Да не ми беше дечко, ќе те сакав за психијатар. Некогаш не можам да си поверувам колку може да ми се смени расположението после еден муабет со тебе. Толку едноставно ми ги раскажуваш работите, ми се чини дека за сè имаш одговор и совршено објаснување. Ми годеше прошетката со тебе. Чевлите ми се мокри, ама душата поспокојна. Ова ме потсетува на извадок од еден филм што заедно го гледавме. Ти сигурно си го заборавил, ама јас не. * Јас сум Кристен, ти си Декс
Денес не ми треба ни твојата прегратка. Дури ни извини не сакам да кажам за тоа. Денес сакам во непознатиот свет, сама. Најхрабро да паднам во океанот на новото. Новото е лек за се. Се гушам, ама и гушењето има рок. Новиот ден некогаш значи почеток на нов живот.
Проклет да сииии уште милион пати.Де те мразам,де те сакам..Човеку дај заминииииииии веке еднаш засекогаш остај ме да бидам среќна со друг. Пагам нели ме гледаш дека пагам,јас не сум јас.Проклето ми требаш.Само ти можеш да ме дигнеш на нога,и никој друг. Што ми направи што толку многу те засакав,и што неможам никако да те заборавам ах ке си пукнам Зашто сеуште длабоко потајно се надевам дека еден ден ке ми се вратиш м? Живеам за денот кога ке те видам...повторно.Знаеш ке те видам макар и од далеку, па нека ме боли душата колку сака после тоа.Србија а? викаш? Среќен си? А јас што е со мене си се запрашал ли? Како живеам? Како мие? Неееееее.. ТИ не си јас.Ти одамна ме имаш заборавено.Само знаеш што ме боли највеќе.Тоа што некогаш си бевме све на светот а сега сме само странци кои што не се познаваат..ТЕ МРАЗАМ.
Фала ти што се појави во мојот живот и ме натера да разберам колку е важно да се сакаш себеси. Фала што не си како другите и ме научи дека не треба да бидам зависна од никој. Фала ти за целото посветено внимание и покрај сите обврски. Фала ти за секоја порака испратена кога си со другарите. Фала ти за тоа што никогаш не ме изневери. Фала ти што памтеше ситници. Фала ти, да не беше ти немаше да разберам дека среќа е седењето во парк а не во скапи ресторани. И покрај тоа што не сме веќе заедно фала ти што ме почитуваш како личност. Знам дека сеуште сме млади и затоа ти велам оди и живеј го животот на свој начин ако не сега тогаш кога ? Фала ти што постоиш, и нема потреба од зборовите те сакам, доволно беше и ова.
Зошто бе идиот еден се појавуваш тогаш кога ќе почнам да те забораваммм...тогаш кога ќе сакам да почнам нешто ново....нешто што нема да биде ни приближно на нешетоо.....зошто ми го сјеба деновввв.......зошто проклт да сии.......ама јас сум крива што ти дозволувам и моите проклети чуства за тебее....само мислам дека се ближи денот кога ќе биде конечно КРАЈ на целово мачењеее....
Таа твоја проклета порака смена се. Сакаше да ме користиш а онде заљубен до уши ми глумеше УШЛО НИЕДЕН!!!!!! И сеа се ќлевтиш нишо ко да не било АМОРИ БЕГАЈ ОД МЕНЕ АЛОО
Ова не го знаеш, но....Знаеш ли кога сфатив дека сум заљубена во тебе? Кога носеше една одвртна карирана кошула, а мене ми беше најубав и без да трепнам, ти се восхитував на умот и на тие убави очи цела вечер . Па сега ти види, што значи за еден моден гуру што требало да се случи модата да не го интересира
I want you to pull my hair, Bite my lip, Kiss my neck, And hold me still. I want you to rip my clothes, Tug my panties, Break my bra, And push me down. I want you to fuck me hard, Make me sweat, Make me moan, And release me. I want sex with you, A lot, Every fucking day But I also want you to call me every day, to miss you in every moment, to hear you who you say: I miss you , I need you... But I also want you to hold me, Cuddle me, Kiss me, And love me. I want you to be there when I wake, When I cry, When I smile, And when I sleep. I want you to joke with me, I want to see that smile everywhere, in everyone I want you.