Ти викам дека бев облечена како 7мо одделенка,ми викаш прејако ми беше облечена. Ти викам не личев на ништо,без грам шминка,ми велиш како срничка беше. И како да не ми бидиш после симпатија за сериозно ?
Мислев дека ќе можам да те заборавам...дека некој ќе те замени. Не знам што ми е вечерва ама проклето ми фалиш. Има голема причина што не можеме да сме заедно и среќни. Само сакам да знаеш дека нема да стојам на патот на твојата среќа. Ќе те сакам и тогаш кога ќе си среќен со друга. Ќе се сакаме и ќе се мачиме вакаа..ама до кога мило мое...ах зошто не си малце по решителен...зоштооо... Те сакамммм бе смотаннн
Вредеше третманот, м? Не ми беше сеедно, ама вредеше да се испроба. Немаше друго. Worked like a charm. Сега си ми прав мачор. Предеш и се галиш со зборови, а јас едвај чекам да те бакнувам по врат, а ти да се ежиш и да ме скокоткаш со брадата, местејќи се. Не сакам со тебе да бидам ко со било кој друг претходно. А, новава јас ствара и нов ти. Бар така велиш, а тоа годи кога иде од дрско-искрена личност ко тебе. Годи кога се туфкаш да покажеш емоција без да испаднеш лигав, мекуш, или што и да си мислиш. А, не дека има лошо во тоа, ама некои од маживе дома не ве тепале доволно изгледа... И очите те издаваат. Стануваат уште позелени, насмеани, зениците ти се шират, а јас се губам во нив. Збориме што збориме, ама која магија лежи па во премолченото... Ако, само полека.
Ти и јаааа, свету два заједно никадааа, ти и ја госту гост нажалост нажалост .. Далеки смо ко исток и запад ..