Моментално многу би му кажала, ама многууууу ! Добро бе ѓубре, вчера срцето ми го распарча на милијарда делчиња невидливи со голо око а сега со 2 збора го состави. Што човек ќе беше ти бе? Што и да направиш јас пак добрите работи ќе ти ги паметам, ама ни лошите нема да заминат во заборав. Вчера ме уништи, денеска ме креваш на нозе и ме враќаш во живот. Што си ти бе? Ма што и да си човек не си, си имаш некоја моќ во тебе да ти е*ам се најмило. Ама и самиот си приметуваш дека твојата ЏИВЏИ не е старата, сега тркалото се сврти. Ти реков ли големото дерби започнува? Започнато е сонце, јас сум на ред да ти го упропастам животот. Нели љубовта има и добри и лоши страни? Добрите ни 10% не ги знаеш, самиот не дозволи да ги дознаеш, ама затоа лошите ќе ги доведеме до 100. Епа веќе се мој до мој а за мојот место никаде ! Сега јас настапувам, да отстапам место и за МОЈОТ !
Проклетнику како ли успеа да ме маѓепсаш. Како три години да поминале. Преѓе си спомнав за тебе. Тажни ми се деновите. Сите околу мене среќни и заљубени. Јас без тебе... Да заспијам и да не се разбудам. Подобро од колку без тебе и да се надевам.
Форумулата гласи вака: Што помалку е вложен труд, толку поголема е дистанцата. А навистина, не мораше ни толку да се трудиш, да знаеш
Сакам да ти пишам,да имаш до знаење дека те мислам цело време,те сакам. Само НЕ ЗНАМ како да ти го напишам тоа .како да се изразам,изјаснам,а да не ме разбереш погрешно. Ми треба помош... Барем да ми пишуваш понекогаш,таа моја порака да ти биде основа,таа порака што не знам да ја склопам, а сакам би ја формирала и со некој од форумов. Ме гуши тоа сметам дека треба да ти го кажам но не знам како, секако немам што да изгубам единствено да ме блокираш на фб. а слушшнав си прашувал за мене.. гордоста ти е голема.
Те гледав садеше гранчиња лаванда, ми даде едно зошто и онака си купил повеќе од потребното. Го носев дома исто како да носам капка роса. Ја посадив в двор, ете ја ко за инат раширила проклети гранчиња, пуштила цвет, чиниш била сведок на една љубов единствена, чиста, невина ...
Najubavite nokji vo mojot zivot se nokjite pominati so tebe... Kako I sekoj pominat den so tebe, sekoj cas, sekoja minuta i sekunda... Ti blagodaram sto si poln so pozitivna energija, sto si sekogas raspolozen, sto so tebe nikogas nemojt da mi e dosadno... Nokjta ispadna poubava od ocekuvanoto. Ti blagodaram sto postois I sto si del od mojot zivot
Ти немаше храброст вистината што ја премолчи - да ја кажеш...јас имав сила вистината што требаше да ја кажам - да ја премолчам...затоа што, ти се штитеше себе...јас те штитев тебе... (цаци)