тага, вина.. Камо да можев да го вратам времето и да го променам текот на настаните. Сега е залудно, но сепак вината и тагата што ги чувствувам не исчезнуваат. Некогаш го прашувам Бог каде згрешив и зар толку многу згрешив што мораше баш тебе од мене да те одтргне? Зошто тебе? Зар толку високи цени треба да плаќаме само за личности кои не мразат. Каква судбина па секогаш кога ќе помислам дека ќе бидам среќна, на пат ми се попречуваат подли и безстрамни луѓе, со цел да уништат нечиј живот и врз туѓа тага тие да изградат среќа. Мораше ли нам да ни се испречат на патот, мораше ли нашата среќа да ни ја украдат? Е нема така.. Ќе се борам и во најтешките денови, само пак да те видам и да го вратам она што мене ми припаѓа. Ќе платат за се она што ми го направија и што мислеа да ми го направат, но за нивна штета не успеале. И ќе ми платат за се она што тебе ти го прават. Можат да уживаат уште малку, кога се ќе се реши и заворави, ќе ги нападнам од каде што најмалку ќе очекуваат. Осветата е кучка.

Ова е едно од многуте писма кои не стасаа на посакуваната адреса, од недостиг на храброст и никогаш тој нема да ги прочита листовите полни со болка. Оргиналите на писмата ми се на француски па си ги преведов зашто планирам тие да ги фрлам. Ајм даин :(

На Crna Dama, Rama и tteea55 им се допаѓа ова.
  17. Oleeenka

Oleeenka Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2012
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    524
    Сеедно ми е. Ионака со тебе немаше да сум своја :)

На mileystar, Crna Dama и Rama им се допаѓа ова.
  18. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.261
    Не памтам датуми, едвај ти го памтам роденденот, не бројам денови или месеци откако сме заедно. Но имам многу добра ментална временска рамка со некои мои параметри како кога тргнав на факултет, пред да отидам на работа во Германија, откако се вратив, пред да отидам во Америка и слично по која одлично се ориентирам. А првпат те бакнав на Пастрмајлијадата во Штип, залепена на еден ѕид во смрдливиот Ејнџелс, со вотка во рака, пред околу четири години :drunk::d:

Тоа лето излегов од мојата прва посериозна врска и бев во потрага по што било! По само неколку дена се бакнував со друг, а истовремено се гледав и со еден тип кој го запознав на одмор. Со тебе излегов еднаш, и иако бев уверена дека ќе се случи нешто, ти културно ме остави дома. Вториот пат, по повеќе од еден месец, решив да ги земам работите во свои раце :muscle: Продолживме да се бакнуваме цела вечер на еден паркинг и ми беше убаво. А тогаш, тоа и ми беше поентата - да си ги преокупирам мислите со други за да не мислам на бившиот, и барем за момент да ми биде убаво.

За жал, не можам да кажам дека сме заедно четири години. Заедно сме нешто повеќе од една. Но ти си ми најважната личност во животот. Вечерва ги читав муабетите со гореспоменатиот бивш по кој „патев“ и луѓе, како тоа сум го нарекувала љубов? Како тоа заслужило да биде наречено љубов?! :^) Јас врска немав од љубов. Ниту некој соодветно ми ја пружал, ниту јас сум знаела да ја давам. И сè уште не знам целосно. Има и многу други работи што не ги знам. Има и многу работи на кои ти ме научи. И знам дека ќе станам уште подобра. Затоа што ти ме правиш подобра личност. Нема да речам дека си ми совршената половинка - не мислам дека луѓето се половинки кои се пополнуваат и не можат да преживеат сами. Но многу е подобро кога имаш некој кој те сака, те посакува, те ислушува, те охрабрува, те поддржува, ти помага и прави сè за да бидеш среќна. Затоа што често и самиот забораваш да ги правиш овие работи за себе.

Би сакала да бевме заедно од пред четири години. Но не жалам за одлуките во минатото, ниту можам да ги сменам. Она што можам да го сменам е иднината, и иако не знам што нè очекува, знам дека ќе биде исполнета со неизмерна љубов. Ти благодарам и те сакам :l:

На Mishela, Lilianna, Crna Dama и 2 други им се допаѓа ова.
  19. marija1907

marija1907 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2013
    Пораки:
    875
    Допаѓања:
    2.857
    Не те заборавив уште... Иако така изгледа
    Ама секој може без секого! Па и јас без тебе ;)

На mileystar, deskarada, Скопјетесакам и 4 други им се допаѓа ова.
  20. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.588
    Допаѓања:
    5.934
    Ме лажеш сум ти влегла под кожа.
    Обожаваш да ме нервираш, ме сакаш само за секс а ја тоа не.

не се менуваш ти. А имав надеж за нас-мене и тебе глупаку:@;(

На elimkd, natemila, Crna Dama и 1 друга личност им се допаѓа ова.