Не знаеш колку сум нетрпелива пак да те видам. Мислам дека стои времево. Колку те сакам... дури се плашам. Те сакам и те чекам... Со секоја клетка во мене!
Ти благодарам што постоиш и што ме правиш најсреќна на свет, што си секогаш гледаш кон позитивната страна.
Хепи сумм. Фала ти што ми прости по незнам по кој си пат. Знам дека и ти сакаше сеуште да сме заедно. Ветувам дека овој пат нема да ја направам истата грешка. Сега знам дека те сакам вистински. Гледам дека и ти се мењаш полека, полека, и тоа ми се допага. Абе те сакаммммм највеќееее сонце мое најубаво
Кога си добар со мене како што си последниов период најсреќна сум.Утре ќе нанаме заедно,едвај чекам љубов моја.Несакам никогаш да се изгубиме.Ми значиш многу,верувај ми. Пс:Сватив дека некогаш кога те игнорирам упорен си и се бориш за мене,душа моја! <3
Oooo budalce edno. Ludo moe beee. Jas cekam da mi se javis a ti mi se pojavuvas na vrata... Me grabna za raka I taka kako sto bev so pizami oblecena me izvadi nadvor da se ljubime na dozdon. Hahaha, I toa bidna. 40 minuti Boga mi I ne se malku da sedis na dozd. Go gluvcu se nakisnavme Poveli caj da se stoplime Gospode, cuvaj ne od nastinka
Многу ми е смешно тоа што цела вечер бевме заедно и пред малку ме остави дома, а сега си пишуваме на фејсбук додека секој си лежи во својот кревет Ко тинејџери сме
Знаеш оние пеперутки со тебе никогаш со никој друг не ги почувствував. Знаеш добро колку се заљубив и те засакав. И знам дека после случајната средба и мојата среќна и возбудена реакција кога те видов, знаеш дека се' уште ги имам истите чувства како кога ти признав пред повеќе од четири години. Не ми се верува дека те видов баш таму, те барав низ толпата луѓе, и кога се откажав наеднаш се појави пред мене. Уште помалку ми се верува дека ми пиша, дека те гушнав, дека правевме колку толку муабет после сите овие години и месеци, и после се' што помина. Ииииии врискам, урлам од среќа, не можам да се свестам, да поверувам, толку малку, а цел свет за мене. Прекрасен си.
Мил мој фала на прекрасното изненадување.. кога сакаш мноогу добро умееш да ги запалиш страстите ии да ми го свртиш умот .. ќе се потрудам вечерва да ти вратам мноогу мноогу подобро.. ТЕ ЉУБАМ
Преубаво си поминав со тебе вчера, правиш да се чувстувам како да сум најсреќната жена на светот И да парфемот ти беше уау
Ај дојди и гледај ме со очите плави најубави и најдлабоки. Гледај ме така. И гушни ме после, онака како што ти знаеш, да се изгубам, да ти го почуствувам срцебиењето. Гушкај ме!