Среќен роденден мило Се надевам дека имаш се што посакуваш и дека си среќен ... Ми недостигаш И еве една песна која ме потсетува на нас ...
Najgolema zelba mi e da te vidam srekjno ozenet I so dete vrace. Nemas pojma kolku go posakuvam ova nesto... Osvesti se, teraj go zivotot. Mene me izgubi ednas ama zasekogas. Jas sum mrtva za tebe.
Ти благодарам за убавата нок мило мое, преубаво си поминав синоќа. Бевме сами, далеку од сите, само јас и ти гушнати до сабајле, ке ја памтам оваа прекрасна ноќ. Те сакам највеќееее
Памтиш шо сум ти кажала од пред неколку месеци, интересно Знам дека си заинтересиран за мене и јас сум, ама не знам шо лудило глумиш Гледај дури не ме фатил инаетот па дури тога да видиш со кога си фатил работа
Направив се за тебе, а не добив ништо за возврат. Можеби постоеше за да ме научиш дека не треба да верувам толку на некој што не го познавам. Можеби постоеше за да научам дека сакањето е за храбрите и дека не секогаш е обострано. Седам и размислувам постојано. За тебе, за мене, за нас. Изгледа ништо не ти значев, а за сето тоа време ти ми беше се. Нека поминат неколку години, сакам да те заборавам и ниту еднаш да не се сетам на тебе.
Последното нешто. Мислам дека повеќе нема да имам потреба од муабетењево,медитирањево пред темава. Да знаев дека толку малку треба,такво нешто.. Она го укакав де. И ме радува што го укакав. Нит е ради тебе,нит е страв,само..недоволно. Ради себе е. Вредеше да се укака и никако поинаку. Можам да здивнам сега. Хух.За еден ден стареев по илјада години.Доста беше.
Ден со тебе поминува за миг, ден без тебе како да ми трае цела година. Пак бројам денови до нашата средба. Не знаеш колку среќна ме правиш. Се обидувам да го потиснам овој страв, страв од среќа, колку и глупаво да звучи. Се плашам да се радувам што си тука, за да не случајно заминеш. Се` што сакам е време за нас. И се` што сакам си ти. Иако поминаа неколку месеци како вчера да се заљубив во тебе. Ме полудуваш
Ti mi se pojavi pred mene vo periodot koga mislev da se otkazam od zivotot. Ti si moja nadez I motiv za zivot. Me vrati vo zivot....zivotot mi go pretvori vo bajka I mi ja vrati izgubenata ubavina. Srekjo moja ♡
Овој пат, сакам тој на мене да ми каже. Да ми каже нешто најотворено, нешто најдлабоко, сакам да биде кажано од срце, од искрени мисли, да се опушти и да ми се препушти.
Филм ми пукна и зедов исфрлив се што ме потсеќа на тебе. Дека проклето ми фалиш, не дека те заборавив. За сликите во телефон немав храброст, не сум до толку силна.