Ај честито да ни е срце оти си фативме на спортска по 600 денари,благодарение на тебе и јас добив. Таман ќе ни се најдат за НГ. И те сакам.
Дај дај ми својее усне да их љубим Нај нај свако јутро злато моје Рај рај у твоме свјету Знај знај да све ми годи бјезмерно Дај дај ми своја крила да полетим Нај нај сваке ночи злато мојее Рај рај у твоме оку звјезде бројим..Крај крај нече дочи никадаа
Убаво наспиј се и кажи ми она што сакам да го слушнам плис плис http://www.youtube.com/watch?v=9EHAo6rE ... re=related
Само ти си таа будала која може да ми пее свирејќи на гитара па на хармоника. Само ти си таа будала што знае да ме излуди тотално и ненормално со само еден допир ... Само ти си таа будала што ми дозволува да го гризам и тормозам како мало дете Само ти си таа будала која така нежно ми даде рака да станам Само ти си таа будала без која јас не можам. Само ти си таа будала која се смее како зелен на моите глупави прашања. Само ти си таа будала што ме трпи секогаш и секаква. Само ти си таа будала која знае и од најцрно расположение да ме извади. Само ти си таа будала што правиш се што ке посакам. Само ти си таа будала што толку ме сака. ... И само ти си таа будала што толку ја сакам и не можам без тебе. Не е смешка. Те сакам . Јас и ти. Двајца. А всушност само едно. едно цело. одлично Функционално.
I'm crazy for you,touch me once and you'll know it's true I never wanted anyone like this It's all brand new, you'll feel it in my kiss I'm crazy for you, crazy for you ...еххх да можеш да ми ги читкаш мислите,и да знаеш што мислам и чувствувам за тебе,ме интересира што би мислел http://www.youtube.com/watch?v=HRAlSdoV ... re=related
се залолнав дека нема да пуштам ниту една солза за безвредни луѓе во мојот живот посебно не за тебе ова последното понашање не ти требаше со мене можиш да се носиш во неповрат со се него и за мојата солза скапо ќе платиш...
Денес ми беше доволна само една секунда со тебе, еден мал нежен бакнеж за цел ден да се чувствувам прекрасно.
Ти кажав јасно и гласно не правам ништо против мој воља. јасно? Немој ти на мене да ми се дереш, затоа што така за инает нема ништо да добиеш
Вака можам да ти изнакажм се и да те мразам бесконечно, да зборам и да правам планови дека ќе ти вратам и дека ќе направам да се покаеш за се, посакувам да те повредам, те проколнувам, сакам да немаш мир и да немаш сон, се убедувам дека не те сакам дека си ми навика, дека не ми недостигаш дека си лош, дека не вредиш и милион други работи, а вистината е дека сум беспомошна кога ќе ми се насмееш!
Би седела и цела година само со маичка, пикната под голем јогран, само со тебе. Би дремела пред телевизор и би се гоела со маснотии, само со тебе. Би мрзнела правејќи фаличен снешко на - 20 со тебе. Со тебе би седела и во кафана со турбо фолк музика, цела вечер. Би прифатила и да одам на часови математика, ако ти со мене. Би научила да седам и да гледам фудбал , ако сум со тебе. Фала ти што си тука, и што секогаш ми го даваш тоа што ми треба.
Вака така почнуваш со твоите љубоморни испади така? Браво. И гледам те снемува одеднаш. Јас да се карам со друг, ради твоите љубоморни сцени? Браво. Ќе вратам. Ќе вратам. Сеа ќе ме тера инает, едно ебано здраво не ти викам, да видам кога ТЕБЕ ќе ти текне. А ќе ти текне кога ќе имаш корист од мене така?