мило ми е Јаготке што и на форумов можам некого да охрабрам А, во депресија никако , кое машко вреди за него да паѓаме во депресија?
Вчера цел ден заедно...Јас глумица со заслужен Оскар за главна женска улога...Па можам да кажам дека се гордеам со себе,што така добро глумам ладна пред тебе.А тебе гледам нервоза те фати што не им обрнував внимание на нештата кои ги кажа за да бидам љубоморна Глупчо,со другарите се издадовте дека сте разговарале за мене Ти се издаде дека и брат ти добро ме знае која сум и дека ти кажал кога и каде ме видел,па дури и со кој сум била П.С.Еве ти еден совет:во иднина не покажувај ја љубомората на толку бурен начин.
уф колку сум самичко во креветот а толку сакав да спиеме заедно оваа вечер ама ајде друг пат ептен касно не фати а не си се кажавме дома
Доста ми е од тие твои маски! Биди тоа што си, ТОЈ што си кога сме сами....А не да се фолираш и глумиш пред другите. Море да може некој од другарите да те види како предеш како маче кога си со мене.
Kolku si glup ni samiot ne si svesen!a mislis deka jas nisto ne znam??? kolku si pateticen samo... Lele koga bi znael samo deka ti go znam passwordot na skype i deka ti gi citam site glupi muabeti! uuups! a nekako poznati mi se,istite fori,istite izjavi... bev mnogu naivna i veruvav vo se sto ke kazes, ne te nervirav, te tesev, te smiruvav.... a sega tebe te nerviraat a? te pukaat? lele znam kolku si besen i nervozen i deka barem na svoja koza pocuvstvuva kako e nekoj da te dupi pri zdrav mozok! Doprva ke go cuvstvuvas na sebe toa sto jas go trpev od tebe! idat moite 5 minuti duso..... majmunce moe
ako sakas i po celi denovi ne se pribiraj,kolku sakas skitaj,setaj,sedi na kafinja,idi si sam i na svadba,iskoci si i posle...pak ke ti bide djabe,pak ke mislis na mene,i ke mi zvonis na sekoj saat da me slusnes.
Ах колку ја мразам таа твоја мрзеливост, што само јадеш и лежеш дома по цел ден како трудна жена, наместо да се заинтересираш да побараш некоја работа.Ама ќе видиш, нема мама и тато цел век да даваат, кога ќе ти дојде јајцето на газот и кога ќе останеш без денар, ќе те видам тогаш.Ќе видам и дали „без веза бучам“ и “трескам глупости“ или сум била во право...
Кога ме гледаш така со тие твој најубај црни очи посакува да ме гушнеш силно и да се изгуба во твојта прегратка, а место да ме препрашуваш и да ми зборуваш поубо ќе бидит да ме залапаш или ја ќе те залапа тебе- да те заќута...И така 5 дена во неделата нашколо сме минимум 6 саати заедно, ама несака да бидеме другари, ама таа е тука и така да дур си со неа-нема да дознајш дека ми се свиѓаш.... , ама ако ти дам еден мал зелен знак, ќе мора да се скараш со неа и ќе се заљубиш во мене иако сумља дека ти се свиѓа- ама ми немаш признаено, се надева во скоро време ќе признаеш,а аако не оди ШЕТАЈ. (се извинувам , ама мораше на дијалект )
deka sakam da mi se javi deka sakam da sedneme i da pieme kafe i da si gi resime problemite. bi mu kazala deka uste go sakam i deka mi fali ovie dva dena sto ne sme poveke zaednooooooooo
Би му кажала да не ми го крева притисокот, да не ми ја префрла вината на мене, да стане од таа глупава ГТА игра... Би му кажала дека го сакам, па го мразам...па пак го сакам... дека ме полудува на секој можен начин, дека сум најсреќна кога прави да се чуствувам како принцеза... Би му кажала дека сакам дете...
уф колку патетично ама ќе те средам јас тебе фраеру донт вори па да видам дали ќе бидеш пак ,,главен,, ќе ти забијам една
*****, ај да си одиме негде вечерва сами? Или ич нигде да не одиме, туку да си седиме во кола некаде по ливадине, и да си се галиме? А, што велиш? Знаеш оти ми е мака, да дремам по кафичи и да ги занимавам другите! И ова ќе му го речам кога ќе ми се јави!