Во животот имав среќа тие што се мои да ме сакаат бескрајно, и голема несреќа јас тебе да те сакам така... Жално... Како планина ми виси тоа проклетство над глава....
никогаш не мислев дека повторно ќе засакам а се појави ти и се се промени фала ти што постоиш во мојот живот незаменлив си let make a perfect love story together
десет минути зјаам во тастатурата, не знам што да напишам....знаеш дека не сум уметничка душа, затоа ќе бидам краток и јасен...
Имав толку многу надежи за нас љубовче... Толку многу вложував, толку многу се трудев, толку многу сакав. Не постоеше нешто невозможно кога ти беше во прашање. Бев подготвена на сè, штом е за тебе. Дознав дека сум била многу похрабра отколку што мислев, многу посилна, многу порешителна. Со тебе пораснав. Научив да бидам трпелива, научив да ризикувам, научив да простувам, научив да сакам. А ти? Што правиш ти? Разочаруваш. Ме боли секој збор, секоја караница, секој поглед, секоја прегратка. Ме болиш ти. Се коцкаат луѓето со луѓе. Па се чудат кога ќе ги изгубат.
Ако јас сум свинче твое тогаш ти си прасенце мое така и те пишав на виберче хахахаха те сакам многу прасе мое најубаво
Ти не си спремен да се врзиш а јас не сум спремна да се збогувам од тебе До кога вака? Каде одиме ние?
Хехе најсакано бебе мое ми недостасуваш,сакам да го осетам твојот мирис,допир,прегратката најголема на овој свет Те сакам
Не ми е жал што не се поздравив како што треба, не ми е жал што те бакнав во образ и ти свртев грб. Не ми е жал за ништо што направив и ти кажав денес. Жал ми е што знам дека тоа нема да промени ништо, дека и покрај се, сѐ ќе биде исто.. Ми треба сила за да се збогувам од тебе, најдобро е така..