Sega sfakjam usvari deka ti mi bese najglupavoto nesto sto mi se sluci vo zivotov....bifsence... A be kaj e @srcekrsacka vo temava?
Секој пат кога ќе кажеш имам лоша вест се молам на Господ да не речеш дека треба да одиш некаде во друг град на работа..
Тоа другарот твој арен е? Не, а? Ми се свиѓа каков поглед му упати П.с. нареднава недела ке те изненадам на работа. ФАЛА ти бре!
Како можеше да ми го направиш ова? Како? Нели ме сакаше, нели ова нашето беше вистинско? Нели ми вети? Зарем све ова беше лажно ли? Зарем немаш ли срце, зарем немаш душа, зарем си човек без душа ли? Кај ке ти иде душата каде се прашувам. И пак многу работи останаа недовршени, необјаснети, триста прашања имам во главата, а само ти ги имаш тие одговори најубаво. Не мие јасно што се случи одеднаш, што се случи зашто дојде до крај. Си ветивме и двајцата дека секогаш ке бидеме еден покрај друг ама ти си тој што реши да ме пуштиш. Знаеш барем моето те сакам не беше лажно, моето ми фалиш исто не беше лажно,а твоето да. Незнам ни што да кажам повеке. Уморна сум више Само едно ке кажам.Срам да тие...
Тoлку сум среќнa штo те имaм вo мoјoт живoт.Немoжев ни дa си зaмислaм ,a кaмoли дa дoживеaм некoј дa ме сaкa и пoчитувa вoлку.Ти блaгoдaрaм штo пoстoиш.Ти блaгoдaрaм штo гaзиш низ живoтoт сo мене.Ти блaгoдaрaм зa сите oвие гoдини.Ти блaгoдaрaм штo ме избрa тoкму мене.Ти блaгoдaрaм зa прстенoт кoј сo гoрдoст гo нoсaм.Ти блaгoдaрaм зa твoјaтa бескoнечнa љубoв....
Себично те сакам. И сакам кога ми се ветуваш себе си. Сакам кога те слушам. И сакам да можам да го убрзам времето за побрзо да си дојдеме еден на друг..
Се надевам правилно постапив,се надевам ја донесов правилната одлука вечерва.Ама знаеш што сега јас ке бидам таа што ќе ме нема,а ти тој што ке ме бара важи.Ја нема више онаа дама истата што беше некогаш.Сакаше да се смириме ете се смиривме.И тоа ти беше многу.Ама сега знам како да играм и јас.Ех уште многу ке ти фалам,и ке ме сакаш чекај не се секирај длабоко во мене е оваа промена секако ти не ја знаеш.И вечерва мозокот ке си го пуштам на пасење,нема да размислувам за тебе вооопшто,заслуга.Ама и покрај се мило мие што ме побара и го направи првиот чекор толку имав да ти кажам.
Би му кажала дека го сакам повеќе од се на светов, дека ми е нешто највредно што имам и најубавото што ми се случило..Дека ја мразам проклетава далечина и дека сакам секој ден да го гледам, гушкам и бакнувам И дека никогаш нема да го оставам и секогаш ќе си биде само мое прасенце