Пак си најдее причина за да ми пишиш или навистина си толку глуп со такво прашање? И зошто мене да ме прашваш од нигде никаде фуп ми влегваш со некое прашање без врска абее прашај си ги другарите... Ќе ми дојдиш на моето полека полека
И после повеќе од четири години си прекрасен. Море и си се разубавел. Мило ми е што конечно по толку време те видов и те изгушкав. Ми фалеше таа твоја искрена и незаборавна насмевка која долго ми го топлеше срцето. Ми го најразубави денов и неделава и месецов. Ова ми беше новогодишната желба.
ne si svesen so izgubi. i pak mene me boli a ne tebe. Sakam da te boli dusata mnogu pojke od mene so me boli a jas nisto da ne cuvstvuvam samo ramnodusnost
Ме претрка ми гукнааа ти. А јас како камен тиква молчам. И среќна сум де ама чекај да се отпуштам малкуууу
Ке барам да закажам операција за кај Жан М. јер више не те собира у срцево. Голем си бре, ова емоциите само се шират од топлина ли е, од што ли е О.о
Znam deka I ovaa rabota ke ja resis bez problem. Znam deka bez vrska se grizam. Ti si mojot zivot! Vo tebe imam doverba! Veruvam deka se ke storis samo da bidat zadovolni I dvete strani.
Ги уби пеперутките Ги уби насмевките и прегратките Ги уби чекањата и солзите Ги уби треперењата и стиховите Убиваше се полека и сигурно, но да го убиеш она што го носам во себе, да ја изгаснеш оваа светлост и љубов која не си ја запалил нема да можеш. Тежок плен е тоа за тебе, иако уби се, уби се што сјаеше однадвор...
Znaev deka ke stori !!!! Ne mi rece ke storam, tuku stori !!! Znaev deka ke sredis. Znaev deka bezpotrebno se grizev. Zatoa sti so tebe sekpja zelba mi se ispolnuva. Zatoa sto ti si mojot zivot !!!!