Знам, знам, дека ме нервираш, од љубов, само дај орасположими се малце, несакам да ми бидеш таков. Знаеш дека се нервирам и јас кога си таков. Период тие ке ми ти помине сонценце. Лав ју
Спојлер Се надевав дека те гризе совеста за секоја една солза што сум ја пролеала за тебе, за секоја ноќ помината во солзи ама не ти си среќен, си правиш ќеиф со евтини курвичиња! Господ да ве казни!
Пази само да не се заљубиш Знам дека те интересирам, сакаш да бидеш со мене. МЕ праша како сум можела да бидам без дечко Чуства ми се битни, а не да бидам со некој колку ради реда, таков тип сум јас ти кажав. Би можел ти да ги предизвикаш тие чуства кај мене ?
да можам.....ќе му речам дека толку многу го сакам и дека сум толку луда по него така шо сакам в скут да му седнам и да го з***пам......толку.
Те сакам многу....знам дека го чуствуваш истото....но до кога ќе се измачуваме вака.....Вечер си давам шанса да се запознамм со некој кој малце ми привлече внимание....се надевам дека нема да мислам на тебе....
По незнам кој пат ми докажа каков човек си,случајно се случува се но многу ми значи. Скромноста ти е особина,не згрешив кога уште на почеток го проценив оваа... Покрај тебе јас сум подобар човек
Фала ти за дуксерката штоми ја позајми да не смрзнам. Еве уште ја носам, мириса на тебе а и плус ме грее Почнувам да чуствувам нешто према тебе...
Сакам да верувам дека со причина те запознав. Дека твојата појава беше само доказ за постоењето на тип на маж кој верував дека постојат само во сказни. Совршен склоп од убавина, шарм, памет и карактер. Па човеку, до дека не те запознав мислев дека си само мит. Девојка ти е среќна жена што те пронашла. Сакам да верувам дека ќе сретнам некогаш некој сличен на тебе. Мој и ничиј друг. Е дури тогаш тој нека му ја мисли
A sto da ti kazam posle sive ovie ubavini? Kaj da najdam takvi zborovi sto ke ja opisat mojata radost I moite cuvstva? Kako li ti istekna sevo ova? Kakov covek si ti? Kakva mila dusa imas ti? Zar bi mu teknalo na nekoj drug na vakvo iznenaduvanje? Kakva fantazija si ti? Kako mojs sekogas da me teras da treperam od radost I od srekja a jas ne izdrzuvam a da ne pustam po edna solza dve... Jas nemozev ni da zamislam vakvi ubavini vo mojot zivot. Fala ti sto postois. Se raduvam sto si moj! Na svetov nemat posrekjna od mene mislam. Daj Boze sekogas vaka da ni e zivotot. Jas za tebe, ti za mene. #eovojdasigocuvaslepotice Ne mojs ni da zamislis kolku mnogu te sakam !
...Keep making me laugh, let's go get high, the road is long, we carry on, try to have fun in the meantime... Се сеќаваш ли носе кога најмногу ја слушавме оваа песна? Кога нашето срце сеуште чукаше под моето срце (и игравме карти по цела вечер и нон стоп јас тепав ).