Додека седев со тебе денеска, додека те гледав се прашував, со што ли заслужив да имам таква прекрасна личност како тебе во животов? Со што ли заслужив ваква среќа? Штета што само времето со тебе ми поминува толку брзо. Не ни погледнав во часовникот, а неколку часа толку брзо ни поминаа. Со тебе губам чувство за време, затоа знам, ова е тоа вистинското. Те обожавам. Едвај чекам да те видам пак. Најсреќна ме правиш!
Еднаш ми рече .Она што го очекуваш, тоа и го добиваш. Затоа сега, очекувај да ме нема.Очекувај да не те сакам. Очекувај да те заборавам. Немаш право да ме паметиш
Ми недoстигaш, сaкaм дa ме сaкaш oнaкa вистински. Ми фaли твoјaтa прегрaткa Зa крaткo време имaм убaви спoмени,нo неубaвите пoвеќе влијaaт. Бaрем дa ми се јaaвеше,глaсoт дa ти гo слушнaм, нo јaс зa тебе не знaчaм нииштo, се нaдевaм вo сoн ќе ти слетaм.
За тебе сакам да сум подобра, а јас тоа не го посакувам за секој. Полека само, не избрзувај со ништо... На добар пат си.
Дојди те молам дојди, само то го сакам, те сакам само тебе и никој друг, само ти ми си во мислите, само со тебе сакам да бидам, сакам сево ова во лице да ти го кажам, дојди те молам, сакам да те гушнам и да ти останам во прегратки, те сакам и ќе полудам вака, ме убиваш напросто
Мене човек може да ме изгуби само ако престане да комуницира како што треба, како што било. Нема ништо поодбивно кога другата страна престане да се труди. Не се остава заради поубав, заради побогат, заради посмешен, се остава кога престануваш да се трудиш.
Едвај чекам да се вратиш од таа земја ! Да те видам после толку време .. Ми недостигашшшш премнооогуу
Dobro e sto te imam ! Ne znam po koj pat ti go kazuvam ova. Dobro e sto te imam ♡ Fala mu na Boga sto sum tvoja I ti sto si moj
Те сакам, ме сакаш, се сакаме. Те следам само кога интуицијата ке ме здрма,не ме излажала никогаш. Дознаавам многу благодарејќи на неа. И повторно ти кажувам, не ме лажела. Те прашувам-не одговараш. Те прашувам-лажеш. Те прашувам-негираш.До кога бе љубов? До кога? Додека да ми пукне филмот и да ти кажам се до детали и да не знаеш што веќе да излажеш? Те сакам и не можам без тебе, ама тортурава е веќе крајно НЕ ПОДНОСЛИВА ! Те преколнувам, престани со глупостите и признај, да си олесниме еден на друг. Постојано велиш "зошто си со мене ако не ми веруваш?" Епа види вака душо, да не ми даваш повод и причина, би ти верувала. А самиот ми имаш кажано дека довербата лесно се руши а тешко се стекнува. Размисли дали мачорот оди по мачката ако таа не го крене опавчето.