Neodoliva e tvojata pregratka I tvoeto guskanje so tie tvoi prekrasni maski race so istaknati veni koi me poluduvaat ! Sakam samo da si lezam vo tvojata pregratka I cel zivot tamu da si ostanam. ic da ne se pomrdnam. bas da vidam togas dali ke mi e dosta...ama ne veruvam. I ako posle smrtta postoi ljubov, i togas ke te sakam !
Кога само би го сретнала трансформиран во обичен смртник како нас, би му кажала следен пат да има милост кога ни ги зема кај себе најмилите...
Ми даде илјада причини за да те мразам, а јас сеуште ја одбирам таа едната единствена за да те сакам...
Додека бевме заедно ти бев верна и со срцето и со телото.. Сега,верноста продолжува само со срцето. Те изневерив телесно,после тебе,други ме допираа и бакнуваа,секоја трага од тебе ја нема. А боли,толку многу ме болеше срцето секој пат,боли кога телото го давав на некој друг а замислував дека си ти
Девојки читајќи ги вашите мислења на темава, да ви ги знаев момците на сите би им ги препратил мислњата. Нема поубаво од искрена мисла безразлика со каква конотација е
Секоја ноќ ме буди еден ист кошмар. За секого би бил кошмар, за мене можеби и излез од цела оваа заблуда. Ќе почнам да се мразам себеси што не можам да те преболам. Се трудам цело внимание да го насочам на други работи, ми успева, но на крајот на денот повторно помислувам на тебе. Сонот е толку реален... ме плаши, но за момент ми дава и некој спокој. Најтрагично е што мислам на тоа како водиме љубов најубаво што можеме, а тебе посебно не те мислам толку. Секоја помисла на тебе е асоцирана со совршеното сексуално задоволство.
Знам дека згрешив што не ти кажав одма какви се работите, ама кога ја знам твојата болна љубомора мислев дека така е подобро. Згрешив но не само сега, згрешив што порано не пресеков и не се спротиставив на тоа болно однесување. Знај дека и покрај се те сакам ама ова не иде веќе вака. Се надевам дека ќе бидеш многу среќен понатаму. Збогум љубов моја.
Како сум те чекала, како нова година, на неколку пати. Море, чекањето ми беше професионално дури, долго време си битисував да те чекам. Како занимација, како главно занимање, у занимална, за занимации.
Te sonuvav lele pak ke se karam izgleda.. Me cesa nosot ke se karam so tebe izgledaa.. Aj gubi mi se od sonovite. Bez tebe mozam. P.S. Dao bog da se vratish da te zeznam po vtor pat.
Se sekjavash li koga te fativ kako me nabljuduvash so oci polni ljubov dodeka jas se zblizuvav so tvoeto drushtvo. Togash li svati deka ne si za mene ? Ushte od taa vecer li kovashe planovi kako da se oslobodish od mojata ljubov. Zashto jas taa vecer si ja potpishav smrta taa vecer se rodi mojata ljubov a sekoj den potoa umirav jas... Sega koga te nema se tesham so toa shto ti najmalce go sakase- cigara. Me teshi toa shto malce po malce i jas ucestvuvam vo svoeto ubistvo, zashto najmalce od se sakam ti da me ubies, covekot za koj ziveev...
Ако пред некој ден ни извини не сакав да кажам за тоа што не сакав ни твоја прегратка, денеска ужасно ми треба само тоа. Нешто не е во ред, а не знам што.