Уште неколку дена ќе биде една година.. Една година, зарем толку ли помина?! Ах, само душава ми знае како ја поминав оваа проклета една година. Чекајќи нешто да се случи, некакво чудо за болката да мине, таа само се всади длабоко во мене. Сега е врежана во мене и само се навикнувам да живеам со неа. А ти? Чувствуваш ли нешто воопшто? Знаеш ли да посакуваш, да разбираш, да љубиш и да се покајуваш? Знаеш ли сега да ми одговориш зошто ме побара повторно? Затоа што ти изгледав среќна без тебе?! Затоа што мислеше дека те заборавив или затоа што сакаше да бидеш сигурен дека целосно ме уништи?! Посакувам само уште еднаш да се случи средба во која ќе можам да ти ги искажам сите зборови кои ги премолчев за да не те повредам, затоа што сега тие зборови ме заробуваат. Поради тие зборови не можам да продолжам понатаму. Само уште една средба. Толку.
Поминува времето, но желбата да те видам и да те бакнувам и милувам е се посилна и посилна. Сакам и таа да ја снема. Живеам со надеж дека ќе те сретнам сосема случајно. Би дала се за да си само мој. Премногу ми недостигаш, но не си бил суден за мене. Љубов моја најголема, ќе бидеш ли непреболена ?
Sakam da zaspijam na tvoite gradi,da me gusnes silno i nikogas da ne me ispustis. E togas ke bidam srekna. Te sakam,najmnogu
Спојлер "Ne si posebna samo zaradi sto imas dupce na obravceto, I bemce do nosot pod okceto...nego ko tebe licnost, I onaka nepostojt. Cel svet jas da go setav ko tebe nemase da najdam.... Lepotice moja, od Boga podarena, cuvana za mene... Si znaes kolku mnogu te sakam !" Спојлер Aai kaj ti tekna be ova od spienje da stanis I da go pisis? Aj naspij se ubavo, utre e toj den sto se spremam Dobra nokj sonce zlatno. Te ljubam
Знам дека можеби толку е веќе од нас...не знам дали е до мене... дали ти си таков... дали јас погрешив и каде погрешив, не знам дали некогаш ти значев барем малку...иако не се гледавме долго време ти успеа да ми влезеш под кожа како никој друг досега....некои твои работи останаа кај мене.. бар да те видам за последен пат и да ти ги вратам , што ке им правам јас? Да ги фрлам не сакам, да ги гледам исто така бидејки ме боли. Само би сакала уште еднаш да те видам, после тоа и така ке си заминеш од државава, а јас ке умирам секој ден знаејки дека не можам да те видам....Но тоа е мил мој...најверојатно така требало да биде,,,зарем ништо не ти значев, баш ништо? Зарем ти сметав?...Зарем зарем..толку прашања што сакам да ти ги поставам, но не знам како. Не ми зборуваш повеќе .... а немам веке сила да ти пишувам ........ се надевам само дека ти беше убаво со мене бар малку како мене со тебе.... И се надевам ке имаш многу успех во работата што ке ја започнеш. Биди среќен....и да не е со мене. И те молам помислувај некогаш на мене барем...така случајно.И се надевам убаво ти е со која и да си...бидејки очигледно од мене ти здосадило.Само сакам да знаеш дека секогаш ке бидам тука за тебе иако не заслужив такво однесување од твоја страна.И дека секогаш можеш да ми се јавиш во било кое време.Само еден повик во моментот може да ми донесе малку мир и спокој. Би сакала се ова да го копирам и да ти го пратам на порака..ама немам храброст , а и што е битно , не би ти значело ништо. Те сакам.
Ти благодарам за вчерашните убиствени зборови. Ти се заблагодарувам додека сеуште иммам сила. Ме уби. Психата ми ја малтретираше, танцуваше по моите нерви ама нека, се проживеав ќе го проживеам и ова. Како само можеше? Кога мојот најмил стана толку суров и безчувствителен? Сакаш да се ситиш на мојата немоќ и слабост? Тражио си, сад гледај ! Ама пази да не бидне ситуацијата обратна. Молчи, трпи, вришти во себе, збор не изустувај и пак нешто си крив! Е кога сакаше да стигнеме до тука, гледај што ти носи новото поглавје миличок. Огромен пресврт на настаните! СЛЕДУВА ГОЛЕМОТО ДЕРБИ БЕЈБИ !
Mm da, skoro se e spremno. Uste samo nokjta da zatemni, I ti da dojs. Ti go spremiv omilenoto jadenje. Se e spremno samo za serviranje. Za pokasno koa ke se vratime pravev I cajni kolacinja...onie sto ti gi sakas ^.^ Jas sum, pa da, I jas sum skoro spremna. Kosata raskosno bujna so vitkani prameni...svileni I gusti. Tolku ubavo se navitkala ko nikogas do sega Crn tus, ostro nanesen. Crven karmin kako krv....neodoliviot parfem I rumeni obravcinja. Uste da se oblecam I ke te cekam.....
Vcera seriozno ti zborev,a ti se smees. Mislis se seguvam,ama ne e taka. Nemoj na polosiot nacin da doznaes samo.
Едвај те чекам уште малце готова сум.. Во последно време сите ситуации и несогласувања не зближија повеќе, не направија поблиски, ти ми требаш мил мој само ТИ.. заврши побрзо денес оти не можам да те дочекам
Од најнежната ме направи груба... Од најромантичната , цинична... Од насмеана, намуртена ме направи ти... Од сонувач, во исплашен месечар ме прекрои.... Од самоуверена, подгрбавена ме стори... Од шарматна, негативна... Од отворена полна со недоверба... Од вечно заљубена, саркастична... Од отворена, преплашена жена... Од раскрилено пиле, граблив и лут сокол... Има ли уште...? Смислуваш ли уште промени...?
Абе ти денес примети дека сум главна.....знам дека не можеш без мене.....Јас сум се што ти треба....ама немаш мудааа.....