Инаку уште сум важна, па не го слушам мобилниот кога ѕвони.Ќе мора да се потрудиш многу за да ме освоиш повторно и да ја придобиеш мојата доверба.
Не ме лајкнувај на фб. Нејќам да ми ставаш веќе рани. Таман одлучив дека морам да продолжам и да престанам да те мислам. Доста е што ќе те видам утре пак и уште ќе танцуваме заедно. Доста е!
Ti blagodaram za prekrasnoto iznenaduvanje ma4e. Zivotot so tebe e bajka. Sekoja zena bi posakala maz kako tebe. Srekjna sum sto te imam. Jas sum srekjnicka sto si samo moj ! ...te sakam !
Мразам детски работи... Топло-ладно, хммм те молам, ок.. сакаш и јас да почнам? Ќе видиш од утре, колку ладна можам да бидам!
Секогаш кога погледите ќе ни се судрат ќе летаат искри на љубов иако на прв поглед се асоцира на рамнодушност и студенило. Те боли мојата ладнокрвност но и мене ме болеа твоите лаги, твоите допири, бакнежи на други девојки. Можеби сега кога веќе се разделивме засекогаш, кога ќе продолжиме ти со неа, а јас со некој друг, ќе ја сфатиме вистинската вредност на љубовта, на тоа колку си значиме. Не можам да ги заборавам твоите сини очи, во нив го гледав сето тоа што посакував да го имам,
Би ти кажала многу работи под некои други околности, а тука само она кое не можам во лице. Размислувам за милионите карактеристики кое те красат и ми се допаѓаат - тоа што лесно пристапуваш, самоуверен, а сепак не умислен, вреден си, не се срамиш да збориш за блискоста со мајка ти, културен си и кавалер, знаеш да кажеш добри шеги што најмногу ме привлече, ми посветуваш внимание, а уште не знаеш колку јас секогаш се држам настрана, колку не сакам да бидам забележана. Видов и дека умееш со деца, е уште животни да сакаше, не си идев одовде без прстен . Шега, се разбира. Би ти се заблагодарила за целото внимание, додворување, за обидите, зашто сум заборавила како е да се чувствуваш посакувана. Би ти се заблагодарила и за вибрациите во стомакот кога ќе се насмееш или ќе ми прозбориш, фала што ми го направи одморот незаборавен. Не сум запознала дечко како тебе и криво ми е што се сретнавме во погрешно време. Остани ми добро, ќе те мислам
Ако имав оставено некој простор за некогаш нешто повторно, веќе не. И да сакаш назад, нема да има. Никогаш. Што и да направиш, што и да кажеш, нема да ме имаш покрај себе повеќе. Ќе се гледаме, ќе се поздравуваме, ќе танцуваме заедно, ќе сврзуваме некои реченици, ама никогаш повеќе нема да те гледам со вљубени очи. Ова е и последно за тебе. Веќе на никого нема да те спомнувам, нема да зборам за тебе, а ако ме прашаат ќе одговорам дека си добар, ама никогаш веќе мој. Ќе ја исперам марамата и ќе ја кренам во шкаф. Ако досега не ја симнував од моите рамена, време е да си купам нова и да ја заменам. Можеби некогаш пак ќе ја ставам околу мене, тогаш без болка. Ама денес не. Денес ги тргам сите работи што ме болат и што ме навраќаат. Не можеше поточно да објасни песнава се' што се случува во мене. Ќе го оставам овој стих, како оној кој најмногу ме допира. И ќе закопам се' во себе. perdóname por apostar que yo podría ser el amor de tu vida
Денес ми беше родеден, си знаеш и сам, и помина пустиот и замина, исто како ти во животов, како брзиот воз, само звук, без траг, чиниш излета, а баш денес повеќе од било кога ми недосигаше онаа што те сакаше, ми недостигаше до болка... Таа вредеше, таа вревеше. таа славеше, таа сакаше... Оваа денес само преживува и толку ............................
Пиши стоко пиши веке еднаш засекогаш доста ме ставаш на чекање, неможам више да издржам вака. Биди еднаш човек и кажи што е проблемот. Многу прашања ми се вртат во главата, а одговор нема напната сум од тебе, нервозна сум, ама баш ништо не ми тргна од рака денеска и тоа све заради тебе. Ама ете више не те барам да видам дали ке ти текне да пишеш.