Денес дознав нешто, не си директно инволвиран, но сакам да знам дали знаеше? Само ако ми кажеш "Да", верувај, ќе те заколам.
^ Barem porano da bese so kolenjevo, za kurban bajram I sega so treba da znaci ova? Ke ojs neli? Ama ne sakam ni malku da se razdelimeee... Ok, veruvam deka I ti ne sakas. Ajde, neka bide kako e najdobro.
@Kukla994 Не се секирај Кукле, барем ќе го направиме како за таа пригода Штом не ставив смајли после "заколам", значи нека стварно се пази
@Summerlover Em "sebap (dobro delo)" ke ni se pisit em meso ke imame za na zima #crnhumor #nesmetacni #bozeprostini
Заради тебе си пеам, во соба, под туш, во кола, заради тебе денот ми почнува со музика, заради тебе престанав кога луѓето зборуваат за нешто кое ми се чини препаметно, да си кажувам "не ги слушај, и онака нема да ги сфатиш". Заради тебе почнав да се сакам себеси, зашто тебе ти се допаднав, тебе ти бев интересна, мене ми посветуваше внимание, тебе ти вредев. Заради тебе си поставувам повисоки цели и се туркам напред, заради тебе учам да го надминам стравот. А ти не си до мене. Нема да спијам мирно ако во очи не ти кажам какво влијание имаше врз мене и ако не си ја пробам среќата. Не ми е гајле што ќе се случи. Подобро да пробам и да не успеам, отколку да ми се слизнеш низ прсти. Не знам зошто имам потреба да ти кажам "те сакам", зборови на кои одамна не ми текнало или кои во последно сум ги кажувала од навика. Не ќе да е обично затрескување, м?
Ќе видиме до кога ќе се тера вака како што е,едниот мора да попушта ама сеуште не се знае кој...време,време и само време е се што треба
Ете помина и нашиот ден,нашата дата 15 ти Октомври.. И знаеш што? Ич не ме болеше и не ме стегаше срцето...ќе излажам ако речам дека не се сетив на тебе,посакав да си покрај мене,за момент сакав да испратам се упм и да ти дојдам пред врата Ама не го сторив тоа,не сум била до толку без памет ете Нема никаква полза да се понижев дотолку нели
А од првиот ден ти имам речено дека мразам лаги и предавства, вистината и искреноста ми се повредни од се!
Не чекаше долго, ти тој што имаше многу обврски,ти тој што беше многу зафатен. Веднаш фати друга влечка. Кај ќе ти оди душата...
@Crna Dama И од мене! Два прста кревам. Многууу ме нервираш, кога ќе запнеш да биде по твое. Многу. Ептен многу. Ама поголем инат сум, па сега ни по твое ни по мое. Е од инат е да си знаеш.